Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Економіка В суді розглядається справа з приводу порушення ліцензійних умов ладижинським підприємством

В суді розглядається справа з приводу порушення ліцензійних умов ладижинським підприємством

4265_na_svalyavschini_posadovci_pidrobili_derzhavnij_akt_na_zemlyu_preview_medium.jpg (29.71 Kb)Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками подала в суд позов до дочірнього підприємства "Ензим" про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду. (До речі, документальне забезпечення Вашого бізнесу допоможе Бюро перекладів СПРИН з Харкова. Детальнше - на сайті http://spring-perevod.com/. Бюро виконує нотаріальний переклад документів, довіреностей, договорів та іншого. Точний переклад юридичних, технічних та інших спеціальних термінів дозволить уникнути непорозуміння між бізнес-партнерами. Крім того, біро виконує переклади художніх та технічних текстів, медичний переклад тощо )

Позовні вимоги мотивовані тим, що підпиємством не усунуто порушення вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, зафіксовані в акті перевірки Служби, а також не виконано розпорядження щодо усунення порушень Ліцензійних умов від 30.05.2018 року № 43-В, в якому підприємство зобов'язано зупинити виробництво стерильних (асептично виготовлених) лікарських засобів до усунення критичних порушень Ліцензійних умов.

Справа знаходиться в провадженні Вінницького коружного адміністративного суду.

ДП "Ензим" в свою чергу подало зустрічний позов до Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотикамив з підстав порушення позивачем процедури проведення перевірки щодо додержання ДП "Ензим" Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, просить суд визнати протиправним та скасувати розпорядження від 30.05.2018 року № 43-В в частині зобов'язання ДП "Ензим" зупинити виробництво (асептично виготовлених) лікарських засобів, яке прийняте Державною службою України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

Підготовче засідання у даній справі призначене на 22 жовтня.
5 жовтня 2018 | | Автор:redaktor | Переглядів: 16101 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль