Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

ВО «Свобода», Антон Бойдаченко, Статті

 

Андрій Мохник завершив передвиборчу поїздку Вінниччиною та побував на 17 виборчому окрузі

19–20 жовтня 2012 року заступник Голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андрій Мохник завершив передвиборчу поїздку Вінниччиною. У рамках передвиборчої поїздки Андрій Мохник відвідав міста: Іллінці, Гайсин, Ладижин, Бершадь, Теплик. Побував націоналіст і в рідному місті Липовець, де народився, та в Немирові, де мешкає його рідня.
Про це повідомляє прес-служба Вінницької обласної організації ВО "Свобода".
В рамках поїздки було представлено кандидата в народні депутати України свободівця Антона Бойдаченко, якого було представлено, як єдиного опозиційного кандидата.http//static.svoboda.  org.ua/photos/articles/240x180n/240x180n_photo_066fcc5158435c533c944501632a24.jpg
Третій номер списку націоналістів до парламенту представив жителям Поділля передвиборчу програму ВО "Свобода" "Своя влада – Своя власність – Своя гідність на СВОїй, БОгом ДАній землі", виборчий список та кандидатів-мажоритарників від об'єднаних сил опозиції.
Один із лідерів "Свободи" розповів подолянам про стратегію й тактику виборчої боротьби, з якою програмою йде до людей "Свобода" та плани діяльності націоналістів у майбутньому українському парламенті. У виступах Андрій Мохник акцентував на важливості проходження ВО "Свобода" до Верховної Ради та створення міцної націоналістичної фракції, оскільки відстоювати інтереси українців у парламенті, крім "Свободи", більше немає кому.
Комментирование данной новости запрещено.