Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Спорт Ладижинські спортсмени стали абсолютними чемпіонами України в Кубку України зі спортивного туризму

Ладижинські спортсмени стали абсолютними чемпіонами України в Кубку України зі спортивного туризму

4718_2.jpg (71.85 Kb)З 27 по 30 вересня у м. Кропивницький відбулися Кубки України з пішохідного та велосипедного туризму. Нашу область представляли гуртківці Вінницького обласного центру, а саме - збірна команда області з пішохідного туризму та старша і молодша команди ТСК «Крокус» з велосипедного туризму.

Наші спортсмени показали високі результати. Команда з пішохідного туризму виграла дві дистанції та стала абсолютним чемпіоном.

Про це повідомляє відділ фізичної культури і спорту Ладижинської міської ради.

Велосипедисти змагались на двох дистанціях: «Комплексна» та «Велораллі», де молодша команда у складі: Кучерявий Роман, Лукіянов Владислав, Щербань Денис, Журба Даниїл, Рагозіна Ольга, виборола ІІІ і ІІ місце відповідно і стала срібними чемпіоном Кубку. Старша команда у складі Петіна Максима, Крижанівського Євгенія, Полуведька Дмитра та Рагозіної Аліни поступилась тільки Харківським спортсменам і також виборола ІІ місце у загальному заліку.
8453_1.jpg (74.19 Kb)
Особливо приємно відмітити особистий залік гуртківців. Петін Максим (студент Брацлавського аграрного коледжу) – І місце серед старших хлопців, Рагозіна Аліна (учениця Ладижинської ЗОШ №2) – І місце серед старших дівчат. Лукіянов Владислав (учень Ладижинської ЗОШ №2) – ІІ місце серед молодших хлопців та Рагозіна Ольга (учениця Ладижинської ЗОШ№2) – ІІІ місце серед молодших дівчат. Петін Максим та Рагозіна Аліна виконали розряд кандидатів у майстри спорту.

Тренують команди з велосипедного туризму Стефаник Микола та Бевз Оксана.

6893_3.jpg (89.13 Kb)6161_7.jpg (130.34 Kb)9903_4.jpg (152.91 Kb)0670_5.jpg (79.86 Kb)
2 жовтня 2018 | | Автор:redaktor | Переглядів: 16037 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль