Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

Програми партій: Партія регіонів

ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА
Партії регіонів

ВІД СТАБІЛЬНОСТІ –
ДО ДОБРОБУТУ

•2012–2017•


У непростий для світу та України час Партія регіонів узяла на себе відповідальність за долю держави.
П’ять років «помаранчевого» правління довели Україну до межі економічної та соціальної катастрофи. Від попередньої влади ми отримали у спадок: 15% падіння ВВП, 22% інфляції, знецінену вдвічі гривню, збільшений у 4 рази зовнішній та внутрішній державний борг, скорочені до критичного рівня валютні резерви Нацбанку. Кабальний газовий договір спричинив підвищення комунальних тарифів та падіння рентабельності промисловості.
Ми змогли подолати хаос та руїну, стабілізувати ситуацію і створити фундамент для реформ.
Партія регіонів пропонує виважену й реалістичну програму формування суспільства вільних та заможних громадян.
Шлях ВІД СТАБІЛЬНОСТІ – ДО ДОБРОБУТУ – це шлях національного прогресу заради нової якості життя громадян України!

Виборчий список: партія регіонів

Партія регіонів затвердила список кандидатів від партії на виборах до Верховної Ради.

1. Азаров Микола

2. Повалій Таїсія

3. Тігіпко Сергій

4. Клюєв Андрій

5. Єфремов Олександр

6. Акімова Ірина

7. Бойко Володимир

8. Колесніков Борис

9. Кожара Леонід

10. Рибак Володимир

Регіонали намагаються взяти під контроль ОВК?

http//novynar.img.com.ua/img/forall/a/650/31.jpg
Не встигли ми повідомити про зміни в складі ОВК, як керівний склад знову спіткали зміни. Цього разу змін зазнало знову ж таки керівництво окружної виборчої комісії на 17 виборчому окрузі. Володимир Іванович Філін став заступником голови ОВК замість вибулого Оніщука Миколи Івановича.
Нагадаємо, що квоту на місце заступника голови ОВК має партія "Єдиний центр", місцевий осередок якої колись очолював міський голова міста Ладижин Валерій Коломєйцев.
Це вже друга заміна в складі ОВК за останній тиждень.

Серед партій українців найбільше дратує реклама регіоналів - дослідження

http//k.img.com.ua/img/forall/a/14083/0.jpgЗавідувач лабораторії соціально-психологічних технологій Інституту соціальної та політичної психології НАПН України Павло Фролов заявив, що політична реклама викликає в українців переважно роздратування. При цьому найбільше дратують ролики Партії регіонів.

Зокрема, згідно з даними опитування, проведеного Інститутом соціальної та політичної психології разом з Асоціацією політичних психологів України 28 вересня - 7 жовтня, подобається чи не викликає роздратування реклама усіх без винятку партій тільки у 1,3% опитаних, не подобається жодна - 24% , дратує реклама всіх партій - 14%.

Регіонали звинуватили Григорія Заболотного в незаконній агітації

http//pravotoday.in.ua/imgs/press-centre/news/5271-1.jpg
У м. Ладижині (Вінницька область) по вул. Наконечного, 8/2, всупереч рішенню виконкому було розміщено агітаційні матеріали на підтримку кандидата у народні депутати за одномандатним виборчим округом № 17 Григорія Заболотного.
Про це повідомляється на сайті партії регіонів.

Штаб Миколи Кучера розповсюдив фальшовані клони газети об’єднаної опозиції?

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/thumb/1024_gazeta.jpg
Як стало відомо нашому ресурсу протягом останніх кількох днів на виборчому окрузі № 17 розповсюджувались фальшовані клони листівки об’єднаної опозиції зробленої у формі газети, яка була дуже подібною до офіційних агітаційних матеріалів об’єднаної опозиції.
Як відомо офіційно об’єднана опозиція до цього часу ще не визначила кандидата, якого буде підтримувати як єдиного кандидата на 17 виборчому округу. До випуску цієї псевдогазети опозиція не має жодного відношення.

Голова окружної комісії продалась регіоналам?

http//expreszt.com.ua/uploads/posts/2012-03/1332158336_korr.jpgЯк стало відомо, Вінницький окружний адміністративний суд сьогодні розглядає позовні заяви від тих партій, подання на членів ДВК яких напередодні не зареєструвала окружна виборча комісія по виборчому округу № 17.
Голова ОВК по 17 виборчому округу Зелененька, яка представляла інтереси окружної комісії в суді, частково визнала позовні вимоги в судовому засіданні.

Регіонали не змогли взяти під контроль дільничні виборчі комісії на 17 окрузі!

Як відомо 18 вересня закінчувався строк, коли партії могли подати кандидатури до складу дільничних виборчих комісій на виборчому окрузі. Після 24.00 години окружна виборча комісія виборчого округу № 17 повинна відповідно до вимог Закону припинити прийом подань та документів. Якщо в понеділок 17 вересня подати свої кандидатури змогли лише комуністи, то наступного дня вчасно це зробило 38 партій. Ще 22 партії не змогли вчасно подати кандидатури до складу ДВК на виборчому окрузі в чому винні самі ж представники партій, які чомусь прийшли на окружну комісію чомусь майже о 24.00, розраховуючи, що сам факт потрапляння в приміщення ОВК, наївно розраховуючи, що члени комісії будуть приймати документи до самого ранку.


ПР використовує у своїй рекламі стокові фотографії американців

http//ukranews.com/uploads/news/2012/09/18/11/97f7e2dedf42c2a112f76470f235b8aa9ef503.jpg
Підписаний реліз цієї моделі зберігається в головному офісі компанії Shutterstock Images LLC, 60 Broad Street, 30th Floor, New York, NY 10004, USA.

Скачування цього фото для друку в будь-якому розмірі коштує 100 доларів.

Таким чином, зображені на рекламі люди не мають ніякого відношення до України.

Томенко: Верховна рада – це партійні збори регіоналів

http//sport.img.com.ua/img/forall/a/15205/12.jpg
Опозиційний віце-спікер Микола Томенко констатує, що Верховна рада перетворилася на "партійні збори Партії регіонів".
Таким чином він прокоментував скасування дня уряду 7 вересня, повідомляє кореспондент "Української правди".

Остап Смук:Два кандидати розділили адмінресурс і "купують" округ.

http//presscenter.ukrinform.ua/316418(33).jpg
Остап Смук, спеціально для Української правди
У відповідь Сергію Лещенку на "Чи варто критикувати опозицію"

Можна цілковито погодитись, що журналіст має своє завдання, а клієнтом журналіста є суспільство. І для журналіста повинно бути байдуже, влада чи опозиція чи третя сила.

Він всіх їх повинен "міряти" законом, суспільним настроєм і власною виваженою позицією. Таким чином, журналіст в якійсь мірі відкриває очі всім іншим коментаторам, дає їм "поживу" для коментування.
1 2 Вперед