Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

Об’єднана опозиція Батьківщина-Фронт змін, ВО «Свобода», Антон Бойдаченко, Статті

 

Олег Тягнибок назвав кандидата від Об'єднаної опозиції на мажоритарному окрузі №17

13 вересня, в Гайсині, голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок представив виборцям мажоритарного округу №17, кандидата від Об'єднаної опозиції – Антона Бойдаченка. Зустріч відбулася на площі Миру. Приїзд Олега Тягнибока був несподіванкою для гайсинчан. Але не зважаючи на те, що зустріч проходила опівдні буднього дня, на неї прийшло близько 80 людей.

http//boydachenko.com.ua/wp-content/uploads/2012/09/tiahnybok-1.jpg
Олег Тягнибок закликав присутніх голосувати за кандидата від Об'єднаної опозиції, Антона Бойдаченка:

— Хоча Антон Павлович, є членом нашої партії, але на вашому окрузі він представляє усі опозиційні сили до режиму Януковича. Якщо ви оберете Бойдаченка до парламенту, то наша команда матиме більше сил для того, щоб повернути ситуацію в державі на користь українцям, простим українцям. А якщо проголосуєте за кандидатів, які прямо чи опосередковано підконтрольні мафії, то розв’яжете їм руки, щоб вони зняли з вас останню сорочину.

Окрім цього Олег Тягнибок попросив присутніх стати активними учасниками виборчого процесу:

— Проголосувати за кандидата від опозиції недостатньо. Свій вибір нам треба буде відстояти. У виборчих комісіях будуть працювати ваші родичі, друзі, знайомі та сусіди. Говоріть з ними, просіть їх рахувати голоси чесно, не дати себе підкупити чи залякати. Самі слідкуйте за ходом виборів, у ніч підрахунку голосів прийдіть під виборчі дільниці, і дайте знати, що ви готові захистити свій голос та своє право обирати владу чесно, — сказав Олег Тягнибок.

Голова ВО «Свобода» нагадав, що одного бажання для здійснення мрії не достатньо. Краще життя треба виборювати:

— Коли ми прийдемо до Верховної Ради, то скасуємо усі антиукраїнські та антидержавні закони, кодекси та міжнародні договори. Тих, хто приймав їх та виконував буде притягнуто до відповідальності. Ми заблокуємо те, що вони називають реформами, а на ділі це масове скорочення робочих місць, закриття лікарень, шкіл та узурпація влади. Ми денонсуємо зрадницькі Харківські угоди, і захистимо суверенітет і цілісність нашої країни. Ми скасуємо блюзнірський мовний закон Ківалова – Каліснічека та приймемо закон спрямований на захист та розвиток української мови. Януковича та його уряд ми відправимо у відставку якомога швидше.

Антон Бойдаченко також попросив у виборців 17 округу підтримки в боротьбі за перемогу на виборах.
http//boydachenko.com.ua/wp-content/uploads/2012/09/tiahnybok-2.jpg
— Серед вас мабуть важко знайти хоч одну людину, яка була би задоволена нинішньою владою. Ми хочемо, щоб хтось зупинив диктатору Януковича, економічного «генія» Азарова, горе-реформатора Тігіпка, українофобів Табачніка і Калісніченка, «підрахуя» Ківалова. Список можна продовжувати. І тільки від вас залежить, чи вистачить опозиції «штиків» у Верховній Раді, щоб повернути Україну обличчям до кращого майбутнього. Проголосуєте за кандидата від опозиції, захистите свій вибір, значить підтримаєте боротьбу за кращу долю українців, проголосуєте за когось іншого – не знаю, що нас тоді чекатиме. Але відповідальність за майбутнє лежить сьогодні на кожному з нас. Тому прошу підтримати мене на цих виборах, по мірі своїх сил та можливостей.

Настрій людей був неприхований. Не знаємо, як на інших округах, але в Гайсинському районі люди хочуть перемін, і не можуть дочекатися, коли влада почне служити народу, а не купці олігархів. Люди висловлювали розуміння, що не побудуєш «комунізму» в окремо взятому районі чи навіть області, якщо у найвищому законодавчому округу засідатимуть маріонетки мафії, а не справжні народні депутати.
Коментарі:

19.09.2012 - 10:11 #1виборець
А хто ж тоді Матвієнко? Нас запевняют що він від опозиції, а виходить що ні. Так дуже хочеться Матвієнкові за всяку ціну потрапити до Верховної Ради? Жаль українців, не буде в нас пуття.
23.09.2012 - 18:09 #2Петр Иванович
Прес-конференція Яценюка А.П. 13.09.2012 р. м.Вінниця, готель «Поділля»
Газета Шанс: Шановний Арсенію Петровичу. Нас цікавить питання: хочемо уточнити, хто йде від опозиції по 17 округу Вінницької області, тому що Анатолій Матвієнко на зустрічах з виборцями стверджує, що саме він. Чи правда це?
23.09.2012 - 18:10 #3Петр Иванович
Яценюк А.П.:
Що стосується округів і тих людей, які йдуть по округах – від об’єднаної опозиції йдуть виключно ті особи, які були висунуті на з’їзді Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Всі інші, які собі приписують статус об’єднаної опозиції - є не що інше, як самозванці. Що стосується взагалі статусу опозиції, то мені здається, що Партія Регіонів теж скоро оголосить, що вона опозиція, так вибори хочеться виграти.
23.09.2012 - 22:25 #4Кефір
Яке блядство... Українці, не вірте нікому, паплюжте бюлетні і готуйтеся до довгої облоги. Все рівно потім проростем
27.09.2012 - 15:39 #5Роман
Слава Україні!
30.09.2012 - 13:43 #6Петр Иванович
после этого http://ukranews.com/ru/news/ukraine/2012/09/30/799 47 ("Собор" снимется с предвыборной гонки, если не будет иметь шансов пройти в Раду) скорее всего Свободовей Бойдаченко снимется в интересах Комсомольца Матвиенка. Вот кто технический, епт.
30.09.2012 - 13:45 #7Петр Иванович
там выше ссылка битая получилась (http://ukranews.com/ru/news/ukraine/2012/09/30/79 947) админ, подправьте...
2.10.2012 - 15:08 #8Ігор
Бойдаченко ніколи не зніме свою кандидатуру на користь регіонів і комуністів не кажіть дурні. в Свободі таких людей не тримають. Він іде як единий кандидат по 17 окрузі інших від опозіції і ВО.Свободи немае
2.10.2012 - 20:06 #9Петр Иванович
я не утверждаю что Бойдаченко снимется. а если так ВО Собода решит? что он ослушается решения своей партии? а Матвиенко все к этому ведет, он специально и Собор свой карманный на выборы списком двинул, вопреки договоренностям с Опозицией. чтобы сейчас на этом сторговаться. в этом русле слух, что Матвиенко предлагал Тягнибоку 1 000 000$ становится похож на правду. во как.
25.10.2012 - 22:59 #10Alex 40in
Коли ми прийдемо до Верховної Ради, то скасуємо ... буде притягнуто до відповідальності. Ми заблокуємо... . Ми денонсуємо. Ми скасуємо ...
Хоть у какой то партии есть внятная созидательная программа развития.
26.10.2012 - 16:07 #11Петр Иванович
рука не здригнётся, вот если бы антон меньше бухал, то и руки бы не здригались
Комментирование данной новости запрещено.