Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

Статті

 

Заболотний і Домбровський відмовились від пільг

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/rada.jpgУ Вінниці, 22 січня народний депутат Григорій Заболотний заявив, що він та Олександр Домбровський написали листи про відмову від парламентських пільг.
- Ми з Домбровським написали листи про відмову від парламентських пільг – додаткові виплати на оздоровлення, в кінці року дається додатковий оклад, проїзд у авто- та залізничному транспорті, перельоти…, - каже вінницький нардеп Григорій Заболотний. - Житло вже нікому не дають. Я живу у одномісному номері готелю «Україна», номер маленький, нормального столу ніде поставити. Але в мене є нормальний робочий кабінет у бюджетному комітеті Верховної ради. Олександр Домбровський у Києві живе в квартирі своєї дочки. Всі ці пільги створюють тільки ілюзію і в людей викликають алергію.
Щодо депутатської недоторканності, то Григорій Заболотний не збирається її знімати з себе. Про це пише Уніан. Мовляв, якщо знімуть недоторканість, то жодний депутат з опозиції навіть рота не розкриє, бо через день-два ці депутати будуть мати політичне переслідування.

Джерело: 20minut.ua
Комментирование данной новости запрещено.