Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

Об’єднана опозиція Батьківщина-Фронт змін, Григорій Заболотний, Антон Бойдаченко, Статті, Чорні технології

 

Антон Бойдаченко вважає рішення опозиції про підтримку Григорія Заболотного послугою режиму!

http//www.vinnitsa.info/images/mod_news/2011-03-1515-bojdachenko_0_zoom_width_225.jpg10 жовтня 2012 року на сайті ВО «Батьківщини» з’явилася анонімна інформація про те, що «Об'єднана опозиція «Батьківщина» в одномандатному виборчому окрузі №17 у Вінницькій області вирішила підтримати кандидатуру» одного із самовисуванців. Про це повідомляється на сайті кандидата в народні депутати України Антона Бойдаченко. Крім того, на сайті розміщено доводи, якими фактично піддається сумніву рішення опозиції про підтримку об*єднаної опозиції.
Пропонуємо їх вашій увазі:

Дивними та незрозумілими в цій ситуації є кілька важливих речей:

1. Чому підтримка кандидату – мажоритарнику висловлена лише за два тижні до виборів.

2. Від самого початку виборчої кампанії один із незаперечних лідерів української опозиції, голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок вже представив узгодженого кандидата від опозиційних сил на 17 округу – Антона Бойдаченка. Цей факт особливо вартий уваги, оскільки між ВО «Свобода» та Об’єднаною Опозицією – ВО «Батьківщина» існує домовленість про висування лише одного спільного кандидата на мажоритарних округах .

3. У повідомленні на сайті ВО «Батьківщина» не має жодного прізвища — хто саме і коли прийняв рішення про підтримку ще одного «опозиційного кандидата». Іншими словами, невідомо, хто особисто несе відповідальність за цього кандидата, і хто відповідатиме перед виборцями, якщо з опозиційного кандидата в новообраному парламенті він стане провладним. До кого апелювати вінничанам ? До адміністратора сайту? Сайт не може призначати або визначати кандидатів від опозиції на мажоритарних округах.

4. У той час, коли опозиційні політичні сили задля перемоги над режимом Януковича гуртуються та обговорюють можливість зняття певних кандидатур на користь інших, на 17 округу ситуація виглядає прямопротилежно – замість одного узгодженого кандидата від опозиції Антона Бойдаченка, їх тепер двоє. Не треба бути політологом, щоб зрозуміти, що такий розвиток подій лише на користь нинішньому правлячому режиму.

Джерело: http://boydachenko.com.ua/sajt-batkivschyny.htm
Комментирование данной новости запрещено.