Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

Спостерігачі від ОБСЄ знову цікавляться роботою ОВК у Ладижині

http//lada-fm.com.ua/uploads/posts/2012-11/13517628_zapisati.jpgДо приміщенні окружної виборчої комісії №17 у Ладижині знову прибули міжнародні спостерігачі.
Про це повідомляє радіо Ладижин. Так, в ОБСЄ здивовані, що на цій ОВК голову змінювали п'ять разів і останній раз 31 жовтня.

Нагадаємо, що у зв'язку із проблемами із здоров'ям голова ОВК - Михайло Бялік, написав заяву про складання повноважень.

В день виборів за Миколу Кучеру агітували прямо на дільниці

http//gazeta.ua/img/preview/463/463585_300.jpgГромадянська мережа "Опора" зафіксувала порушення на округу №17.

"У Будинку культури села Четвертинівка Тростянецького району чоловік прямо на виборчій дільниці агітував проголосувати за кандидата в народні депутати Миколу Кучера, - повідомила прессекретар "Опори" Галина Сегеда. - Він усно закликав людей голосувати за цього кандидата".

Вінниччина за день до виборів - ОПОРА



Прес-конференція громадянської мережі ОПОРА: "Вінниччина за день до виборів"
м. Вінниця, 26 жовтня 2012 року

В окружній комісії за день до виборів знову кадрові зміни!


http//cs301409.userapi.com/v301409430/1672/riV1-kGD__Q.jpgЯк стало відомо нашому ресурсу, ЦВК сьогодні прийняла кадрові рішення що стосуються керівного складу окружної комісії.
На місце заступника голови комісії повернувся Володимир Філін, колишній перший заступник міського голови міста Ладижин, а секретарем комісії знову стала Мар’яна Кощеєва.

17 округ потрапив в рейтинг найпроблемніших в Україні!!!

http//findmapplaces.com/mphoto/1292/ofs-lvvskogo-predstavnitstva-gromadyansko-merezh-opora_12925190.jpg
Використання адмінресурсу, чорного піару та підкупу супроводжували виборчу кампанію 2012, – про це повідомили представники Громадянської мережі ОПОРА під час презентації Сьомого моніторингового звіту за результатами загальнонаціонального спостереження за виборами.

«На фініші кампанія характеризується масовим сплеском медійної, вуличної агітації і зовнішньої реклами, до якої вдаються усі суб’єкти виборчого процесу», – розповів Олександр Неберикут, аналітик кампанії спостереження Громадянської мережі ОПОРА.

17 виборчий округ лідирує за кількістю порушень правил агітації

http//gazeta.ua/img/preview/461/461999_300.jpg17 виборчий округ є одним із лідерів за кількістю порушень правил агітації.
Такі дані оприлюднив на прес-конференції регіональний координатор Громадської Мережі ОПОРА Олег Левченко.
В окрузі №17 основна боротьба точиться між самовисуванцями Миколою Кучером та Григорієм Заболотним.

Матвієнка і Заболотного не пускають в ефір

http//vinnica.unian.net/photos/2012_09/137803.jpghttp//vinnica.unian.net/photos/2012_10/1350036602.jpg
Згідно з повідомленнями представників кандидатів в народні депутати по виборчому округу №17 Анатолія Матвієнка (самовисунення, зняв свою кандидатуру 12.10.2012) та Григорія Заболотного (самовисунення), керівництво радіостанції «ТРК Лада», яка є єдиною потужною комунальною радіостанцією, що здійснює мовлення на ВО №17, відмовляється розміщувати політичну рекламу від цих двох кандидатів.

Про це повідомила Громадянська мережа ОПОРА:
http://www.opora.vn.ua/vnnichchina-kervnicztvo-radostancz-vdmovlyatsya-rozmshhuvati-roliki-kandidata.html

Передвиборчу програму Максима Кирилюка не пустили в ефір

http//www.komunist.com.ua/img/news/2012/46/part.jpgКандидат у народні депутати України по виборчому округу №17 Максим Кирилюк (Комуністична партія України) повідомив довготерміновому спостерігачу Громадянської мережі ОПОРА про те, що його відеоролик з виступом 5 жовтня не транслювався на території м. Гайсин Вінницької області в мережі кабельного телебачення, яким користується майже 90% населення міста

Відповідно до постанови ЦВК від 4.09.2012 р. №739, було затверджено результати жеребкування щодо черговості надання ефірного часу на регіональному телебаченні кандидатам у народні депутати України.

Протокол про вилучення Екологічної правди

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/thumb/4388_protokol_gaisinskogo_rv_umvs_001.jpgЯк ми вже повідомляли, гайсинські та ладижинські міліціянти затримують осіб, які розповсюджують друкований матеріал, який має назву "Екологічна правда". При цьому вилучають всі друковані матеріали без всіляких на те підстав.
Пропонуємо до вашої уваги протокол огляду місця події, на підставі якого вилучались газети.

Міліціянти виконують завдання Кучера та вилучають екологічну газету?

http//dsvload.net/uploads/posts/2009-11/thumbs/12433775_video15.flv_000001640.jpg
Як стало відомо нашому ресурсу, гайсинські та ладижинські міліціянти затримують осіб, які розповсюджуть друкований матеріал, який має назву "Екологічна правда". При цьому вилучають всі друковані матеріали бдез всіляких на те підстав.
Перший випадок стався вчора в суботу в м. Гайсин, де працівники Гайсинського райвідділу міліції після звернення працівників виборчого штабу Миколи Кучера вилучали "Екологічну правду" на тій підставі, що ...

Мер-регіонал оголосив війну "незаконній" агітації в місті!

http//im0-tub-ua.yandex.net/i?id=182767600-55-72n=21
Згідно із рішенням виконкому визначені 11 місць для розміщення в середмісті політичної агітації: на відповідних стендах біля лікарні, магазина Енергетик, автовокзалу, міського відділення зв'язку, в старій частині Ладижина - біля кафе, поблизу офісу ПрАТ «Зернопродукт МХП», приміщення Управління праці та Пенсійного фонду, біля центральної прохідної Ладижинської ТЕС, атакож будинку №33 (колишній готель "Акація".

Крім того, у селі Лукашівка та селищі Губник агітаційні матеріали дозволено розміщувати біля магазину на відповідних стендах..

Про це повідомляє радіо Ладижин.

Також в Ладижині біля супермаркету Європейський та на міському ринку у неринкові дні.

За словами Валерія Коломєйцева, міського голови Ладижина, комунальні служби працюють в посиленому режимі і видаляють все це політичне сміття.

Регіонали звинуватили Григорія Заболотного в незаконній агітації

http//pravotoday.in.ua/imgs/press-centre/news/5271-1.jpg
У м. Ладижині (Вінницька область) по вул. Наконечного, 8/2, всупереч рішенню виконкому було розміщено агітаційні матеріали на підтримку кандидата у народні депутати за одномандатним виборчим округом № 17 Григорія Заболотного.
Про це повідомляється на сайті партії регіонів.

Гайсинські міліціянти намагались вилучити газети Рідне Поділля з намету Матвієнка!

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/thumb/0731_stor1__1.jpg

Як стало відомо нашому ресурсу, сьогодні об 11.30 в місті Гайсин міліціянти в складі групи із 6 осіб намагались вилучити № 8 газети "Рідне Поділля" за вересень місяць. Підставою для перевірки намету та вилучення міліціянти назвали постанову Ладижинського міського суду у справі за позовом кандидата ві народні депутати України Сергія Чумака.
Сергій Чумак звернувся до Гайсинського райвідділу міліції з відповідною заявою внаслідок чого міліцінти повідомили агітаторам, що будуть вилучати газети та складати протокол вилучення.

1 2 Вперед