Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

Кто же все таки устроил фальсификации в Винницком окружкоме № 11

ОИК №11 Винница - Кто на самом деле устроил фальсификации СЕЙЧАС БОЛЬШИНСТВО ЧЛЕНОВ ЦИК ПЫТАЕТСЯ НЕ ЗАМЕЧАТЬ ТОГО ЧТО ПРОИЗОШЛО С ОППОЗИЦИОННЫМ КАНДИДАТОМ В ВИННИЦЕ НА ОИК №11. Посмотрев пресс-конференцию Домбровского на УНИАН http://www.youtube.com/watch?v=r1qor7hjg68&t=33m11s (СМОТРЕТЬ ОБЯЗАТЕЛЬНО) у меня сложилось ощущение что подтекст его выступления звучит так: Что из за того что у меня с самого начала не приняли жалобы, в ОИК №11 начали происходить те странные вещи которые он называет ажиотаж.

Высший админсуд запретил ЦИК обнародовать результаты выборов в округах 11 и 14

Высший административный суд временно запретил Центральной избирательной комиссии обнародовать результаты выборов в мажоритарных округах №№11 и 14 (Винницкая область).

Об этом сообщил руководитель юридического отдела штаба Объединенной оппозиции Павел Петренко.

В Ладижині в день виборів розпосюджувались листівки проти партії УДАР ( плюс фото листівки)!

http//s015.radikal.ru/i330/1110/aa/9389f9f7b2db.jpg
Сьогодні на автобусних зупинках та місцях, де існує великий потік людей невідомими особами розповсюджувались листівки форматом А 4 без вихідних даних в яких була розповсюджена недостовірна інформація щодо партії УДАР з закликом не голосувати за цю партію.
Як відомо, агітація в день виборів заборонена, але політичних конкурентів це не зупинило.
Наш ресурс не буде розміщувати текст листівки до закінчення виборів, адже в листівці містяться заклики не голосувати за партію УДАР.

Вінниччина за день до виборів - ОПОРА



Прес-конференція громадянської мережі ОПОРА: "Вінниччина за день до виборів"
м. Вінниця, 26 жовтня 2012 року

Про роль «профспілкового лідера» Ігоря Попенко у виборчих перегонах або останній акорд технічного кандидата…

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/thumb/9227_otskanirovano_25.10.2012_14-12_15.jpg

22 жовтня вийшов 5 випуск друкованого видання незалежної профспілки «Голос народу», редактором якої є Віктор Маліновський, який був повністю присвячений Григорію Заболотному.
Профспілка звинуватила Григорія Заболотного в шулерстві, в незаконній купівлі санаторію та порушенні трудових прав громадян.

17 округ потрапив в рейтинг найпроблемніших в Україні!!!

http//findmapplaces.com/mphoto/1292/ofs-lvvskogo-predstavnitstva-gromadyansko-merezh-opora_12925190.jpg
Використання адмінресурсу, чорного піару та підкупу супроводжували виборчу кампанію 2012, – про це повідомили представники Громадянської мережі ОПОРА під час презентації Сьомого моніторингового звіту за результатами загальнонаціонального спостереження за виборами.

«На фініші кампанія характеризується масовим сплеском медійної, вуличної агітації і зовнішньої реклами, до якої вдаються усі суб’єкти виборчого процесу», – розповів Олександр Неберикут, аналітик кампанії спостереження Громадянської мережі ОПОРА.

На виборчому окрузі розповсюджується липова екологічна правда!

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/thumb/5430_attachment5.jpegВпродовж останніх кількох тижнів на виборчому окрузі розповсюджується фальшована газета «Екологічна правда» в якій редактор Екоправди начеб то спростовує поширену раніше інформацію про діяльність Нашої Ряби на території Вінниччини.

В «Ладижинській газеті» цю газету названо провокацією та звинувачено штаб М. Кучера в розповсюдженні фальшованої газети. В своїй заяві Микола Бухвостич повідомляє, що агітатори виборчого штабу М. Кучера розповсюдили газету і вся інформація, яка в ній викладена є брехнею. Також редактор закликає не вірити брехні М. Кучера.

