Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

Анатолій Матвієнко, Сергій Чумак, Статті, Адмінресурс

 

Гайсинські міліціянти намагались вилучити газети Рідне Поділля з намету Матвієнка!

Як стало відомо нашому ресурсу, сьогодні об 11.30 в місті Гайсин міліціянти в складі групи із 6 осіб намагались вилучити № 8 газети "Рідне Поділля" за вересень місяць. Підставою для перевірки намету та вилучення міліціянти назвали постанову Ладижинського міського суду у справі за позовом кандидата ві народні депутати України Сергія Чумака.
Сергій Чумак звернувся до Гайсинського райвідділу міліції з відповідною заявою внаслідок чого міліцінти повідомили агітаторам, що будуть вилучати газети та складати протокол вилучення, бо отримали вказівку начальства.
Разом з тим, жодних правових підстав для таких дій не було, оскільки в постанові суду, на яке посилались міліціянти, йшла мова лише про визннаня недостовірною інформації, вимог про спростування інформації та вилучення накладу газети в пунктах розповсюдження кандидат Сергій Чумак не ставив. Крім того, постанова суду не вступила в законну силу, позаяк позивач подав на неї апеляційну скаргу, яка буде розглядатись в Вінницькому апеляційному адміністративному суді завтра в суботу 06 жовтня 2012 року.
Після з*ясування стосунків міліціянти все ж таки далі "задній хід" і вирішили не вилучати газети, а лише обмежитись складанням протоколу огляду місця події, який ми вам пропонуємо до вашої уваги.
В протоколі старший слідчий М.В. Менчук та начальник СДІМ Шарандак О.С. при ДЕННОМУ СВІТЛІ!!! встановили, що намет Анатолія яматвієнка знаходиться біля будинку школяра, а в наметі знаходятьмя примірникик газет "Рідне Поділля"...

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/0731_stor1__1.jpg

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/3824_stor1__2.jpg

Коментарі:

6.10.2012 - 23:40 #1ukr
все вірно. доведено що інформація недостовірна. тепер доведено що вона розповсюджується після цього. далі буде позов про моральну шкоду. ті хто роздавав щоб самим не папасти під роздачу почнуть свідчити проти організаторів. --- чумак молодець.
6.10.2012 - 23:43 #2ukr
а ось сам матвієнко не остраждає, бо він тут "ні дочого"
Комментирование данной новости запрещено.