Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

Статті

 

Домбровський, Заболотний і Порошенко у Верховній Раді будуть найближче до трибуни

Підготовча депутатська група на засіданні у понеділок визначилася зі схемою розміщення народних депутатів у залі засідань парламенту. Про це повіддомляє офіційний сайт Верховної Ради. Всього на розгляд членів групи було внесено п’ять варіантів розміщення депутатів у залі.На пропозицію Голови Підготовчої депутатської групи Володимира Литвина шістнадцятьма голосами було затверджено компромісний варіант, відповідно до якого місця перед трибуною займатимуть депутати-мажоритарники, які балотувалися шляхом самовисування. Про це повідомляється на персональному сайті Олександра Домбровського.

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/b5144d1565808f95c476a78f9e8f0.  jpg

- Зліва від самовисуванців, які будуть сидіти по центру, будуть розташовані комуністи, а праворуч -” Удар “. За комуністами і самовисуванцями зліва буде сидіти Партія регіонів, праворуч, за” Ударом “- фракція” Свободи ” і далі – “Батьківщини”. Тобто праву частину залу займе опозиція, ліву – регіонали, комуністи і самовисуванці. Це повинно зняти питання чи буде хтось заважати блокувати трибуну і не пускати депутатів до президії , – розповів Володимир Литвин.



Нагадаємо, по мажоритарних округах Вінниччини до Верховної Ради 7-го скликання обрано 6 самовисуванців: Олександра Домбровського, Петра Порошенка, Григорія Заболотного, Оксану Калетник, Віктора Жеребнюка та Григрія Калетніка. Микола Катеринчук переміг як висуванець «Батьківщини», а Микола Джига – Партії регіонів.
Джерело: http://svobodaslova.in.ua/news/read/6149
Комментирование данной новости запрещено.