Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Економіка, Топ-5 В Ладижині ввели в дію Місцеві правила приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення ТЕС

В Ладижині ввели в дію Місцеві правила приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення ТЕС

http//lad.vn.ua/uploads/images/foto/8815_613269-300x203.jpg20 серпня в Ладижині рішенням виконкому міської ради було завтерджено Місцеві правила приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення ДТЕК ЛАДИЖИНСЬКА ТЕС.

Ініціативу прийняття таких правил виявила Ладижинська ТЕС з метою забезпечення ефективного та надійного функціонування системи централізованого водовідведення та захисту охорони навколишнього природного середовища.

Місцевими правилами приймання встановлюються допустимі концентрації для кожної із забруднюючих речовин, які можуть скидатися Підприємствами в систему водовідведення і для яких Організацією водопостачання встановлені допустимі концентрації і ліміти на скид у водний об'єкт, а також відображаються місцеві (специфічні) особливості прийняття стічних вод Підприємств у систему водовідведення.

Правила приймання є обов'язковими для всіх Підприємств, яким Ладижинська ТЕС надає послуги по водопостачанню та водовідведенню.
26 вересня 2018 | | Автор:redaktor | Переглядів: 15955 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль