Вибори 2012

Вибори 2012 17-й виборчий округ

 

Формат роботи ресурсу "Вибори-2012. 17 виборчий округ"

Ми провели опитування та обговорення для з*ясування думки наших читачів щодо подальної долі ресурсу. за результатами статистикик наших ресурсів "Новини Ладижина" та "Вибори 2012" з*ясувалось, що останній ресурс став популірнішим за наш основний ресурс, що говорить про те, що людей цікавить більше політика.
Разом з тим, ми вирішили продовжувати наповнення цього ресурсу, але його трохи переформатувати, враховуючи, що за закриття ресурсу висловилось фактично 36 % з тих, що читають наш ресурс( цікаво. що Микола Кучер також набрав 36 % голосів виборців!!).

Оновлений ресурс повинен виконувати функцію моніторингу роботи народного депутата Григорія Заболотного та надання можливості як громаді виборчого округу так і команді народного депутата для висловлення різнополярних думок з того чи іншого приводу.
Також в форматі ресурсу по винна бути віртуальна приймальня народного депутата, де кожний бажаючий зможе звернутися до народного обранця, офіційний блог, в якому Григорій Заболотний зможе розміщувати інформацію про свою діяльність, а також можливо центр проектів, де кожний бажаючий зможе розмістити свій проект, законодавчу ініціативу та пропозицію щодо розвитку населених пунктів виборчого округу та України в цілому.

З метою реалізації цих ідей ми найближчим часом проведемо переговори з командою Григорія Михайловича Заболотного щодо можливості такої співпраці ( бо наш ресурс не належить ніяким політикам. як багато про це тут велось розмов), після чого ми модернізуємо сайт та перейдемо на новий формат роботи( у випадку успішних перемовин).

Також ми запрошуємо наших читачів та дописувачів реєструватись та розміщувати самостійно свої матеріали, для цього ми надамо вам всі технічні можливості. Матеріали повинні бути відповідно до концепції та формату ресурсу.
Коментарі:

17.11.2012 - 13:35 #1Избиратель
Это то, что нужно. Прямая и постоянная связь по интернету с действующим депутатом необходима.
23.11.2012 - 18:07 #2леся
Избиратель-ти або наївний, або прихвостень Заболотного. Какая СВЯЗЬ??? З ким? Контакти дай? Забудьте тепер про свого обранця. Він старий вже і втомлений- буде кнопкодавом, що Порох скаже, то буде робити і все. Тільки для нього і для себе- і ніяк ні для тебе і народу. Був у нас шанс- да не наш.
Комментирование данной новости запрещено.