Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

Статті, Адмінресурс

 

Мер-регіонал оголосив війну "незаконній" агітації в місті!

Деякі кандидати у народні депутати та представники політичних сил систематично порушують рішення виконавчого комітету Ладижинської міської ради про правила розміщення передвиборчої агітації в місті.
http//im0-tub-ua.yandex.net/i?id=182767600-55-72n=21
Згідно із рішенням виконкому визначені 11 місць для розміщення в середмісті політичної агітації: на відповідних стендах біля лікарні, магазина Енергетик, автовокзалу, міського відділення зв'язку, в старій частині Ладижина - біля кафе, поблизу офісу ПрАТ «Зернопродукт МХП», приміщення Управління праці та Пенсійного фонду, біля центральної прохідної Ладижинської ТЕС, атакож будинку №33 (колишній готель "Акація".

Крім того, у селі Лукашівка та селищі Губник агітаційні матеріали дозволено розміщувати біля магазину на відповідних стендах..

Про це повідомляє радіо Ладижин.

Також в Ладижині біля супермаркету Європейський та на міському ринку у неринкові дні.

Здавалося б, місць для розвішування передвиборчої агітації - більше, аніж досить.

З огляду на те, що прибирати за політиками та агітаторами мають комунальники.

Проте агітації в місті на всіх стовпах і парканах щоночі з’являється більше, аніж новорічної ілюмінації напередодні нового троку.

За словами Валерія Коломєйцева, міського голови Ладижина, комунальні служби працюють в посиленому режимі і видаляють все це політичне сміття.

"Нажаль, дехто вважає, що ті повноваження, які гарантовані нам (органам самоврядування -ред.), Конституцією України можна не виконувати. От сьогодні начальник міського відділу міліції виїжджав на вул. Наконечного, тому що там відбувались "розбірки", бо одні хочуть, щоб стовпи у місті Ладижин були заклеєні передвиборчою агітацією, а комунальні служби, виконуючи рішення виконкому, здирають цю агітацію",- каже мер міста.

Він закликав ладижинців не довіряти тим кандидатам, які так зневажають місто і його жителів.

"Я б радив ладижинцям не голосуйте за тих, хто свої обличчя незаконно наклеює на стовпи вуличного освітлення та на зупинках громадського транспорту",- радить Валерій Коломєйцев.
Коментарі:

8.10.2012 - 09:42 #1Ніна
Я обовязково послухаюся мера Ладижина, не буду голосувати за тих за кого він не хоче щоб я голосувала та проголосую за того чий агитаційний плакат розміщений біля віконечка касси, через яке приймаються комунальні платежі в КП ДОБРОБУТ. Та за того хто на плакаті, якій лежить в шафі приймальні міського голови праворуч на самому видному місці!!!!!!
Комментирование данной новости запрещено.