Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Економіка, Афиша ТРК «Тодор» оголосила про підвищення тарифів з 1 лютого

ТРК «Тодор» оголосила про підвищення тарифів з 1 лютого

http//lad.vn.ua/uploads/images/foto/sait7147.jpgТРК «Тодор» повідомила про те, що підвищує вартість своїх тарифів з 1 лютого цього року, що зумовлено змінами в законодавство України.

«Шановні абоненти! У зв’язку з впровадженням медіа групами України плати за право трансляції українських телеканалів, падінням курсу гривні та зростанням цін на складові собівартості з метою приведення тарифів до економічно обґрунтованого рівня повідомляємо про зміну вартості послуг телекомунікаційної мережі», - повідомила Адміністрація ТРК “Тодор”.

Для прикладу, вартість пакету «Базовий» ( 44 канали) складе 35 гривень на місяць, вартість пакету «Розширений» (120 каналів) буде складати 65 гривень.
27 січень 2017 | | Автор:Arhip | Переглядів: 17862 Коментарів: 16
Написав: Wanch 27.01.2017 - 13:33
biggrinbiggrinbiggrin
Да пускай себе повышают! Я, например, давно смотрю
по спутниковым каналам и - нормально!
Легче заплатить за антенну и плюнуть на ТРК "Тодор".
Завтра они или станут банкротами, или на коленях будут просить, чтобы пользовались ихним кабельным.
Но у нас народ дурной; жадничает заплатить за установку
Спутниковой антенны и в трижды переплачивает за кабельное!
Тем-более по спутнику есть все каналы, которые запрещают наши нувориши.
Написав: pash 27.01.2017 - 14:41
Wansh. Не радуйся і не знущайся над людьми. А візьми останній номер комунальної газети "НМ" і прочитай що за вивезення сміття у старій частині ти вже будеш більше платити а у новій частині міста також. Навіть року не пройшло-а тарифи ростуть. Та і не у цьому суть питання- а у дурощах меровської команди, яку ти захищаєш.Звертаю увагу,що рішення виконавчого комітету ще не має, а комунальне підприємство вже розписує чому підвищаться тарифи і на скільки. Це нагадує народне прислів*я: телятко в с_ці, а баба із довбнею бігає".А тепер серйозніше: 8 грудня 2015 року Ладижинський міський суд відмінив рішення виконкому № 316..Його так звана влада не виконала до цього часу.29 квітня 2016 року той же виконком виносить ще дурніше рішення, яке зараз оскаржується у суді...Я впевнений,що буде позитивне рішення на користь громади.... Ти чоловік розумний- зайти на блог Ю.Куленко прос=читай виписку із рішення суду- зверни увагу на фразу-посадові особи порушили вимоги ст 19 Конституції... І ніхто не поніс покарання.. Тебе це не дивує.?Прийди 15 лютого ц.р на судове засідання і почуєш які дива творять самоврядці і комунальники. І як вони намагаються не захистити інтереси громадян, а спасти свою шкуру від покарання. А тепер ще подумай-для чого у нашому місті три комунальних підприємства по наданню житлово-клмунальних послуг. При тому,що ТЕС подає тепло,горячу і холодну воду, каналізація теж на балансі=ТЕС. Поінтересуйся який штат у цих підприємствах.Одного лише управлінського персоналу у двох підприємствах-близько 80 чоловік. І кожен хоче премію, а ще хитрики можкть загрзити на трактор або ж машину десь по 3 тн. листя. та ще й "ходки" приписати....А це держфінінспекція постійно виявляє...Останній акт-десь приблизно 200 арк. к данний час у поліції.. Там крутиться загальна цмфірка із шістьма нолями. А пани поліціянти не знають,як закрити, у черговий раз справу....І ці всі витрати лягають на платежі споживачів... У тому числі і на тебе... Якщо тебе задовольняє такий "расклад"....Живи как знаешь...
Написав: nina 27.01.2017 - 15:35
Wanch, уявіть собі, що всі жителі багатопорверхівок поставлять супутникові антени! Це буде гарний тарілковий ліс. І ваші інопланетяни зламають голови чого б це значило? Це перше. Друге, не всі бідолаги-пенсіонери, які плачуть від того що їм припинили виплату 50 грн. від МЕРА, можуть собі дозволити таку розкіш. Третє. Я дивлюсь телевізор одну годину вечері одну одненьку передачу Говорить Україна, та ранком Собитія. На який хрін мені супутнікова антена, яка буде висіти під, або над моїм, або чиїмсь вікном.Поки будемо ми, кабельщики не збанкрутіють.А гроші , які залишаться в мене вдома, я закину в свій маленький бізнес і буду потрху заробляти на них. Не можна всіх міряти лише по собі. Всі люди різні і всі живуть, так, як вважають за потрібне і зручне.
Написав: Wanch 27.01.2017 - 16:05
pash, nina,
А я і не радуюсь! Я висказав своюдумку, що; якщо люди відкажуться від дебільних програм українського телебачення і самі собі поставлять антенни, то дармоїди прповзуть на колінах, щоб дивилися їхні передачі.
Якщо є кілька груп комунальників, то потрібно розібратись в цьому і визначити зборами жильців, хто має право одержувати гроші за вивіз мусора.
