Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Економіка Ладижинське водосховище зариблять дволітками коропа, товстолоба, карася та білого амура

Ладижинське водосховище зариблять дволітками коропа, товстолоба, карася та білого амура

http//lad.vn.ua/uploads/images/foto/0145_6.jpgОсінь – традиційна пора зариблення водойм. В цей час мальок набирає потрібної ваги і найкраще пристосовується до природних умов. Станом на перше жовтня до Управління Держрибагентства у Вінницькій області подали заявки на проведення робіт із вселення водних біоресурсів два користувача.

ФОП Колісніченко Л.С. проведе зариблення Ладижинського водосховища дволітками коропа, товстолоба, білого амура та карася, у кількості 188 тис. екз.

Про це повідомляє Державне агентство рибного господарства.

Дані користувачі здійснюють свою господарську діяльність на водосховищах відповідно до режимів рибогосподарської експлуатації. Після завершення робіт із вселення водних біоресурсів комісія складає підсумковий акт про їх виконання.

«Зариблення є стратегічно важливим для рибного господарства. Адже цей процес дасть змогу створити сприятливі умови для нарощування виробництва конкурентоспроможної продукції з прісноводної риби. Це гарантуватиме продовольчу безпеку області та задовольнить потреби населення у рибній продукції за цінами, доступними для населення», - заявив керівник Вінницького рибоохоронного патруля Олексій Ягельський..

Цитата:
Зариблення здійснюється відповідно до Порядку штучного розведення (відтворення), вирощування водних біоресурсів та їх використання, затвердженого наказом Міністра аграрної політики та продовольства України від 07.07.2012 року № 414. А також наказу Державного агентства рибного господарства України, яким затверджується склад комісії для проведення вселення водних біоресурсів. До складу комісії входять представники Вінницького рибоохоронного патруля, органу місцевого самоврядування, Держекоінспекції у Вінницькій області та самі виконавці відтворення.
5 жовтня 2018 | | Автор:redaktor | Переглядів: 15613 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль