Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

 

Заява про закриття ресурсу.

Наша редакція обговоривши всі "за" і "проти", обговоривши подальшу долю ресурсу «Вибори2012. 17 виборчий округ» прийняла рішення закрити ресурс у зв’язку з досягненням мети та висвітленням подій, які стались на останніх виборах до Верховної Ради України по 17 виборчому округу, який об’єднував Гайсинський, Теплицький, Бершадський, Тростянецький райони та місто Ладижин.
Враховуючи, що концепція ресурсу передбачала собою лише створення тимчасового ресурсу на короткий термін, ми вирішили не переформатовувати наш ресурс а на цьому зупинити його наповнення.
Сподіваємось, що наш ресурс став для вас корисним і був потрібним під час виборчої кампанії, адже саме ми публікували в багатьох випадках унікальну для вас інформацію першими.
Разом з тим, проаналізувавши всі можливості для переформтаування ресурсу ми прийшли до висновку, що політичне життя Вінниччини неможливо відокремити під якогось одного політика, а тому ми вирішили створити громадсько-політичний майданчик Вінниччини на новому ресурсі «Вінниччина політична», який ми запустили кілька днів тому.
Новий ресурс буде містити інформацію про політичне життя Вінниччини, буде слідкувати за народними обранцями від нашого краю, політичними силами, політиками обласного масштабу, громадським сектором суспільства.
Поки що ми створили технічно можливості мінімальні, але наш ресурс за вашими пропозиціями буде поступово змінюватись відповідно до ваших потреб, а тому розраховуємо на його успішний розвиток.
Залишається відкритим питання створення форуму, формату блогів, віртуальної громадської приймальні наших народних обранців та інші питання. Ми відкриті до всіх ваших порад та пропозицій. Всі, хто бажає формувати політичне життя Вінниччини, можуть реалізувати таку можливість на нашому ресурсі.
Ініціатором створення ресурсу «Вибори 2012. 17 виборчий округ» та нового ресурсу «Вінниччина політична» є громадська організація «Ладижинська громадська рада». Ми ніким не фінансуємось. Жодні політичні сили не мають відношення до створення цих інформаційних ресурсів.
Наш новий ресурс працює за наступною адресою: http://lad.vn.ua/politik/
Всі реєстраційні дані залишаються на новому ресурсі такими ж самими, тому використовуйте свої логін та пароль такі ж саме, як і на цьому ресурсі.
Ми не будемо знищувати цей ресурс, а тому якщо ви маєте бажання пригадати події виборів 2012 року це можна завжди буде зробити. Ми залишаємо цей ресурс, як архів.

З повагою, редакція інтернет-сайту «Вибори 2012. 17 виборчий округ» та громадська організація «Ладижинська громадська рада».
Комментирование данной новости запрещено.