Про супутникові антени; квартири приватизованні і кожний має право на своїй стінці поставити антену і, якщо зрівняти оплату ЗА РІК кабельного телебачення
з супутниковим, то супутник виходить набагато дешевшим,
а програм - більше.
Отож,Ніна, кабельщики не збанкрутіють, пока ви будете на дурня виплачувати гроші.
По собі всіх я не міряю. Я просто поставив антену і дивлюсь ті передачі, які сам хочу!
А податки, чи то плату за послуги будуть дерти ще більше, бо це справа не в ЖЕКах навіть, а самій державі,яка знущається над громадянами України.
Написав: nina 27.01.2017 - 16:14
Wanch, уважно читайте мої коменти. Я вас ніяк не називала. Я вам пояснила, чому я не хочу(а інши не можуть мати) тарілку. Не можна всіх рівняти по своїх статках. Дехто платить податки на цілу котушку.Не буду повторюватись. Уважно перечитайте те, що я пишу. Але мені цікаво чому кабельне дармоїди, а , наприклад, Енергозбуд, який наперед бере плату, або газпостачальник, або будь-яка послуга не є дармоїдами. А? Чому?
Написав: Wanch 27.01.2017 - 18:23
nina,
У мене наперед плату не беруть!
У мене стоять лічильники, що нагоріло, за те і оплачую.
А про дармоїдів, це - не до мене!
P.S. І я вас ніяк не називав!
То ж, правильно читайте, що я написав: "... пока ви будете на дурня виплачувати гроші."
Написав: nina 27.01.2017 - 20:46
І в багатоповерхивках і у підприємців авансові платежі. Це не відомо лиш тим хто не цікавиться.
Написав: Wanch 28.01.2017 - 08:06
nina,
Для чого ви пересмикуєте факти?
Я не раз чув при оплаті комунальних послуг, коли платників питають: - ВИ БУДЕТЕ ПЛАТИТИ АВАНС НА СЛІДУЮЧИЙ МІСЯЦЬ?
- НІ! НЕ БУДУ! - відповідають.
НУ, Ніна! Совість треба мати і не прибріхувати.
Ніхто насильно не заставляє!
Відкрили таку графу, а ти хочеш платити,- плати, а ні,
то ніхто не заставить!
Для чого ви збиваєте з панталику людей?
На кого працюєте, Ніна?
Написав: nina 28.01.2017 - 09:21
Я хочу тому і платю,буває раз на квартал не платю, тому що проплатила наперед. В мене мало електріки нагоряє, скрізь енергосберігаючи прилади. а мої подруги пенсіонеркы, не всі розуміють що можна не платити, тому і платять всю суму, яка написана в платіжці, а потім раз в квартал бігають розшукують, чому немає платіжки за світло, їм пояснюють чому. А по підприємницкіх точках, навіть не питають:"Хочешь-не хочешь" а беруть авансом за заявлені кловати. Не вірете, зателефонуйте на Тростянецке РЕМ.Не рвіть на грудях сорочки за падлюк!А що наробив з кредитками для пенсіонерів ОЩАДБАНК, то навіть комунальна газета надрукувала. А подруга моя вчора прийшла розказала, як їй той кредит впарили, то є окрема тема для розмови. А ви тарілки тарілки. Посидьте в моєму кіоску, ще не те будете знати. І запам ятайте, я ніколи не перекручую. То справа їнших(тих що при владі та їхніх прихильбників).
Написав: Wanch 28.01.2017 - 11:39
nina, biggrinbiggrinbiggrin
Я б посидів трішки у вашому кіоску!!!
Але скільки раз не йду, кіоск - закритий!
А для ваших подруг є такий варіант; піти в пенсійний фонд і написати заяву, що відказуються від кредиок і просять платити пенсію через поштаку.
Вони не мають права в цьому відказати!
І хто винен, що ваші пенсіонери дурні?
Написав: nina 28.01.2017 - 17:06
Ну не можуть всі бути однаково розумні.Але всі ті, про яких я пишу, зобовьязані, як ТРК Тодор, а перед ними і КТЛ за 2 тижні до втілення якихось своїх змін, або нововведень попереджати своїх клієнтів в ЗМІ. Це такі закони. Але ті, хто притримується законів, для де кого дурні, а ті яким закони не писані, витворяють що заманеться, і люди бігать шукаючи виходу. Немає інформації, тому ми дурні. А , до речи в моєї подруги неприємність. В неї вкрали паспорт. І ви трішечки не туди її посилаєте. Вона про це може в банку написати, але вони рік дурили людей. А тепер саме моя знайома не може написати заяву, через те що втратила паспорт, А от хітромудрий банк коли витворяв свої оборудки, паспорта не питав, а як виправляти з людьми треба, одразу треба щось їм показати. Я б їм показала, хіба що дулю. Як би це відбулося зі мною, я б не полінувалась, а потягла б їх до суду.Але, на жаль всі звикли утрясатись як небудь, аби спокійніше. До речи це не тільки з моєю подругою трапилось. Так постраждали всі пенсіонери Укргазбанку(який закрився), а пенсіонери перейшли в Ощадбанк. А до мого кіоску доступ з 11 до 18. Перерва з 2-до 3 . Субота з 11 до 14. без перерви. Наділя-вихідний. Працюю сама по перший групі оподаткування, без найманної праці.Законів не порушую.
Написав: inet 28.01.2017 - 22:02
Wanch, nina, шановні, супутникові антени безкоштовні то не надовго.
Знаєте чому тариф підвищили?

Тому, що раніше для провайдерів великий перелік українських телеканадів був безкоштовним, а з 1 січня став платним.

Перелік телеканалів, які були безкоштовними і стали платними:

Пакет каналів 1+1 media (6 каналів: «1 + 1», «2 + 2», «ТЕТ», «ПлюсПлюс», «Уніан ТБ» і «Бігуді») -

Пакет каналів StarLightMedia (6 каналів: «СТБ», «ICTV», «Новий канал», «QTV», «М1» і «М2»)

Пакет каналів «Медіа Група Україна» (3 канали: «Україна», «НЛО TV» і «Індиго TV»)

Пакет каналів Inter Media Group (9 каналів: «Інтер», «НТН», «Мега», «Enter-фільм», «Піксель», «K1», «K2», «Zoom» і «EuroNews»)

«5 канал»

Відтепер провайдери повинні платити вище перечисленим телеканалам за трансляцію їх у своїй мережі.

Щодо супутникового ТБ.

З наступного року вище перечислені телеканали у супутниковому мовленні стануть також платними.
Почнуть відслідковувати тих, хто використовує кардшаринг чи небесний шаринг і штрафувати.Закодувати сигнал на супутнику медіагрупи мають намір у січні-лютому 2018 року.

Також в червні цього року має повністю зникнути ефірне аналогове ТБ в Україні.

Не зовсім зрозуміло на даний час, на яких умовах дані телеканали будуть транслюватись у ефірному Т2.
Написав: Vetal 28.01.2017 - 22:21
В великобритании давно есть налог 100 фунтов в год за телевизор. А вообще необходимость в телевизоре отпадает. Каждый час в youtube загружают более 100 часов видео. Даже если там 99.99% мусора, то 0.01% самое то что телеводение дать не сможет. Телевидение - отстой.[color=#2b6516][/color]
Написав: nina 29.01.2017 - 12:16
Inet? Vetal,
Ніхто не читає, всі лише пишуть. Я читко сказала, що дивлюся "офіційне" телебачення лише 1 годину ввечері та одну годину ранком(поки збираюся розпочати свій рабочий день) І цей канал Україна. Якби хтось міг продати мені цю послугу дешевше, я була б задоволена.Але і 35 грн. прийдеться платити, тому що зовсім без телевізора, поки що не виходить.
Написав: inet 29.01.2017 - 14:44
nina, на даний час при наявності у домі інтернету і мультимедійної приставки, телебачення як окрема послуга від провайдера по суті не потрібне. Але не усі можуть собі дозволити купити таку річ. Хоча вартість її відносно не велика. Ціни починаються від 1000 грн.
Написав: nina 29.01.2017 - 16:06
inet, я не буду нічого міняти, бо до мене буває приходять внуки і діти, то хай вже дивляться.35 грн. на місяць, це не такі вже велики гроші. Навіть 2 пляшки пива, або 2 пачки цигарок не купишь. А я не пью і не курю, то хай люди на мені зароблять.Дающая рука, як відомо, не оскудіває.Не можна лише вигоду мати.

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль