блоги Ладижина

Блоги Ладижина
Скакодуб Андрій 15 декабря 2014

Влада корпорацій

Я критикую сьогоднішню владу, як і будь-яку іншу, бо я представляю третій сектор, тому для мене принципово не має значення, хто кермує. Влада не ділиться для мене на мою та чужу. Зі мною можна не погоджуватись, говорити в Україні самий кращий прем’єр за всю історію України і Президент також і Верховна Рада краща, але і Уряд і Рада і президентська вертикаль -це влада корпорацій.
Влада корпорацій найняла самих кращих менеджерів на роботу. Для корпорацій немає нічого неможливого. Вони можуть навіть громадянство надати за 5 хвилин.
Але я не відношусь до тих огульних критиканів, які весь час проти за будь-яких умов. В тому, що ніякої люстрації немає в Україні, що корупція набула ще більших масштабів винні не корпорації, а сам народ. Народ не розродився після двох майданів бодай невеликою впливовою політичною силою. Для прикладу можна навести партію Воля, як можливо єдину спробу створити такий проект, який завершився повним фіаско. Як виявилось, створення політичної сили без мажоритарного джерела фінансування та пасіонарного харизматичного лідера є неможливим. Саме тому корпоративні політичні проекти фактично поглинають третій сектор наповнюючи їх менеджерами з громадянського суспільства, що поступово втрачають себе перетворюючись на механізми в реалізації корпоративних інтересів.
Яскраві представники третього сектора замість того, щоб об’єднатись в свою корпорацію з міноритарних учасників, яка буде керуватись та жити самостійним життям втратили вже другий шанс і дали себе використати наповнивши політичні проекти корпорацій ставши картками для голосування.
https//operkor.files.wordpress.com/2010/11/www-pryaniki-org.jpg?w=400h=306
Чи будуть сьогодні реформи? Реформи будуть неодмінно, але вони будуть спрямовані на оптимізацію бюджету через зменшення видаткової частини державного бюджету України. Задачею корпоративного Уряду буде зняття з бюджету всіх соціальних видатків, тому слід очікувати комерціалізації освіти, охорони здоров’я, зменшення до мінімуму соціальних видатків на пільги та субсидіювання і дотування населення. Новий трудовий кодекс буде не виключенням в цих новаціях, позаяк радянський кодекс не задовольняє корпорації та є перешкодою і індустріалізації та капіталізації суспільства.
Навмисно не буду торкатись теми війни, позаяк український «ура-патріотизм» поки що не здатен об’єктивно оцінювати ці події, так само не здатен оцінити те, що відбулось в лютому-березні цього року, чому сприяє Московія, яка вдало виконує свою роль в цій грі.
Згадаю лише слова Рузвельта сказані під час другої світової війни про те, що влада корпоративної влади над Урядом є сутністю фашизму. Сьогодні в Україні створені умови, коли корпорації фактично зробили державний сектор механізмом і повністю встановлюють правила поведінки в суспільстві. Такий дисбаланс рано чи пізно призведе до феодалізації суспільства. Для прикладу, децентралізація без створення територіальних громад призведе до феодалізації громад, позаяк житель населеного пункту – член територіальної громади не має жодної можливості реалізації прав, як власника, а єдина можливість на право голосування є профанацією, позаяк виборче законодавство не передбачає можливості відкликання обранця.
Українці піддані маніпулятивним технологіям про головні з яких слід згадати. Перша –це вибори Президента в першому турі на яку купились мільйони людей. Виберіть мене в першому турі і війни не буде за два тижні. Друга –це заборона на критику та контроль за діями влади, коли будь-яке критичне слово або дія по відношенню до влади зі сторони третього сектору сприймається, як змова та рука Москви.
Корпорації не мають національності. Корпорації можуть вміло використовувати егрегор національної культури, закамуфлювавши під націонал-патріотизм будь що. В будь-якому випадку за все буде потрібно платити і платою за лояльність для України буде право для світових корпорацій ввійти в українську економіку. Всі ці Смітфілди зі своїми свинячими мегакомплексами незабаром прийдуть Україну.
Виходячи з цього скажу, що війна буде доти, доки корпорації не оптимізують українське суспільство під свої лекала. До цього часу на третій сектор фактично накладений мораторій. Перші політичні в’язні влади корпорацій вже наповнюють в’язниці.
Коментарі:

