Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

Статті

 

Зареєстровано 17 кандидатів у депутати до обласної Ради

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/1347970095.jpgВінницька обласна виборча комісія призначила перевибори двох депутатів обласної Ради замість тих, які склали свої повноваження у зв'язку з обранням до Верховної Ради на 24 лютого 2013 року. За інформацією комісії, усього зареєстровано 17 претендентів від 13-ти обласних організацій політичних партій.

Зокрема, облвиборчком призначив вибори в мажоритарних округах №3 (Бершадський район) і №14 (Калинівський район) замість депутатів Григорія Заболотного та Олександра Домбровського, які склали повноваження у зв'язку з обранням до Верховної Ради.

31 січня Вінницька обласна виборча комісія завершила реєстрацію кандидатів у депутати обласної Ради на проміжних виборах.

Повідомлення до обласної виборчої комісії про проведення конференцій з висунення кандидатів надійшли від 14-ти партійних організацій. Проте, документів на реєстрацію кандидата від однієї з партій у комісію подано не було.

Так, у виборчому мажоритарному окрузі №3 (Бершадський район) зареєстровано 11 кандидатів.

По цьому округу Партія регіонів висунула голову Бершадської районної ради Михайла Бурлаку, ВО «Батьківщина» - Олексія Порошенка, КПУ – першого секретаря Гайсинського райкому КПУ Максима Кирилюка, Українська національна асамблея – свого партійного активіста Сергія Чумака, Демократична партія України - Володимира Кухтенка, Народна партія – Івана Бондаря, партія «Україна – вперед!» – Тетяну Вакуленко, Християнсько-демократичний союз – Зінаїду Тодоренко, Ліберальна партія – Людмилу Попову, партія «Солідарність» – Дмитра Трифяка, «Наша Україна» – Людмилу Шутило.

У виборчому окрузі №14 (Калинівський район) за депутатський мандат змагатимуться 6 кандидатів.

У цьому окрузі балотуються: від Партії регіонів – голова Калинівської РДА Василь Поліщук, від ВО «Свобода» – Костянтин Васюк, від КПУ – Сергій Драчук, від УНА – Ігор Чумак. Народна партія у цьому окрузі висунула кандидатом Марину Ковальчук, а «Фронт змін» – Сергія Моргунського.

www.vinrada.gov.ua
Комментирование данной новости запрещено.