Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Економіка, Топ 3, Влада, Топ-5 Державна аудиторська служба здійснила аудит бюджету міста Ладижин за останніх 3 роки

Державна аудиторська служба здійснила аудит бюджету міста Ладижин за останніх 3 роки

http//lad.vn.ua/uploads/images/foto/00_ed7bfdfc2b037bfcbc9bdeba85f5c1d0.jpgВ березні місяці цього року Державна аудиторська служба України здійснила фінансовий аудит місцевого бюджету міста Ладижин за період з 01.01.2014 року по 31.12.2017 року.

Акт перевірки розміщено на сайті державної аудиторської служби України з яким можуть ознайомитись всі бажаючі дізнатись більше про бюджет Ладижина.

Як зазначається у висновку аудиту за перевіряємий період до місцевого бюджету міста надійшло 936, 3 млн. грн.. коштів з яких 185, 6 млн. грн.. надійшло до спеціального фонду місцевого бюджету, мова іде про екологічні кошти частка яких в бюджеті складає 19, 8%. Дотаційним бюджет був лише в 2014 році. Починаючи з 2015 року бюджет Ладижина не був дотаційним.

Аудиторський звіт містить цілий ряд висновків та пропозицій Ладижинській міській раді, яка на своєму засіданні в серпні місяці цього року частково врахувала внесені пропозиції. Наприклад, виконкому вирішив провести інвентаризацію земель за межами міста Ладижин на землях Ладижинської міської ради, якою розпоряджалась сусідня Тростянецька районна адміністрація.

Слід нагадати, до громадськість міста вже кілька років пропонує мера та депутатам провести таку інвентаризацію, але тільки після висновку державного аудиту така перевірка нарешті відбудеться. Інвентаризації також підлягають договори оренди комунального майна, місцевих програм, які недофінансовуються та не контролюються, а комунальні підприємства мають бути перевірені.

Містились у висновку пропозиції щодо реорганізації Лукашівського НВК, який Ладижинська міська рада ліквідувала влітку цього року.

Не відповідає вимогам законодавства місцева екологічна програма, оскільки 18, 7 млн. грн.. було витрачено всупереч вимогам законодавства та є недостатнім рівень фінансової дисципліни розпорядників бюджетних коштів.

Серед висновків аудиту є висновок про невідповідність норм харчування в садочках та школах міста встановленим нормативам. В Ладижині виконання норм харчування дітей складає в середньому 66% від встановлених державних норм, що не може забезпечити здоровий розвиток дітей і поповнення організму необхідними вітамінами та мікроелементами.
25 вересня 2018 | | Автор:redaktor | Переглядів: 15975 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль