Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

Статті

 

На довиборах у Вінницьку облраду син Порошенка побореться з двома кандидатами від ПР

http//img.tabloid.pravda.com.ua/images/doc/b/7/b7a35-230.jpgВінницька обласна організація партії "Батьківщина" висунула сина позафракційного народного депутата Петра Порошенка - Олексія своїм кандидатом на довиборах депутатів Вінницької облради по мажоритарному округу №3 у Бершадському районі.

За відповідне рішення проголосували всі 29 делегатів обласної партійної конференції "Батьківщини".

27-річний Олексій Порошенко в даний момент працює заступником генерального директора приватного акціонерного товариства "Продовольча компанія Поділля", яке входить до складу концерну "Укрпромінвест" корпорації "Група Укрпромінвест".

Виступаючи перед делегатами партконференції, Олексій Порошенко зобов'язався, у разі своєї перемоги на цих виборах, вступити у фракцію "Батьківщина" у Вінницькій обласній раді.

При цьому його дід - Олексій Порошенко (батько Петра Порошенка) також є депутатом Вінницької обласної ради, але входить до складу фракції "Єдність Вінниччини".

По одномандатному округу № 14 в Калинівському районі вінницька облорганізація "Батьківщини" вирішила підтримати кандидата від ВО "Свобода" Костянтина Васюка.

Нагадаємо, що після останніх парламентських виборів з Вінницької обласної ради до парламенту пішли працювати четверо депутатів.

З них двоє раніше потрапили в облраду за партійними виборчими списками Партії регіонів - Микола Джига та Віктор Тимошенко. Тепер їхні місця зайняли наступні в списках ПР – Наталія Костик та Костянтин Репа.

Ще двоє вінницьких депутатів, котрих обрали парламентарями, - Олександр Домбровський та Григорій Заболотний, - представляли в облраді 14-й та 3-й виборчі округи у Калинівському та Бершадському районах. Кому ж тепер випаде ця почесна місія - вирішуватимуть громадяни 24 лютого під час проміжних виборів.
ZN.UA
Комментирование данной новости запрещено.