Опозиція забезпечила перемогу 7 кандидатам від влади з 8 на 17 виборчому окрузі (політичний прогноз)!?

http//ankontr.if.ua/images/content/137d9d07a591cce5c37431688a35e8d9.jpg
Компроміс між «Батьківщиною» й «УДАРом» покращить шанси опозиції в окремих округах, але не допоможе сформувати більшість в майбутній Раді. Зняття «УДАРом» та «Батьківщиною» по 26 кандидатів-мажоритарників на користь одне одного викликало різні оцінки – від захоплення самим фактом того, що нарешті політики зробили хоч щось адекватне, до обурення тим, що узгоджено кандидатів лише в 52 округах і критики способу, в який опозиційні партії приймали своє рішення. Так чим вважати підсумки переговорів між «УДАРом» і «Батьківщиною» – успіхом чи поразкою?

Поточний момент аналізував: Тарас Шамайда

Повний текст статті можна переглянути тут: http://texty.org.ua/pg/article/editorial/read/40439/

На Вінниччині зловмисники обдирають біл-борди Заболотного

http//www.vinnitsa.info/images/mod_news/2012-10-18zabolotniy_bilbord_zoom_width_225.jpgУ місті Бершадь Вінницької області невідомі пошкодили біл-борди кандидата у народні депутати України по виборчому округу №17 Григорію Заболотному.

Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

Радіо Ладижин: На ладижинському окрузі намагались зареєструвати спостерігачів-дівійників

http//user.xmission.com/~mrets/ROCKY/DUMBING/dumBushMonkey.jpg
Автор: Тетяна Тронець, Радіо Ладижин
16 жовтня в Ладижині відбулося чергове засідання Окружної Виборчої Комісії, на якому були присутні 13 з 18 її членів.

В ході засідання ОВК зареєструвала 13 офіційних спостерігачів від однієї з політичних сил, і відмовила такій же кількості у реєстрації, поза як вони є двійниками.

Бойдаченко-псевдонаціоналіст і публікує фальшиві рейтинги?

http//nbnews.com.ua/img/logo_nbn2.pngПропонуємо до вашої уваги статтю "Домбровский из Винницы обманывает избирателей, публикуя фальшивый рейтинг", яка розміщена на сайті "Вибори 2012 НБН" в якій Антон Бойдаченко звинувачується в тому, що використовує фальшиві соціологічні опитування та є не докінця націоналістом. також звинувачується у замовних соціологічних опитуваннях екс-губерантор Вінницької області Олександр Домбровський.
Ми намагаємось публікувати всі думки, тому даємо альтернативну думку, яку висловив політичний оглядач Анатолій Євстігнєєв.

Батькивщина пополняется "тушками" Порошенка

http//www.pravda.com.ua/images/doc/9/5/95ccbde-cvet.jpg
Пропонуємо до вашої уваги статтю з сайту "Вибори.юа" щодо останніх подій, що мають місце на 17 виборчому окрузі.

Анатолій Матвієнко зняв свою кандидатуру на користь Григорія Заболотного

http//vinnitsaok.com.ua/wp-content/uploads/2012/03/10187236m-294x235.jpg http//vsyapravda.com/media/_imgcache/x_files_46_220160.jpg
Сьогодні о 12.30 в агентстві УНІАН пройшла спільна прес-конференція двох кандидатів в народні депутати України, Григорія Заболотного та Анатолія Матвієнка під час якої Анатолій Матвієнко заявив, що сьогодні о 10.05 зняв свою кандидатуру з кандидата в народні депутата України.
Мотивацією для цього Анатолій Матвієнко назвав рішення опозиції про підтримку єдиним кандидатом від опозиції Григорія Заболотного.
Також народний депутат заявив, що у випадку, якщо від опозиційних сил буде два кандидата, може перемогти провладний кандидат, чого не можна допустити.
1 2 Вперед