блоги Ладижина

Блоги Ладижина
Скакодуб Андрій 30 сентября 2014

Коментар для молодого заповзятого кар’єриста та трохи більше

Сьогодні депутати від компанії ДТЕК не подали мені руки і вимагали вибачень начеб то за те, що я назвав Ладижинську ТЕС сраною. Інформатором став керівник депутатської групи депутатів ДТЕК Віктор Піча, який повідомив цю радісну новину і під час акції демонстративного осуду радісно посміхався від задоволення.


Відчуваю радість моїх опонентів та тих, хто хронічно не переварює мою персону. «Ми ж казали, що цей Скакодуб поц. От бачте, яке воно падло», - будуть казати вони.

Мені все одно, що будуть казати опоненти, бо їх думка мене найменше цікавить. Але завжди вважав депутатів від Батьківщини, які в основному представлені компанією ДТЕК за своїх, бо вони до останнього часу представляли опозицію в місті Ладижин, тому вирішив написати з чого власне почався весь «сир-бор».

Два тижні тому до мене звернулась група працівників Ладижинської ТЕС зі скаргами та проханням розібратись з приводу щоденного запуску блоків на Ладижиніській ТЕС, коли ранком блок запускають, а ввечері зупиняють витрачаючи при цьому від 120 до 170 тисяч кубів газу за один запуск. За їх словами в день буває запускають по два блоки. Їх дивує така ситуація, адже раніше такого ніколи не було. Вони вважають, що це робиться навмисно з метою отримання дотацій на такі запуски за рахунок держави, і це в час, коли в країні жорстка економія газу.

Я не є експертом чи фахівцем в енергетиці і слабо можу собі уявити, як виглядає блок на ТЕС і з чим його їдять, чи правильно це чи ні, чи дотується енергетика в цих випадках чи ні, тому вирішив розібратися в цій ситуації. Але перед цим поширив пост в своєму профілі в фейсбуці, який викликав хвилю незадоволення Віктора Пічі, який власне і несе на Ладижинській ТЕС відповідальність за вугілля та газ.

Ось його текст:

Украенерго сьогодні регулює енергетику України спалюючи мільйони кубів газу. Про це ніхто не знає. один запуск одного котла має 150-170 тисяч кубів газу. Сьогодні Укренерго кожного дня витрачає мільйони кубів газу. Наприклад. ранком котел запускають, а ввечері зупинять. Вони пікові навантаження так регуюють. Я розумію це. Але для чого було влаштовувати в Києві оцю дебільнц акцію з гарячею водою? Реально взимку відключать газ населенню з такою економією. Матерям зняли допомогу при народженні, а газ суки транжирять. В Ладижині кожного дня запускають два блоки, а ввечері зупиняють. До півмільйона кубів газу іде на ці хотєлки. І це тільки одна срана ТЕС. А що робиться в масштабах країни? Хлопці та дівчата - це натуральна диверсія.

Зважаючи на те, що можливо я був в чомусь неправий або надто емоційним, адже повною інформацією з цього приводу я не володів, я прибрав цей та інші пости з цього приводу зі своєї сторінки та вирішив перед тим, як щось писати по цій темі зібрати всю необхідну інформацію з достовірних джерел. Сьогодні відсилаю інформаційні запити і найближчим часом достеменно дізнаюсь всю необхідну інформацію з цього приводу.

З приводу «сраної ТЕС», бо саме це з цією фразою депутат і топ-чиновник ДТЕК Ладижинської ТЕС бігає по всім усюдам і повідомляє, яка сука Скакодуб. «Ви знаєте, що Скакодуб називає Ладижинську ТЕС сраною?» - вкладається в уста кожного тесівця. І поважні люди, яких можна назвати елітою міста, охоче вірять цьому молодому заповзятому кар’єристу, який укладає договори на крові небесної сотні з колишніми регіоналами про співпрацю.

Можливо невдале слово було підібране і його було слід замінити на середньостатистична ТЕС або невелика ТЕС, бо контекст фрази був інший, аніж Віктор Піча собі уявив і мова велась про те, що одна невелика ТЕС, така як Ладижинська, споживає стільки газу і витрачає неефективно його, а що відбувається в масштабах країни? І коли людей примушують економити гарячу воду і газ, а поряд в трубу викидаються сотні тисяч кубів газу за день і це все мотивовано рішенням Украенерго з метою регулювання пікових навантажень, то я не розумію такої економії.

