Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

Програми партій: УДАР

Передвиборна програма
Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка»
«Від успіху людини – до успіху країни»
Україна потребує якісно нового типу відносин між громадянином і державою. Вони мають базуватися на взаємній довірі, безумовній повазі до кожної людини, її прав і свобод, рівності всіх перед законом, єдності країни.
Лише на таких засадах буде розкрито потенціал держави і забезпечено умови для добробуту кожного. Лише так Україна зможе вирватись із кола зубожілих корумпованих режимів і приєднатися до європейської спільноти.
Для цього ми будемо діяти, щоби:

Виборчий список: УДАР

На з’їзді УДАР у середу було представлено список кандидатів в багатомандатному окрузі (розшифровано зі слів заступника голови партії Удар Віталія Ковальчука):

№ Прізвище, ім'я та по батькові

1 Кличко Віталій Володимирович

2 Матіос Марія Василівна

3 Наливайченко Валентин Олександрович

4 Продан Оксана Петрівна

5 Ковальчук Віталій Анатолійович

6 Геращенко Ірина Володимирівна

7 Пинзеник Віктор Михайлович

8 Агафонова Наталія Володимирівна

9 Палатний Артур Леонідович

10 Розенко Павло Валерійович

Кушнір Мар'ян: Вибори без вибору

http//img0.liveinternet.ru/images/attach/c/0/38/2/382968_picture.jpgПропонуємо вашій увазі розповідь про працівника виборчого штабу Федіра Кравця та його шлхя в партії УДАР на цих виборах.

Температура політичної кризи в Україні незмінна з 2005-го року. І пов’язана з тим, що у політиці – чимало грошей, політиків і амбіцій, але відсутнє стратегічне мислення, державні діячі і державна воля. Відтак, в суспільній політичній свідомості існує очікувана потреба в альтернативних політичних силах і нових обличчях. Саме цим пояснюється успіх Яценюка і Тигіпко на Президентських виборах 2010-го року, а також наявність власного електорату у таких аморфних і невиразних партій як „Україна вперед” та „Удар”. За інших умов вони би не мали жодного шансу. А, з іншого боку, пояснювати їх існування громадським запитом, значить вдаватися до цілковитої наївності. Адже за всіма дійовими особами виборів 2012 чується цілком впізнаваний голос одного єдиного суфлера - „Партії регіонів”.

В Ладижині в день виборів розпосюджувались листівки проти партії УДАР ( плюс фото листівки)!

http//s015.radikal.ru/i330/1110/aa/9389f9f7b2db.jpg
Сьогодні на автобусних зупинках та місцях, де існує великий потік людей невідомими особами розповсюджувались листівки форматом А 4 без вихідних даних в яких була розповсюджена недостовірна інформація щодо партії УДАР з закликом не голосувати за цю партію.
Як відомо, агітація в день виборів заборонена, але політичних конкурентів це не зупинило.
Наш ресурс не буде розміщувати текст листівки до закінчення виборів, адже в листівці містяться заклики не голосувати за партію УДАР.

Вінницькими мажоритарниками опозиція на користь "УДАРу" не пожертвувала

http//www.eg.ru/upimg/photo/60058.jpgВчора, 15 жовтня, відбувся з‘їзд Об‘єднаної опозиції «Батьківщина». На ньому було прийнято рішення на користь більш рейтингових кандидатів від інших політичних сил.

Що стосується України загалом, то на користь кандидатів від «УДАРу» знято 26 кандидатів-мажоритарників, суб’єктом висунення яких була ВО «Батьківщина» та одного самовисуванця.

Як повідомила прес-служба Вінницької облорганізації ОО «Батьківщина», на Вінниччині усі кандидати від об‘єднаної опозиції залишились в своїх округах.

Про підтримку кандидатів з*їздом на 12, 15 та 17 виборчих округах опозиція поки що не повідомляла.

Батьківщина кинула УДАР?

http//files.ub.ua/news/news/6/655174_712551_1326190385.jpgВ партії "Удар" здивовані рішенням з’їзду "Батьківщини" щодо зняття мажоритарних кандидатів.

Про це йдеться в заяві партії, розміщеній на офіційному сайті "Удару".

"У двох третинах округів, які визначили "Удар" і "Батьківщина", наші колеги по опозиції своїх кандидатів не зняли. Ми ж своїх зобов’язань дотрималися - там, де кандидати від "Батьківщини" мають більше шансів перемогти, ми своїх висуванців з перегонів зняли", - заявили в політсилі.

“УДАР” підтримає у 17 окрузі на Вінниччині Григорія Заболотного

http//dnepropetrovsk.klichko.org/social/uploads/images/201201/17_12_33920.jpg
Партія “УДАР” підтримає одномандатному виборчому окрузі номер 17 опозиційно налаштованого самовисуванця Григорія Заболотного.

Про це повідомляється прес-службою партії УДАР.

Кличко збирається витратити на вибори 90 мільйонів

http//lviv.klichko.org/social/uploads/images/site_86107_13_05.jpg
Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко розраховує, що бюджет передвиборної кампанії партії не перевищить 90 млн гривень.
"Ми розрахували, що ця кампанія обійдеться нам у 90 млн гривень, значну частину цих грошей я взяв на себе", - сказав Кличко на прес-конференції у Львові в п'ятницю, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Відкрито сайт Ладижинського УДАРу

http//ladrada.gov.ua/images/stories/thumbnails/images-stories-deputati-magera-114x161.jpg
Ладижинська міська партійна організація партії УДАР Віталія Кличка відкрила свій власний сайт. На сайті поки що можна прочитати про лідерів партії, зокурема про голову Ладижинського УДАру Ігоря Магеру. також можна переглянути статут партії та програмні засади. Більше інформації на сайті поки що немає. Адреса сайту: http://udar-ladyzhin.org/

Кличко: Опозиція програє вибори, якщо якщо не об'єднає зусилля

http//files.ub.ua/news/news/6/655174_712551_1326190385.jpg
Для опозиційних сил зараз важливо створити фундамент для майбутньої роботи в парламенті, а не втратити довіру один до одного.
Про це інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" заявив лідер партії "Удар" Віталій Кличко.
"Ми не збираємося воювати з опозицією. Наш головний супротивник – Партія регіонів. Наші пропозиції колегам про співробітництво в силі", - заявив він.
Політик відзначив, що сьогодні закладається не тільки база можливої перемоги на виборах, але й майбутнього співробітництва у Верховній Раді.