Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

ВО «Свобода»

 

На Вінниччині найманці майбутніх "тушок" хотіли зірвати зустріч зі свободівцями

20 жовтня 2012 року заступник Голови ВО "Свобода" Андрій Мохник разом із кандидатом у народні депутати в мажоритарному окрузі №17 свободівцем Антоном Бойдаченком зустрічалися з виборцями в містах Теплик, Бершадь, Ладижин. У місті Гайсин до них долучився голова Сумської обласної організації ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко.

Андрій Мохник та Ігор Мірошниченко, спілкуючись із виборцями, наголосили, що Об'єднану опозицію та ВО "Свобода" у мажоритарному окрузі №17 представляє лише один кандидат – Антон Бойдаченко.

Свободівці розповіли про підписання угоди між ВО "Батьківщина" та ВО "Свобода" про створення коаліції у новому парламенті та узгодження першочергових завдань.

"Для того, аби зупинити бандитську владу, яка знищує сьогодні Україну, нашу економіку, культуру та мову, нам необхідна якомога більша команда однодумців у Верховній Раді, – звернувся до виборців заступник голови ВО "Свобода" Андрій Мохник. – Тому ми просимо вас проголосувати 28 жовтня за нашого побратима Антона Бойдаченка".

Свободівець Ігор Мірошниченко пояснив краянам стратегію провладних депутатів: "Сьогодні на Вінниччині дехто почав називати себе "опозиціонером" та морочити людям голову заради обрання до парламенту. Але коли ці "опозиціонери" прийдуть до Верховної Ради, то більшість із них відразу перебіжить на бік Партії регіонів та комуністів. Ще вчора вони торгувалися, за яку ціну продатися режимові Януковича, а сьогодні хочуть обманути людей та стати депутатами під прапорами опозиції. Для цього вони залучають продажних представників опозиційних партій на місцях. Тому, щоби допомогти людям не піддаватися на агітацію політичних пройдисвітів, ми на кожному окрузі визначили лише одного кандидата від Об'єднаної опозиції та ВО "Свобода". Проголосувавши за Антона Бойдаченка, ви зірвете усі плани політичних махінаторів та оберете депутата-свободівця, який ніколи не стане "тушкою".

Однозначна позиція керівництва ВО "Свобода" щодо кандидатури Антона Бойдаченка не сподобалася майбутнім "тушкам", тому вони вирішили зірвати спілкування свободівців з виборцями. Під час однієї зустрічі деякі з них намагалися повернути розмову з виборцями в деструктивне русло. Підступно видаючи себе за прихильників "Свободи", вони хотіли заплутати виборців та намагалися зіштовхнути прихильників опозиції між собою. Але позиція свободівців була чіткою та впевненою – перетворити зустріч на балаган провокаторам не вдалося, тож, вони лишилися ні з чим.

Антон Бойдаченко зазначив: "Виборці пересвідчилися, що свободівці зліплені з інакшого тіста, ніж націонал-демократи беззубого "ющенківського" зразка. Ми показали, що вміємо діяти злагоджено та рішуче, і не дозволимо нікому заважати нам реалізувати свою програму – ні під час зустрічей з виборцями, ні під час роботи у Верховній Раді. Ми представляємо українцям програму чітких та рішучих дій, щоби побудувати таку державу, за яку протягом століть віддавали своє життя мільйони наших дідів і прадідів. Якщо виборець підтримає нас – ми нестимемо повну відповідальність за свої обіцянки".
Прес-служба ВО "Свобода"
http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/033787/
Коментарі:

26.10.2012 - 15:44 #1Петр Иванович
Неужели Антон уже пить перестал?
26.10.2012 - 17:55 #2Shkolyar
Дайте ссылку , что он начал пить.
26.10.2012 - 21:57 #3Петр Иванович
А что уже об этом и в интернете пишут? думал что это "партийная тайна"
Комментирование данной новости запрещено.