Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Спорт За підсумками 2018 року Ладижин був відзначений за спортивні досягнення

За підсумками 2018 року Ладижин був відзначений за спортивні досягнення

11_5.jpg (66.1 Kb)22 лютого в залі засідань Вінницької обласної державної адміністрації пройшло засідання колегії управління фізичної культури і спорту на якій розглядались підсумки роботи галузі за 2018 рік.

Про це повідомляє відділ фізичної культури і спорту Ладижинської міської ради.

За підсумками роботи місто Ладижин було нагороджено пам’ятним дипломом за 2 місце з рейтингу олімпійських та неолімпійських видів спорту серед міст обласного значення та пам’ятним дипломом.

За 3 місце з рейтингу видів спорту серед осіб з інвалідністю «Інваспорт» серед міст та районів області, також було нагороджено пам’ятним дипломом Ладижинську дитячо-юнацьку спортивну школу №2 (директор Зашейко Вадим Володимирович) за 2 місце в рейтингу з олімпійських видів спорту серед спортивних шкіл Вінницької області ІІ категорії.

Цінними призами за високі спортивні досягнення у 2018 році були нагороджені такі ладижинські спортсмени і тренери:

чемпіонка Європи, бронзова призерка Кубку світу на чемпіонату світу серед студентів з ушу, МСУМК Олена Рябокінь, чемпіон Європи, срібний призер відкритого чемпіонату Азії з паратхеквондо, МСУМК Антон Швець, чемпіонка Європи з паратхеквондо Іванна Цапцін, срібна призерка чемпіонату Європи з паратхеквондо Інна Трохименко та заслужений тренер України Брушніцький Сергій Анатолійович.
1 березень 2019 | | Автор:Arhip | Переглядів: 38456 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль