Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Культура Заступник мера Ладижина гарантує відкриття краєзнавчого музею в Ладижині

Заступник мера Ладижина гарантує відкриття краєзнавчого музею в Ладижині

http//lad.vn.ua/uploads/images/foto/1341387091_tkachuk.jpgЛадижинська міська рада планує відкрити краєзнавчий музей в 2019 році. Для цього виділять перший поверх двоповерхової будівлі, ремонтні роботи в якій на сьогодні завершуються. Будівля знаходиться між стадіоном, церквою та дендропарком. На другому поверсі буде відкрито конференц-зал.

Про це повідомив заступник голови історичного клубу «Гіпаніс» Петро Войт, який провів зустріч з заступником міського голови Олександром Ткачуком, що в свою чергу повідомив цю інформацію.

«Невже мрія збудеться ????? Сьогодні 28.02.2019. при ясній погоді і помірному вітрі, при доброму здоров'ї і гарному настрої, помічник міського голови Олександр Ткачук,заявив ,що міська влада готує для міста подарунок. Виділять 1-й поверх будівлі( в парку ,між церквою і стадіоном )для облаштування там історичного музею, якого місто заждалось. На 2-му поверсі буде облаштована актова зала для різних потреб. Музей в зоні відпочинку-це мрія. За мрію стоїть ..поборотись», - зазначив Петро Войт.

1 березень 2019 | | Автор:Arhip | Переглядів: 38878 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль