Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

ВИЩИЙ СУД ПОЗБАВИВ МАНДАТІВ ДВОХ ДЕПУТАТІВ

http//cs6046.userapi.com/u13991009/video/l_f9d7f839.jpgВищий адміністративний суд скасував депутатські повноваження Павла Балоги та Олександра Домбровського."Судді постановили: визнати відсутність повноважень депутата; визнати відсутність статусу народного депутата; визнати необхідність проведення повторних виборів на 71 окрузі; скасувати відповідну постанову ЦВК про реєстрацію Павла Балога депутатом.

Рішення остаточне.
Олександр Домбровський отримав скандальн перемогу в 11 окрузі Вінничини над представницею "Батьківщини" Наталією Солейко.
www.pravda.com.ua/news/2013/02/8/6983167/

Відомості про кандидата: Анатолій Матвієнко

Матвієнко Анатолій Сергійович народився 22 березня 1953 року в місті Бершадь Вінницької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, член Політичної партії Українська платформа "СОБОР", проживає в селі Лісники Києво-Святошинського району Київської області, судимість відсутня, самовисування.

Номер та дата рішення про реєстрацію кандидатом: 248 від 10.08.2012

Тип висування: Самовисування
Номер та дата реєстрації документів в ЦВК: 7985 від 07.08.2012

Cтранное решение ВАСУ

Решение Высшего административного суда Украины о лишении депутатских мандатов самовыдвиженцев, покинувших ряды фракции ПР Павла Балоги (брата Виктора Балоги) и Александра Домбровского, при всей его странности, не вызывает жалости к пострадавшим нардепам. Об этом сообщила на своей страничке в социальной сети Facebook адвокат Татьяна Монтян. «Когда Балога вместе с Ющенко в 2007 году «мутил» государственный переворот, он, конечно же, не думал, что «обратный эффект» настигнет его... Пока что только через брата... И когда Домбровский «отжал» победу, не самыми честными методами, на своем округе у Натальи Солейко... ...он не думал, что получит за это отплату настолько же симметричную. Нет, ребята, к вам, как говориться, «ни любви не жалости»», - отметила Монтян.
Читать больше: http://www.bagnet.org/news/politics/206978

У ЦВК вважають, що рішення ВАСУ неправомірне

http//0vy.net/wp-content/uploads/2008/10/magera.jpgРішення Вищого адмінсуду про позбавлення депутатських мандатів Павла Балоги і Олександра Домбровського суперечить низці норм законодавства.

Про це він заявив заступник голови ЦВК Андрій Магера в коментарі "Українській правді".

Доній: Опозиція повинна стати на захист Балоги і Домбровського

http//compromat.ua/images/2012_12_09/1355045645.69.jpgНародний депутат заявляє про загрозу шантажу інших депутатів. Про це він написав у своєму Facebook.
"Те, що Вищий адмінсуд "забрав" (у відверто незаконний спосіб)депутатство у Павла Балоги та Олександра Домбровського - це не просто чергове свавілля з боку влади. Це відповідь на тиск опозиційних сил щодо персонального голосування кнопкодавів-регіоналів. В такий спосіб влада показує,що вона позбавлятиме депутатства на свій розсуд,без жодних законних підстав, і в такий спосіб зменшуватиме чисельність опозиційних сил", - зазначив Доній.

Демарш Порошенка

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/121112-161836-9783.jpgТрадиційна "вотчина" Петра Порошенка, в економіку якої він інвестував не один мільярд, водночас – стабільно опозиційний електорат, який вибори за виборами підтримує "Батьківщину" і БЮТ, незважаючи на абсолютну бездіяльність обласного партійного керівництва, і, навіть, відкриту підтримку їм (керівництвом) кадрової політики Партії Регіонів Щербаківська «благословила» регіоналів на керівництво Жмеринським районом.

На довиборах у Вінницьку облраду син Порошенка побореться з двома кандидатами від ПР

http//img.tabloid.pravda.com.ua/images/doc/b/7/b7a35-230.jpgВінницька обласна організація партії "Батьківщина" висунула сина позафракційного народного депутата Петра Порошенка - Олексія своїм кандидатом на довиборах депутатів Вінницької облради по мажоритарному округу №3 у Бершадському районі.

За відповідне рішення проголосували всі 29 делегатів обласної партійної конференції "Батьківщини".

Як Григорій Заболотний тікає від конфліктів

http//vinnitsaok.com.ua/wp-content/uploads/2011/10/DSCN0162-300x225.jpgВладу він порівнює з конем, який всіх везе по тій самій стежці. Голова обласної Ради Григорій Заболотний опікується роботою рад різного рівня — від сільських до обласної. Стежину влади — від села до району, області ми спробували пройти разом із ним, обговорюючи проблеми, зміни, повноваження депутатів і керівників рад.

"Вінниччина" збереться у Вінниці

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/deputati_radi_rozglyanuli_pitannya.jpgПерше засідання міжфракційної парламентської групи "Вінниччина", про створення якої Голова Верховної Ради України оголосив 11 січня, відбудеться у Вінниці у перших числах лютого. Про це повідомив координатор об'єднання Григорій Заболотний.

Зареєстровано 17 кандидатів у депутати до обласної Ради

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/1347970095.jpgВінницька обласна виборча комісія призначила перевибори двох депутатів обласної Ради замість тих, які склали свої повноваження у зв'язку з обранням до Верховної Ради на 24 лютого 2013 року. За інформацією комісії, усього зареєстровано 17 претендентів від 13-ти обласних організацій політичних партій.

Порошенко почав відкрито грати в опозиційність

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/3d7989ee092ad112911f0eb1cf540e43cd3a038e.jpgДовго вибираючи між Кличком і політичним тандемом Яценюк — Турчинов, власник «Укрпромінвесту», нарешті, визначився і зробив ставку на «Батьківщину»

Крапку в пошуках опозиційних союзників Петро Порошенко поставив минулими вихідними на рідній Вінниччині, коли обласна партконференція «Батьківщини» висунула його сина Олексія Порошенка своїм кандидатом на довиборах депутатів Вінницької облради по мажоритарному округу № 3 у Бершадському районі.

ОПОРА: На Вінниччині 24 лютого відбудуться довибори до облради

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/thumbnail-20121029112923n.jpgВінницька обласна виборча комісія призначила на 24 лютого 2013 року перевибори двох депутатів облради замість тих, які склали свої повноваження у зв'язку з обранням до Верховної Ради.

18 грудня 2012 депутати Вінницької облради достроково припинили повноваження 4 депутатів у зв'язку з обранням у Верховну Раду

Заболотний і Домбровський відмовились від пільг

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/rada.jpgУ Вінниці, 22 січня народний депутат Григорій Заболотний заявив, що він та Олександр Домбровський написали листи про відмову від парламентських пільг.
- Ми з Домбровським написали листи про відмову від парламентських пільг – додаткові виплати на оздоровлення, в кінці року дається додатковий оклад, проїзд у авто- та залізничному транспорті, перельоти…, - каже вінницький нардеп Григорій Заболотний.
1 2 3 4 5 6 ... 18 19 20 21 Вперед