Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

 

Вітаємо всіх з Новим роком та Різдвом Христовим!

http//lad.vn.ua/uploads/images/foto/ny-cpaec.jpgШановні ладижинці, вінничани та всі, хто став постійним читачем нашого ресурсу!
Вітаємо Вас з наступаючим новим 2013 роком! Ще один рік, сповнений сподівань і тривог, здобутків і втрат, відходить у минуле. Різдвяна зірка знову сходить над землею, сповіщаючи нам про народження Божого Дитяти. На порозі нового року ми традиційно оцінюємо й аналізуємо пройдене, підсумовуємо прожите і зроблене.
В минулому 2012 році завдяки ініціативи громадської організації «Ладижинська громадська рада» почався відлік історії наших проектів в мережі Інтернет. Засоби масової інформації в нашому місті в силу як об’єктивних так і суб’єктивних причин не можуть давати до кінця правдиву інформацію, а тому ми створили цей ресурс, щоб створити майданчик для висловлення всіх думок та подій. Ми намагались пропонувати всю інформацію, що стосується нашого міста, якою б вона не була. Звичайно, що була і критика на нашу адресу, наш ресурс постійно зазнає «обструкції», як на наших сторінках, так і у чиновницьких кабінетах різного рівня , але ми це сприймаємо тільки позитивно, адже було б гірше, якщо б нас ніхто не помічав і в гілках коментарів була б тиша. Якщо в деяких матеріалах до 100 і більше коментарів, то це означає, що ми на правильному шляху.
Протягом року ми відкрили чотири самостійних проекти в мережі, кожний з яких живе самостійним життям. Це Новини Ладижина, який надає не тільки інформацію про події в нашому місті, а і є фактично візитною карткою нашого міста, позаяк надає досить різнопланову інформацію, яка поновлюється майже кожного дня, причому можливість долучати свою інформацію має кожний, такі можливості ми створили на сайті.
Це Оголошення та Блоги, де кожний бажаючий може завести свій блог та розміщувати свої матеріали, ділитись своїми думками, поглядами на явища та процеси та Оголошення, де кожний може розмістити комерційну інформацію або ознайомитись з такими пропозиціями.
Вибори -2012 ми також не забули і створили політичний майданчик для нашого округу, де відбувались політичні дебати між опонентами і продовжуються до цього часу. Цей ресурс ми також не залишимо і трансформуємо його в інший проект, більш цікавіший.
За досить короткий проміжок часу нам вдалось за умови відсутності жодного фінансування виключно за рахунок ентузіазму зробити ресурс конкурентним в мережі і на сьогодні ми впевнено є лідером серед ресурсів нашого міста майже за всіма показниками роботи. Ми вже зараз помічаємо, що прямим чином впливаємо на інформаційний простір нашого міста, наш ресурс читають в всіх владних кабінетах, а матеріали обговорюють не тільки в місті Ладижин. Офіційні засоби масової інформації вимушені змінюватись та доганяти Інтернет-простір, підлаштовуватись під нові вимоги часу.
Нехай 2013 рік принесе всім нам успіхи у добрих починаннях, бо саме ці успіхи формують суспільний оптимізм, додають впевненості у завтрашньому дні. Нехай Новий рік і Святе Різдво увійдуть до кожної домівки добрими, щедрими і радісними. У святкову пору, коли торжествують Небо і Земля, коли кожну українську оселю веселить багатоголосся різдвяних колядок, засилаємо Вам, дорогі краяни, міцного здоров'я, душевного спокою, добробуту і щастя. Нехай новонароджений Ісус зішле Господнє благословення на кожну родину, принесе віру і надію, радість і любов.
Щасливого Вам Нового року і веселого Різдва!
прес-служба громадської організації
«Ладижинська громадська рада»
Коментарі:

8.01.2013 - 11:17 #1111
З Новим Роком і гздвом Христовим!
9.01.2013 - 11:24 #2111
гздвом*
9.01.2013 - 11:24 #3111
Що за... (
PІЗДВОМ*
Комментирование данной новости запрещено.