Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Спорт В Ладижині відбувся турнір з боротьби самбо імені Івана Сагаєва

В Ладижині відбувся турнір з боротьби самбо імені Івана Сагаєва

http//lad.vn.ua/uploads/images/foto/1340_cehwlydelfe.jpg

24 вересня в спортивному комплексі Ладижинської ТЕС проходив VI Всеукраїнський турнір з боротьби самбо серед юнаків і дівчат пам’яті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України, заслуженого тренера України, почесного громадянина міста Ладижин Івана Хасимовича Сагаєва. Про це повідомляють у міському відділі з питань фізичної культури і спорту.

В турнірі брали участь спортсмени Львова, Харкова, Києва, Житомира, Одеси, Хмельниччини, Вінниці та Ладижина всього 135 осіб.

Учасників турніру та гостей привітали міський голова Валерій Коломєйцев, віце-президент Національної федерації самбо України Олександр Наухатько, голова обласного спортивного товариства «Україна» Василь Софіна та представник Ладижинської ТЕС Олексій Алєксєєв.

Ладижинські самбісти на цьому турнірі вибороли 10 перших місць із 20-ти можливих. Переможцями стали Данило Мудрак, Анатолій Кулібаба, Микола Кулібаба, Андрій Івлєв, Олександр Грабар, Катерина Григоренко, Олена Парубій, Олександра Пріщенко, Анастасія Бойко та Марія Маценко.

Переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями, кубками та іншими цінними призами від міської ради, Ладижинської міської федерації самбо, компанії «Гідрохаус» та інших спонсорів турніру.

2 жовтня 2016 | | Автор:victoria | Переглядів: 16661 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль