Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

Декларація кандидата: Григорій Заболотний

1. Місце роботи: проректор Вінницького аграрного університету
2. Члени сім’ї: Заболотна Наталія Михайлівна- дружина.
3. Сукупний дохід: 11724 грн. в т.ч. заробітна плата – 97406, доходи від викладацької діяльності – 10687 грн., матеріальна допомога -2631 грн.
4. Дохід членів сім’ї: 28500 грн.
5. Майно членів сім’ї : земельна ділянка площею 1180 м.кв.; житловий будинок площею 128 кв.м.; квартира площею 85, 9 кв.м.; V-TAUREG. 2008 р.в.
6. Майно кандидата: автомобіль Вольво С-90, 2009 р.в.
7. Сума коштів на рахунку в банках членів сім’ї: 170 000 грн.
8. Утримання майна членів сім’ї: 7000 грн на рік
9. Утримання майна кандидата: 15000 грн на рік.

Передвиборча програма: Григорій Заболотний

Передвиборна програма
Григорія Заболотного
Україна знаходиться у важкій соціально-економічній ситуації. Стрімке зростання цін, безробіття, неможливість отримати медичну допомогу, руйнування інфраструктури, порушення звичного устрою життя людей – усе це стало символом останніх років. Результат – за останні 15 років населення України скоротилося майже на 7 млн осіб.
Я, Григорій Заболотний, висуваю свою кандидатуру в депутати Верховної Ради в команді Петра Порошенка. Наша команда йде у владу, щоб усе це змінити.

Відомості про кандидата: Григорій Заболотний

Заболотний Григорій Михайлович народився 6 сiчня 1952 року в селі Кидрасівка Бершадського району Вінницької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, проректор з питань інноваційного розвитку та міжнародної діяльності, Вінницький національний аграрний університет, безпартійний, проживає в селі Агрономічне Вінницького району Вінницької області, судимість відсутня, самовисування.

Тип висування: Самовисування.

Номер та дата реєстрації документів в ЦВК: 5915 від 02.08.2012.

Номер та дата рішення про реєстрацію кандидатом: 170 від 06.08.2012

Григорій Заболотний привітав губернатора-регіонала з призначенням

http//t3.gstatic.com/images?q=tbnANd9GcTaqyLJIsZYGZpMZJ07EVMnhUJ0T96q2fzKQJMtGKuWA559FH9V3wt=1Вінниччина отримала нового очільника. Указом президента України головою Вінницької обласної державної адміністрації став Іван Мовчан. Урочисте представлення “нового господаря області” відбулося 24 грудня у приміщені обласної держадміністрацій.

Привітали нового керівника і народні депутати Григорій Заболотний та Олександр Домбровський, а також міський голова Володимир Гройсман та голова обласної ради Сергій Татусяк.

Немирівський вісник: Як ми обирали парламент

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/10.jpgНе відставали від студентів і дорослі: у день виборів адмінперсонал філій ТОВ «Зернопродукт МХП» у повному складі висадився десантом на виборчий округ №17 на допомогу чи то шефу Миколі Кучеру, чи то Григорію Заболотному, який переміг. Ці «десантники», на жаль, на своїх дільницях не проголосували.
Живучий він – адмінресурс!

13 вінничан-нардепів у магічний день 12.12.12 прийняли присягу

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/banner701.jpgСпеціально чи випадково, але в останній магічний день тисячоліття – 12.12.12 тринадцять наших земляків у новій Верховній Раді поклялись на вірність Україні та її народу серед них був і депутат від 17 виборчого округу Григорій Заболотний.

Заболотний планує кожного другого студента повернути до ПТУ

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/300x200_ptu.jpgОбраний народний депутат-самовисуванець Григорій Заболотний вважає, що кількість студентів в Україні потрібно скоротити майже наполовину, щоб задовольнити попит на робітничі спеціальності в країні

Як передає кореспондент «Коментарів», про це нардеп заявив на III Всеукраїнській конференції «Патріотичне, духовне і фізичне виховання молоді - складові відродження України».

Григорія Заболотного називають претендентом на крісло губернатора області

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/thumb/45_das_10_3.jpgУ понеділок, 26 листопада, на сайті офіційного представництва Президента України з'явився Указ № 654/2012 - про звільнення Миколи Джиги з посади голови Вінницької облдержадміністрації.
Хто буде наступним губернатором Вінниччини? Ця тема номер один дуже жваво обговорюється у кулуарах. Серед можливих претендентів знову називають відомих на Вінниччині Валерія Бевза, Олександра Домбровського і Григорія Заболотного.

На 13-ій сесії обласної Ради Джига, Домбровський та Заболотний складуть депутатські повноваження

http//vinnitsaok.com.ua/wp-content/uploads/2011/10/DSCN0162-300x225.jpgПро це йдеться у переліку питань, які мають намір розглянути депутати Вінницької облради під час 13 сесії обласної Ради 6 скликання.

Депутати вінницької обласної ради 18 грудня під час 13 сесії обласної ради розглянуть питання про дострокове припинення повноважень - Олександра Домбровського, Миколи Джиги, Григорія Заболотного та Віктора Тимошенка .

Що повинен зробити для свого виборчого округу Григорій Заболотний на посаді народного депутата України?

В цій гілці пропонується обговорити власне напрямок діяльності Григорія Заболотного на посаді народного депутата України. Що ви очікуєте від його роботи? Що повинен зробити пан Заболотний для свого виборчого округу? Які проекти, закони, справи повинен реалізувати? Що не повинен робити? Що виборці не пробачать Григорію Заболотному на цій посаді?
Прохання висловлюватись по суті без образ.

На Бершадщині будуть вибори до обласної ради



Троє депутатів Вінницької облради, які обрані до парламенту, після того, як складуть присягу народних депутатів повинні будуть підготувати заяви щодо припинення дії їх повноважень як депутатів обласної ради. Серед них — Микола Джига, Григорій Заболотний та Олександр Домбровський.
1 2 3 4 5 Вперед