Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

Статті

 

Уряд платитиме членам виборчих комісій погодинно

http//novynar.img.com.ua/img/forall/a/1443/79.jpgУряд затвердив порядок оплати праці членів окружних та дільничних виборчих комісій з виборів народних депутатів, згідно з яким робота у виборчкомах оплачуватиметься пропорційно відпрацьованому часу.
Як повідомляє прес-служба Кабміну, відповідне рішення регулюється постановою Кабінету Міністрів №848 від 5 вересня 2012 року.
"Оплата праці члена виборчої комісії, який здійснює свої повноваження у комісії на платній основі, провадиться раз на місяць окружною виборчою комісією на підставі табеля обліку робочого часу. Перерахування коштів здійснюється через установу банку або відділення зв'язку на особистий картковий або інший рахунок за заявою члена виборчої комісії. Оплата банкових послуг здійснюється за рахунок члена виборчої комісії", - йдеться в повідомленні.
Згідно з постановою, коли член виборчої комісії здійснює свої повноваження на платній основі не повний календарний місяць або з різних причин відбулося дострокове припинення дії договору про виконання обов'язків члена виборчої комісії, його робота оплачується пропорційно відпрацьованому часу.
Оплата праці членів виборчих комісій (у тому числі тих, які здійснюють повноваження не на платній основі) у день голосування і у дні встановлення підсумку голосування провадиться: для членів окружних виборчих комісій - не більше ніж за три дні; для членів дільничних виборчих комісій - не більше ніж за два дні, уточнюють у Секретаріаті КМУ.

ukrinform. ua

Комментирование данной новости запрещено.