Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

Цікаве з минулого про Заболотного і Чумака (ГАЗЕТА ЖУРНАЛІСТСЬКИХ РОЗСЛІДУВАНЬ "ШАНС" № 13(043) 25.09.2007 )

Журналістське розслідування: Чумак - Домбровський - Заболотий - Юрчук. Ху із ху?

Пропонуємо до вашої уваги цікавий матеріал з минулого, який стосується двох кандидатів по 17 виборчому округу Сергія Чумака та Григорія Заболотного.

ГАЗЕТА ЖУРНАЛІСТСЬКИХ РОЗСЛІДУВАНЬ "ШАНС"
№ 13(043) 25.09.2007
ЖУРНАЛІСТСЬКЕ РОЗСЛІДУВАННЯ

Т Е Л Е Г Р А М А
Пане Президенте!
На життя Сергія Чумака вчинено замах 12.09.2007 р. Розслідування, за словами Чумака, блокує обласна влада та міліція. Він розпочав сухе голодування. Швидка допомога констатує, що довго він не проживе.
Врятуйте життя Чумака!
Головний редактор газети "Шанс" Володимир Іващенко

Гайсинські міліціянти намагались вилучити газети Рідне Поділля з намету Матвієнка!

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/thumb/0731_stor1__1.jpg

Як стало відомо нашому ресурсу, сьогодні об 11.30 в місті Гайсин міліціянти в складі групи із 6 осіб намагались вилучити № 8 газети "Рідне Поділля" за вересень місяць. Підставою для перевірки намету та вилучення міліціянти назвали постанову Ладижинського міського суду у справі за позовом кандидата ві народні депутати України Сергія Чумака.
Сергій Чумак звернувся до Гайсинського райвідділу міліції з відповідною заявою внаслідок чого міліцінти повідомили агітаторам, що будуть вилучати газети та складати протокол вилучення.

Таємниці маніпуляцій – технічні кандидати

http//img0.liveinternet.ru/images/attach/c/0/44/152/44152517_manipulation.jpg На 17-му в Миколи Кучера таких аж два – Анатолій Матвієнко та Григорій Заболотний. Проте на цьому інтрига не закінчується, наш округ взагалі в цьому сезоні багатий на технологічні прийоми і сюрпризи. Два останні кандидати також мають свого роду «технічних кандидатів», але висунуті вони не для накопичення, а для відбору голосів. Зокрема проти Григорія Заболотного виставлено кандидатуру Сергія Чумака (ГО «Чумацький шлях»), який у свій час, ще коли Григорій Михайлович був головою облради, активно вів з ним війну компроматів. Щодо того, аби відтягнути голоси від Анатолія Матвієнка, то ця місія покладена на свободівця Антона Бойдаченка (який балотується як самовисуванець, бо 17-й округ не входить до квоти «Свободи» в «опозиційному» розподілі).

Декларація кандидата: Сергій Чумак

1. Місце роботи: голова правління Вінницької
обласної молодіжної громадської організації "Чумацький шлях"
2. Доходи кандидата за попередній рік: 26152 грн. з яких 18552 грн. доходи від заробітної плати, 7600 - доходи від підприємницької діяльності.
3. Членів сім*ї немає.
4. Мано кандидата: 1\2 частина житлового будинку площею 110, 6 кв.м., автомобіль Деву 2008 р.в.
5. Витрат на утримання майна немає.

Передвиборна програма: Сергій Чумак

Передвиборна програма
кандидата у народні депутати України
в одномандатному виборчому окрузі №17

Сила, Порядок, Добробут!
Сила
Сильна та ефективна державна влада та місцеве самоврядування.
Боєздатна, прикрита ядерним щитом, добре підготовлена і оснащена армія, що здатна захистити Україну від зовнішніх загроз
Сильна економіка, заснована на державній і приватній власності, що базується на високих технологіях.

12-им кандидатом в 17-цятому виборчому окрузі став Сергій Чумак

17 серпня Центральна виборча комісія зареєструвала дванадцятого кандидата в народні депутати України на сімнадцятому виборчому окрузі. Ним став Сергій Чумак, якого висунула політична партія Українська Національна Асамблея.
Чумак Сергій Вікторович народився ...