16.12.2014 - 09:57 #1nina
До цього хочу додати, що всі українські громадські та політичні діячи, будь-якого спрямування ХВОгЮТЬ на гетьманизм. Ніхто не хоче бути другим, всі хочуть бути першим, якщо мають вплив хочаб на мізерну частину електорату. А це вже біда.
16.12.2014 - 10:34 #2Веталь
В дополнении. Похоже что это и есть основной принцип отношений.
Известная игра на пальцах: камень,ножницы, бумага в статье
"Человек с ружьем против человека с кошельком".
ссылка: goo.gl/n9vOrO
18.12.2014 - 09:26 #3Wanch
Браво, Андрей!
К содержанию твоей статьи я дам пару выдержек; ОДНУ ИЗ БИБЛИИ, ВТОРАЯ
ДОПОЛНЯЕТ ПЕРВУЮ!

1. Взял я Библию и читаю:
И сказал Господь Моисею,говоря:
Отомсти Мадианитянам за сынов Израилевых,...
И пошли войною на Мадиама, как повелел Господь Моисею, и УБИЛИ ВСЕХ МУЖЕСКОГО ПОЛА.
...И все города их во владениях их и все селения их сожгли огнем....и прогневался Моисей...И сказал им Моисей:
для чего вы оставили в живых всех женщин?...
Итак убейте всех детей мужеского пола, и всех женщин, познавших мужа на мужеском ложе, убейте;
И сказал Господь Моисею, говоря: сочти добычу плена, от человека до скота,...
(числа;Гл.31)

2. Думаю, что война в Донецке и Луганске ничего общего с украинским народом не имеет.
В стране по бывшим сводкам на Выборы Президента явилось лишь 42% избирателей. Большая половина вообще не пришла на Выборы!
Но у нас олигархи для себя создали правила; если вообще никто не придёт, он за себя сам проголосует и станет тем, кем ему определили быть.
Что такое Янукович? Он не оправдал надежд ни Европы, ни США. То зачем его держать при Власти? А вот "мармеладный заяц" им нужен.
Им нужна война с Россией и Украина - полигон для этих действий. Америке, чтобы сохранить своё господство, нужно укрепить свой доллар, свой имидж,
который давно утерян. Вот и нашли марионетку, которая должна, по их сценарию, начать войну с Россией.
Вы задавались вопросами, почему в районах действия экстремистов не пострадал ни единый объект Президента?
И ни единой спробы диверсии на "сладком производстве?"
Уже известно, что Майдан спонсировал Олигарх "мармеладный заяц" и это были его первые траты своего огромного состояния.
На поддержку Майдана потрачено СТО МИЛЛИОНОВ ДОЛЛАРОВ! Это только его денег! А сколько вложила Америка!!?
На людские подаяния Майдан больше недели не продержался бы. А здесь ВО, СКОЛЬКО!!!
Кто мог подумать, что между братьями-славянами начнётся вражда? А вообще есть она??? Думаю, что нет! Исключения, конечно, имеются, но это - не суть!
Зачем рыть шестиметровые противотанковые траншеи в Херсонской области? В других пограничных местах? Причина - защита от российского агрессора!
А может причина в другом? Может идёт планомерная подготовка войны с Россией!?
Но ведь нужно быть безумцем, чтобы такую возможность даже в мыслях держать. Но ведь это очень нужно заграничному дяде!
Главное, - развязать войну! А там смотришь и ТРЕТЬЯ МИРОВАЯ и весь Мир упадёт к ногам Америки. Если упадёт!
Я не буду делать выводов, скажу твёрдо лишь одно; НАРОД ЗДЕСЬ НИ ПРИ ЧЁМ!
Кричали, что идёт "бандеровская чума", то-есть - фашизм! И пропустили самое главное, что фашизм пришёл совсем с другой стороны и в другом обличье.
22.12.2014 - 15:58 #4Дмитро
кеп, а що таке третій сектор? Це продовження правого сектору? Придумайте щось креативніше наприклад восьма лапа :) Те, що все погано і так зрозуміло, є пропозиції чи будемо далі плакатись далі?!

    Додайте коментар:

 
Ім'я (обов'язково)
Email: (обов'язково)
captcha

Теги форматування

Смайли
 
 

Коментарі

Як ми шукали Апетит
01.03.2024 Igorqpd: Каждый из нас любит почитать СМИ или посмотреть Ют...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
23.02.2024 KennethLit:
К О Л Я Д К А
31.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
Якщо ви хочете завести собі блог на нашому сайті
30.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
30.01.2024 StevenDep:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
16.01.2024 Isaaclop:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
14.01.2024 GustavoSag:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:


Автори