Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

Програми партій: Об’єднана опозиція Батьківщина-Фронт змін

ЗАТВЕРДЖЕНО
XI З’їздом Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»
«30» липня 2012 року

ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА ВО «БАТЬКІВЩИНА»

У Вас низька зарплата? Мізерна пенсія? Ви взагалі не маєте роботи? У Вас відбирають бізнес? Прокурор і суддя захищають бандитів? Без хабара - нікуди, а справедливості нема ніде? Нищать Вашу мову, історію, культуру? Хочуть відгородити від Європи залізною завісою?
Ці проблеми створила влада. Шанс вирішити їх дає опозиція.
Нарешті відбулося об'єднання опозиційних партій в єдину потужну команду. Сьогодні є впевненість, що саме «Батьківщина» здатна здолати велике зло – корупцію, бідність, беззаконня, несправедливість, низькі зарплати і пенсії, свавілля судів і міліції. Це зло уособлюють Партія регіонів і президент Янукович.
Мафіозний клан хоче бути при владі довічно. Вибори дають можливість зламати його плани. Озброєний бюлетенями народ очистить Україну від кримінального окупаційного режиму. Символічно, що вибори відбудуться саме 28 жовтня, у День визволення України від окупантів!
Ми об’єдналися не лише проти Януковича. Маємо план, як зробити життя людини гідним, європейський вибір – незворотним, державу – справедливою, а владу – відповідальною.

Виборчий список:Об’єднана опозиція Батьківщина-Фронт змін

"Батьківщина" оприлюднила список кандидатів у депутати в багатомандатному та одномандатному виборчих округах.

Список кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі

Список


Прізвище, ім`я, по-батькові

1
Тимошенко Юлія Володимирівна

2
Яценюк Арсеній Петрович

3
Гриценко Анатолій Степанович

4
Турчинов Олександр Валентинович

5
Луценко Юрій Віталійович

6
Кириленко В’ячеслав Анатолійович

7
Немиря Григорій Михайлович

8
Соболєв Сергій Владиславович

9
Тарасюк Борис Іванович

10
Томенко Микола Володимирович

Олександр Логінов: Щербаківська провалила виборчу кампанію в Вінницькій області!

http//vinnitsaok.com.ua/wp-content/uploads/2012/04/10210318mЩЕРБ-260x225.jpg
Екс-кандидат у народні депутати Микола Філонов після виборів ймовірно очолить облорганізацію партії "Батьківщина". Таке припущення в коментарі сайту ВінніцяОК з приводу мотивів зняття паном Філоновим своєї кандидатури на користь Миколи Катеринчука - висуванця "Батьківщини" в окрузі № 13 зробив відомий Вінницький політолог Олександр Логінов.

Теперішній керівник обласної організації "Батьківщина" Людмила Щербаківська такі припущення вважає некоректними і тенденційними.

Опозиція закликала Ладижин голосувати за Заболотного

http//www.vinnitsa.info/images/mod_news/2012-10-22IMG_1731_zoom_width_225.JPG
Представники опозиційних сил закликали громаду міста Ладижин, яка 20 жовтня вщент заповнила центральну площу міста, прийти на вибори 28 жовтня та віддати свій голос за єдиного кандидата Григорія Заболотного, який гідно представлятиме 17 виборчий округ Вінниччини у Верховній Раді.
Також закликала голосувати за Заболотного й керівник вінницького обласного штабу об’єднаної опозиції Людмила Щербаківська. «Є рішення об’єднаної опозиції про підтримку кандидата від «Батьківщини» Григорія Заболотного. Не будьте байдужими, тому що 28 жовтня вирішується доля не лише особисто кожного з вас, а вирішується доля дітей, доля вашого міста і усієї України», - сказала Л.Щербаківська.

Опозиція забезпечила перемогу 7 кандидатам від влади з 8 на 17 виборчому окрузі (політичний прогноз)!?

http//ankontr.if.ua/images/content/137d9d07a591cce5c37431688a35e8d9.jpg
Компроміс між «Батьківщиною» й «УДАРом» покращить шанси опозиції в окремих округах, але не допоможе сформувати більшість в майбутній Раді. Зняття «УДАРом» та «Батьківщиною» по 26 кандидатів-мажоритарників на користь одне одного викликало різні оцінки – від захоплення самим фактом того, що нарешті політики зробили хоч щось адекватне, до обурення тим, що узгоджено кандидатів лише в 52 округах і критики способу, в який опозиційні партії приймали своє рішення. Так чим вважати підсумки переговорів між «УДАРом» і «Батьківщиною» – успіхом чи поразкою?

