Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

Програми партій: ВО Свобода

Передвиборна програма Всеукраїнського об'єднання «Свобода»

Своя влада – Своя власність – Своя гідність
на СВОїй, БОгом ДАній землі

Головною метою Всеукраїнського об’єднання «Свобода» є побудова могутньої Української Держави на засадах соціальної та національної справедливості. Держави, яка посяде гідне місце серед провідних країн світу і забезпечить безупинний розвиток української нації.
Для досягнення цієї мети необхідно виконати два завдання:
І. Негайно конституційними методами усунути від влади режим олігархічної диктатури, ліквідувати наслідки його правління та не допустити реваншу.
ІІ. Утілити в життя чіткий план всеосяжних докорінних перетворень у державі згідно з ключовими положеннями Програми захисту українців за принципом: Своя влада – Своя власність – Своя гідність.

Виборчий список: ВО "Свобода"

Перелік кандидатів у народні депутати від ВО "Свобода" в багатомандатному окрузі:

№1. Олег Тягнибок – лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок.

№2. Богдан Бенюк – заступник Голови ВО "Свобода" з питань зв'язків з українцями за кордоном, депутат Київської обласної ради, народний артист України, лауреат Шевченківської премії.

№3. Андрій Мохник – заступник Голови ВО "Свобода" з політичних питань, депутат Київської обласної ради, голова постійної комісії Київської обласної ради з питань засобів масової інформації і свободи слова.

№4. Ігор Мірошниченко – голова Сумської обласної організації ВО "Свобода".

№5. Олександр Шевченко – член ВО "Свобода", професор Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктор юридичних наук.

№6. Анатолій Вітів – заступник Голови ВО "Свобода" з питань партійної дисципліни, депутат Волинської обласної ради.

№7. Олег Панькевич – заступник Голови ВО "Свобода" з питань роботи з депутатами, виборчими комісіями та спостерігачами та з питань національної пам'яті, голова Львівської обласної ради.

№8. Ігор Швайка – голова Харківської обласної організації ВО "Свобода".

№ 9. Павло Кириленко – голова Одеської обласної організації ВО "Свобода".

№ 10. Ігор Янків – голова Партійного суду ВО "Свобода", депутат Івано-Франківської обласної ради, кандидат наук з фізичного виховання і спорту.

Вінницька «Свобода» потроїла свої результати

http//ukranews.com/uploads/news/2011/01/13/9923f3317bc945a0661d287304fbbfbf7ccf7b.jpgЗа результатами парламентських виборів 2012 року підтримка Всеукраїнського об'єднання «Свобода» у Вінницькій області в порівнянні з 2010 роком зросла більш ніж втричі, склавши 8,4% голосів виборців.

Про це повідомила прес-служба Вінницької облорганізації ВО «Свобода».

На Вінниччині найманці майбутніх "тушок" хотіли зірвати зустріч зі свободівцями

20 жовтня 2012 року заступник Голови ВО "Свобода" Андрій Мохник разом із кандидатом у народні депутати в мажоритарному окрузі №17 свободівцем Антоном Бойдаченком зустрічалися з виборцями в містах Теплик, Бершадь, Ладижин. У місті Гайсин до них долучився голова Сумської обласної організації ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко.

Андрій Мохник завершив передвиборчу поїздку Вінниччиною та побував на 17 виборчому окрузі

http//static.svoboda.org.ua/photos/articles/240x180n/240x180n_photo_066fcc5158435c533c944501632a24.jpg
19–20 жовтня 2012 року заступник Голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андрій Мохник завершив передвиборчу поїздку Вінниччиною. У рамках передвиборчої поїздки Андрій Мохник відвідав міста: Іллінці, Гайсин, Ладижин, Бершадь, Теплик. Побував націоналіст і в рідному місті Липовець, де народився, та в Немирові, де мешкає його рідня.
Про це повідомляє прес-служба Вінницької обласної організації ВО "Свобода".
В рамках поїздки було представлено кандидата в народні депутати України свободівця Антона Бойдаченко.

Олег Тягнибок назвав кандидата від Об'єднаної опозиції на мажоритарному окрузі №17

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/tiahnybok-1.jpg
13 вересня, в Гайсині, голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок представив виборцям мажоритарного округу №17, кандидата від Об'єднаної опозиції – Антона Бойдаченка. Зустріч відбулася на площі Миру. Приїзд Олега Тягнибока був несподіванкою для гайсинчан. Але не зважаючи на те, що зустріч проходила опівдні буднього дня, на неї прийшло близько 80 людей.

Вищий адмінсуд визнав законним спосіб формування окружкомів. "Свобода" готує позов до Євросуду

http//compromat.ua/images/2010_07_20/12796470.51.jpg
Вищий адміністративний суд відмовився визнати недійсною постанову Центральної виборчої комісії №604 про утворення окружних виборчих комісій на вибори депутатів Верховної Ради. Про це сказано в повідомленні прес-служби партії "Всеукраїнське об'єднання "Свобода".

Таким чином, суд повністю відмовив у задоволенні позову "Свободи".

«Свобода» може віддати округ №17 Матвієнку... але за умови

http//www.svoboda.org.ua/static/photos/articles/240x180n/240x180n_photo_69892a3e51b5e1468a0c6b9dd7fbaa0c.jpg
«Стрьомна» ситуація з кандидатами - мажоритарниками від опозиції склалась в окрузі №17, - там одночасно балотуються очільник «Собору» Анатолій Матвієнко та свободівець Антон Бойдаченко.

Пояснювати громадськості, що, власне, сталось, і чого вінничани Бойдаченко балотується саме там, довелось голові Вінницької обласної організації ВО «Свобода» Олексію Фурману. Про це повыдомляэ УНІАН.

Сьогодні під час презентації парламентського списку, виборчої програми та представлення кандидатів - мажоритарників на Вінниччині від ВО «Свобода» він, зокрема, сказав таке.

Антон Бойдаченко пішов в самоволку?

http//i2.kp.ua/m/300x225/125958.jpg
Депутати Львівської облради від "Свободи" Михайло Задорожний і Остап Канака, які йдуть на вибори як самовисуванці по округах "Батьківщини", є зрадниками.

Про це на прес-конференції заявив лідер "Свободи" Олег Тягнибок, повідомляє Zik.ua.

За його словами, висунення цих кандидатів є несанкціонованим, оскільки не погоджувалося "Свободою" і її партнерами з "Батьківщини".

"Це нас не хвилює. "Свобода" на своєму з’їзді не висувала кандидатів ні по Дрогобицькому, ні по Перемишлянському округах", – заявив Тягнибок.

Він додав, що відповідно до домовленостей з "Батьківщиною", "Свобода" висунула своїх кандидатів лише на чотирьох округах Львівщини. Ті ж представники "Свободи", які вирішили йти самостійно, будуть оголошені зрадниками і виключені з партії.