Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

декларація кандидата: Федір Кравець

1. Місце роботи: тимчасово непрацюючий.
2. Члени сім’ї: Кравець Н.М, - дружина, донька – Кравець І.Ф.
3. Сукупний дохід кандидата: 13719 грн., з якого заробітна плата- 13719 грн.
4. Дохід членів сім’ї: 49172 грн. в т.ч. 38286 грн. заробітна плата, 10886 грн. – інші доходи.
5. Майно кандидата : земельна ділянка 1 площею 7920 кв.м.; земельна ділянка 2 – площею 2500 кв.м., житловий будинок площею 88 кв.м.; гараж площею 24 кв.м.; інше майно площею 55, 1 кв.м.
6. Майно членів сім’ї: земельна ділянка площею 4500 кв.м., автомобіль Санг Юнг Рекстон 2007 р.в.
7. Витрат на утримання майна немає.

Передвиборча програма: Федір Кравець

Передвиборна програма кандидата у народнi депутати України
від партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка»
по 17 одномандатному виборчому округу
КРАВЦЯ ФЕДОРА ВАСИЛЬОВИЧА
Партія «УДАР», від якої я йду на вибори, виступає за зміни української політики в інтересах суспільства та відповідно до європейських стандартів.
Я, як керівник із 17-річним стажем, котрий свого часу створив підприємство і забезпечив роботою 57 чоловік, а згодом потерпів від свавілля влади, балотуюся в народні депутати України від політичної партії „УДАР Віталія Кличка”, оскільки в країні назріла необхідність проведення системних змін. Переконаний, що нашій незаангажованій, молодій команді це під силу.

Відомості про кандидата: Федір Кравець

Кравець Федір Васильович народився 22 сiчня 1965 року в селі Буди Тростянецького району Вінницької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, член Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", проживає в селі Буди Тростянецького району Вінницької області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка". Партія, що висунула: Політична партія "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка".

Номер та дата реєстрації документів в ЦВК: 7417 від 06.08.2012.

Номер та дата рішення про реєстрацію кандидатом: 218 від 09.08.2012.

Кушнір Мар'ян: Вибори без вибору

http//img0.liveinternet.ru/images/attach/c/0/38/2/382968_picture.jpgПропонуємо вашій увазі розповідь про працівника виборчого штабу Федіра Кравця та його шлхя в партії УДАР на цих виборах.

Температура політичної кризи в Україні незмінна з 2005-го року. І пов’язана з тим, що у політиці – чимало грошей, політиків і амбіцій, але відсутнє стратегічне мислення, державні діячі і державна воля. Відтак, в суспільній політичній свідомості існує очікувана потреба в альтернативних політичних силах і нових обличчях. Саме цим пояснюється успіх Яценюка і Тигіпко на Президентських виборах 2010-го року, а також наявність власного електорату у таких аморфних і невиразних партій як „Україна вперед” та „Удар”. За інших умов вони би не мали жодного шансу. А, з іншого боку, пояснювати їх існування громадським запитом, значить вдаватися до цілковитої наївності. Адже за всіма дійовими особами виборів 2012 чується цілком впізнаваний голос одного єдиного суфлера - „Партії регіонів”.

Федіра Кравця знімають з виборів також на користь Заболотного....

http//udar-kandidat.org/files/thumb/1344286832.jpg
"УДАР Віталія Кличка" оприлюднила заяву про зняття частини кандидатів у мажоритарних округах на користь колег по опозиції заради перемоги над кандидатами - висуванцями влади. Також у партії закликають демократів зробити такий же крок на користь кандидатів "УДАРу" в частині інших округів.

Заява політичної партії «УДАР»

Партія «УДАР» заради перемоги, формування демократичної більшості у парламенті нового скликання та відсторонення від влади Партії регіонів, провівши переговори щодо ситуації в одномандатних округах з ВО «Батьківщина», заявляє:

“УДАР” підтримає у 17 окрузі на Вінниччині Григорія Заболотного

http//dnepropetrovsk.klichko.org/social/uploads/images/201201/17_12_33920.jpg
Партія “УДАР” підтримає одномандатному виборчому окрузі номер 17 опозиційно налаштованого самовисуванця Григорія Заболотного.

Про це повідомляється прес-службою партії УДАР.