Поточний момент аналізував: Тарас Шамайда

Повний текст статті можна переглянути тут: http://texty.org.ua/pg/article/editorial/read/40439/

Вінницькими мажоритарниками опозиція на користь "УДАРу" не пожертвувала

http//www.eg.ru/upimg/photo/60058.jpgВчора, 15 жовтня, відбувся з‘їзд Об‘єднаної опозиції «Батьківщина». На ньому було прийнято рішення на користь більш рейтингових кандидатів від інших політичних сил.

Що стосується України загалом, то на користь кандидатів від «УДАРу» знято 26 кандидатів-мажоритарників, суб’єктом висунення яких була ВО «Батьківщина» та одного самовисуванця.

Як повідомила прес-служба Вінницької облорганізації ОО «Батьківщина», на Вінниччині усі кандидати від об‘єднаної опозиції залишились в своїх округах.

Про підтримку кандидатів з*їздом на 12, 15 та 17 виборчих округах опозиція поки що не повідомляла.

Батьківщина кинула УДАР?

http//files.ub.ua/news/news/6/655174_712551_1326190385.jpgВ партії "Удар" здивовані рішенням з’їзду "Батьківщини" щодо зняття мажоритарних кандидатів.

Про це йдеться в заяві партії, розміщеній на офіційному сайті "Удару".

"У двох третинах округів, які визначили "Удар" і "Батьківщина", наші колеги по опозиції своїх кандидатів не зняли. Ми ж своїх зобов’язань дотрималися - там, де кандидати від "Батьківщини" мають більше шансів перемогти, ми своїх висуванців з перегонів зняли", - заявили в політсилі.

Батькивщина пополняется "тушками" Порошенка

http//www.pravda.com.ua/images/doc/9/5/95ccbde-cvet.jpg
Пропонуємо до вашої уваги статтю з сайту "Вибори.юа" щодо останніх подій, що мають місце на 17 виборчому окрузі.

Антон Бойдаченко вважає рішення опозиції про підтримку Григорія Заболотного послугою режиму!

http//www.vinnitsa.info/images/mod_news/2011-03-1515-bojdachenko_0_zoom_width_225.jpg10 жовтня 2012 року на сайті ВО «Батьківщини» з’явилася анонімна інформація про те, що «Об'єднана опозиція «Батьківщина» в одномандатному виборчому окрузі №17 у Вінницькій області вирішила підтримати кандидатуру» одного із самовисуванців. Про це повідомляється на сайті кандидата в народні депутати України Антона Бойдаченко. Крім того, на сайті розміщено доводи, якими фактично піддається сумніву рішення опозиції про підтримку об*єднаної опозиції.
Пропонуємо їх вашій увазі:

Об'єднана опозиція в 17-му окрузі на Вінничині підтримає Григорія Заболотного

http//image.goodvin.info/images/240xX/Mar2010/0000002099.jpg
Об'єднана опозиція «Батьківщина» в одномандатному виборчому окрузі №17 у Вінницькій області вирішила підтримати кандидатуру кандидата в народні депутати України Григорія Заболотного. Про це повідомляє сайт партії Батьківщина.

Григорій Заболотний є проректором Вінницького національного аграрного університету та депутатом Вінницької обласної ради. Крім того. Григорій Заболотний іде в Верховну Раду України в складі команди Петра Порошенка, який є міністром в Уряді Микола Азарова.

На виборах опозиція здобуде максимум 146 депутатських мандатів - політолог

http//zik.ua/gallery/intxt/t/a/taras_vozniak2.jpg
Як підрахував політолог Тарас Возняк, на цих парламентських виборах опозиція може розраховувати на 146 депутатських мандатів. Однак такої кількості депутатів недостатньо навіть, щоб блокувати зміни до Конституції. Як вважає Т.Возняк, опозиція ці вибори вже програла. Таке твердження Тарас Возняк висловив сьогодні під час прес-конференції.
1 2 Вперед