блоги Ладижина

Блоги Ладижина
Ладижинська міська організація ВНП Трудящі 15 мая 2013

Профспілку на переробному комплексі нарешті зареєстрували

Нарешті можемо повідимити всіх жителів міста Ладижин та навколишніх сіл і особливо працівників переробного комплексу ТОВ "Вінницька птахофабрика" про те, що профспілка на цьому підприємстві нарешті зареєстрована.
Реєстрація відбулась протягом одного робочого дня працівниками Тростянецького міськрайонного управління юстиції у Вінницькій області 13 травня цього рок і тільки після того, як державна реєстраційна служба в місті Ладижин тільки 13 травня подала документи в Тростянецьке управління юстиції і тільки після того, як в правоохоронні органи було направлено кілька подань про порушення кримінальних справ проти начальника Ладижинської державної реєстраційної служби Мирослави Бодачевської.
Зволікання та розповсюдження інформації роботодавцю призвело до того, що в період з 27 березня по 13 травня цього року реєстраційна служба в місті Ладижин була бездіяльною та утримувала документи.
Ми відмічаємо професійні дії працівників Тростянецького районного управління юстиції, які протягом кількох годин здійснили всі необхідні дії та видали підтверджуючі документи про реєстрацію профспілки на переробному комплексі.
Але ми будемо вимагати звільнення пані Бодачевської з займаної посади і відтепер маємо всі правові можливості для захисту прав працівників переробного комплексу.
Ніякого шестиденного робочого тижня там відтепер не буде. Обідня перерва - година. Робочий день - 8 годин. Зняття премії без всіляких підстав - кримінальна справа та захист прав в суді.
Але ми на жаль втратили учасників установчих зборів профспілки, інформацію про яких було нахабно "злито" адміністрації державним службовцем. Цих людей було піддано репресіям та переслідуванням та відбулась спроба зриву створення незалежної профспілки.
Нам відомо, що на цьому підприємстві адміністрація створює свою "провладну" профспілку, яка буде повністю підпорядкована адміністрації, а тому звертаємсоь до всіх працівників, яка мають бажання працювати в нормальних умовах, отримувати достойну заробітну плату та почувати себе людиною, а не рабом, взиватись в ряди нашої профспілкової організації. Якщо вас будуть заганяти під примусом в кишенькову профспілку то знайте, що ми в такому разі вам не зможемо допомогти.

Голова ППО "Переробний комплекс" ТОВ "Вінницька птахофабрика"
Андрій Бондаренко

    Додайте коментар:

 
Ім'я (обов'язково)
Email: (обов'язково)
captcha

Теги форматування

Смайли
 
 

Коментарі

Як ми шукали Апетит
01.03.2024 Igorqpd: Каждый из нас любит почитать СМИ или посмотреть Ют...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
23.02.2024 KennethLit:
К О Л Я Д К А
31.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
Якщо ви хочете завести собі блог на нашому сайті
30.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
30.01.2024 StevenDep:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
16.01.2024 Isaaclop:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
14.01.2024 GustavoSag:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:


Автори