Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Спорт, Топ 3-А, Топ-5 Спортивна слава Ладижина 2016: шість майстрів спорту та перші місця в рейтингах

Спортивна слава Ладижина 2016: шість майстрів спорту та перші місця в рейтингах

7824_foto_na_kolegii_upravlinnya.jpg (62. Kb)16 лютого у Вінниці відбулося засідання колегії управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації. У ній взяли участь представники обласної влади, найкращі спортсмени області та їхні тренери. Була учасником колегії також делегація з міста Ладижин.

Про це повідомляє відділ з питань фізичної культури і спорту.

Нашому місту є чим пишатися: адже Ладижин посів друге місце за підсумками обласного рейтингу 2016 року з видів спорту серед міст обласного значення, поступившись обласному центру, та третє за підсумками обласного рейтингу з видів спорту інвалідів.

Третє місце заслужено дісталося колективу Ладижинської ДЮСШ №2 серед спортивних шкіл області ІІ-ї категорії.

Цього дня також були вручені посвідчення майстрів спорту. Одне з них отримала перша чемпіонка Європи Ладижина з ушу Олена Осьмирко.

Загалом минулий рік приніс місту шість майстрів спорту. Це абсолютний рекорд. Ними стали: самбісти В.Волошин, С.Богач, П.Бабак, каратистка А.Дузяк, тхеквондист А.Швець.

Усього у Ладижині підготовлено 42 майстра спорту та два – майстри спорту міжнародного класу.

Такі вагомі результати стали можливими завдяки високому професіоналізму та відданості справі міських тренерів та спортсменів за підтримки міської влади.
21 лютий 2017 | | Автор:Arhip | Переглядів: 16498 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль