Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Статьи, Ладыжин-Губник Радіо Ладижин: У Ладижинській колонії засуджених повертають на "шлях істинний" словом Божим.

Радіо Ладижин: У Ладижинській колонії засуджених повертають на "шлях істинний" словом Божим.

Як каже старший інспектор з питань підготовки до звільнення Володимир Яременко, за цей час прихильників православ’я в установі побільшало.

На сьогоднішній день храм постійно відвідують близько 100 засуджених.

Всього в установі утримуються близько 600 засуджених чоловіків.

За словами Володимира Яременка, в Ладижинській виправній колонії піклуються не лише про їх духовне життя, а й про інтелектуальний розвиток.

Нещодавно в установі вперше пройшов шаховий турнір, приурочений до Дня шахів в Україні, а спортивні олімпіади взагалі стали традиційними.
http//lada-fm.com.ua/uploads/posts/2011-10/1317650876_dsc_8993.jpg
Відповідно до визначеного рівня безпеки в установі на даний час від­бувають покарання чоловіки, яким покарання у виді смертної кари замінено позбавленням волі на певний строк; чоловіки, засуджені за умисні особливо тяжкі злочини; чоловіки, засуджені за вчинення умисного тяжкого або особливо тяжкого злочину в період відбування покарання у виді позбавлення волі, чоловіки, переведені із колоній серед­нього рівня безпеки у порядку, передбаченому КВК України.

Основні види діяльності Ладижинської виправної колонії - мета­лообробка, деревообробка, виготовлення гранітної бруківки, а також виготовлення будівельних матеріалів із природної сировини.
7 серпня 2012 | | Автор:Arhip | Переглядів: 1496 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль