Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

Декларація кандидата: Володимир Волковський

1. Місце роботи: пенсіонер.
2. Члени сім’ї: Волковська Ольга Вікторівна- дружина.
3. Сукупний дохід: 28598 грн.
4. Майно: квартира площею 54 кв.м.
5. Утримання квартири: 5470 грн на рік.
6. Іншого майна немає.

Передвиборча програма: Володимир Волковський

Передвиборна програма кандидата в депутати Верховної Ради
Волковського Володимира Григоровича

Я вважаю головними бідами нашої держави дві головні проблеми. Перша - це прагнення бізнесменів пролізти у владу або купити представників влади. Друга це похідне першої - корупція в органах влади і управління.
Ще Маркс писав, що капіталіст при 100% прибутку зневажає всі людські закони, а при 300% - нема такого злочину, на який він не ризикнув би, хоча б під страхом шибениці.

Для боротьби з цими ганебними явищами я пропоную:

Відомості про кандидата: Володимир Волковський

Волковський Володимир Григорович народився 20 травня 1955 року в селі Білоусівка Тульчинського району Вінницької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, пенсіонер, безпартійний, проживає в місті Ладижин Вінницької області, судимість відсутня, самовисування.

Тип висування: Самовисування.

Номер та дата реєстрації документів в ЦВК: 5637 від 01.08.2012.

Номер та дата рішення про реєстрацію кандидатом: 170 від 06.08.2012.

Миколі Кучеру оголошено попередження

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/kucher.jpg
26 вересня Центральна виборча комісія оголосила попередження кандидату в народні депутати України Миколі Кучеру за порушення обмежень щодо проведення передвиборної агітації, встановлених Законом України "Про вибори народних депутатів України".
Попередження було оголошено за результатами розгляду скарги Володимира Волковського, який також є кандидатом в народні депутати України на 17 виборчому окрузі.
Пропонується повний текст рішення ЦВК з цього приводу:

ЦВК попередила Миколу Кучера за порушення правил агітації

http//www.newsmarket.com.ua/wp-content/uploads/2010/11/309892d735436b7ff475360f3c1fbe210ce772be.jpg
Центральна виборча комісія (ЦВК) оголосила попередження кандидату у народні депутати Миколі Кучеру, який балотується у одномандатному виборчому окрузі № 17, передає УНІАН.

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні ЦВК за результатом розгляду заяви кандидата на цьому ж окрузі Володимира Волковського.

Кандидат в нардепи скаржиться ЦВК на Кучера про підкуп виборців в 17 окрузі на Вінниччині

http//www.vinnitsa.info/images/mod_news/2012-09-04kucher_225_zoom_width_225.jpg
До Центральної виборчої комісії надійшла скарга кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №17 Володимира Волковського на дії кандидата у народні депутати в цьому ж окрузі Миколи Кучера.

Про це йдеться в постанові ЦВК.

ЦВК відмовила кандидату Волковському у задоволенні скарги.

http//img.gazeta.ru/files3/941/3350941/sudebmolotok.jpg
Як ми вже повідомляли 8 серпня Центральна виборча комісія отримала скаргу кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 17 Володимира Волковського на незаконне розміщення платкатів з передвиборчою агітацією іншого кандидата – Миколи Кучера.
Як стало відомо, Центральна виборча комісія відмовила у задоволенні скарги кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 17 Волковського Володимира Григоровича. Про це йдеться в постанові ЦВК від 10 серпня цього року за № 266, що була розміщена на офіційному сайті ЦВК.

На 17-цятому окрузі почались «розборки» між кандидатами в нардепи

8 серпня Центральна виборча комісія отримала скаргу кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 17 Володимира Волковського на незаконне розміщення платкатів з передвиборчою агітацією іншого кандидата – Миколи Кучера.http//www.vinnitsa.info/images/mod_news/2012-08-13kucher__zoom_width_225.jpg

Про це йдеться в постанові ЦВК № 266.

Володимир Волковський є самовисуванцем на одномандатний виборчий округ №17. Свою скаргу до ЦВК він обгрунтовує тим, що з 3 серпня в місті Ладижин встановлено три білборди, що містять передвиборну агітацію за кандидата в народні депутати