Колектив Ладижинської ТЕС я жодним чином не образив і нагадаю, що саме прості робочі звернулись до мене з приводу цих щоденних запусків блоків, тому не бачу власне предмету спору. Але неодмінно розберусь з цим питанням, а також з іншими, наприклад викиди Ладижинської ТЕС, частка яких складає більше 80 % на всю область.

Щодо Віктора Пічі, який не гірше за мера навчився плести інтриги та маніпулювати, то скажу, що таким як він, я сам руки ніколи не подам. Не знаю, з якою метою він роздув з нічого таку велику хвилю і які мотиви він мав, але якщо він розпочинає свою політичну кар’єру з таких миршавих та низьких речей, то скажу, що час на таких політиків вже пройшов і в Україні настала нова доба.

____________________________
І ще. Користуючись нагодою хотілось би запитати начальство Віктора Пічі про активність їх працівника в робочий час в соціальній мережі «Фейсбук». Чи знає воно, що їх топ- менеджер в робочий час веде активну діяльність в цій соціальній мережі? Він активно коментує, ділиться враженнями, постами, різними матеріалами. А їх же ще треба прочитати, проаналізувати, зробити висновки. Але на все це у нього є вільний час. Видно на такій посаді є багато вільного часу. Він навіть на мою сторінку підписався і уважно вичитує все, що я там розміщую.
Коментарі:

30.09.2014 - 17:30 #1Pyatkovskiy
Пича отстаивает интересы и громады и станции. Нелегко это делать, потому, что не всегда они совпадают. Но его старания направлены на то чтобы у нас была горячая вода, свет и отопление, и диванные писатели типа меня и Скакодуба не замёрзли. И вообще говорить всякую чушь на градообразующее предприятие, я думаю, не положено , ни главному люстратору, ни главному регионалу, никому.
30.09.2014 - 17:52 #2skakodub
Про відстаювання інтересів громади прошу детальніше. Це часом не тоді, коли 27-мі будинки з дірявоим дахом були передані в комунальну власність? Наведи приклади, коли цей депутат відстаював інтереси громади, а не компанії ДТЕК?
30.09.2014 - 17:59 #3skakodub
Чи коли він хотів внести в порядок денний проект рішення про передачу невідремонтованих будинків без грошей і який мер висміяв і не включив в порядок денний вибивши з ТЕС 30 мільйонів? В цій ситуації мер відстоював інтереси громади міста. а він скоріше за все інтереси своєї корпорації.
30.09.2014 - 17:59 #4skakodub
А проект рішення на передостанній сесії про видліення грошей на міліціянський спецбатальйон...
30.09.2014 - 18:23 #5la
где?
30.09.2014 - 21:12 #6Picha Viktor
п.2 За будинки з дірявими дахами ДТЕК оплатила 30 млн грн.

п.3 Борг Добробута за надані ТЕС послуги - 29 млн (на сьогодні).

п.4 опублікуй проект рішення про міліцейський спецбатальйон, будь-ласка.
30.09.2014 - 21:37 #7vladputin
И тут небесную сотню умудрились ввернуть. Вы совсем лишены какой-либо оригинальности и по ходу полностью оторваны от реальности.

Или, может, вы специально придаёте побольше эмоциональности своему тексту, дабы возбудь слабых на голову читателей? Ведь возбуждённым людям проще впарить свою точку зрения, читай оболванить.
30.09.2014 - 22:16 #8Picha Viktor
Кого ти там тримаєш за своїх, чи не своїх - це твої особисті справи. Особисто я далекий від критиканства усьго, що бачиш, просто через те, що це зробив Іванченко, а не Сидоренко. Є слушні речі у мера - я і їх підтримаю, є у інших депутатів - немає питань. Я безпартійний, обраний по округу, а не по партійному списку.Коли стояло питання про вирізку 2000 каштанів у місті, мабуть Скакодуб відстояв їх?
Коли людина у цей непростий час, не маючи уяви про ні про роботу енергосистеми, ні роботу ТЕС у надзвичайно складних режимах для підтримки єдиної енергосистеми України, може закидувати негативні епітети про підприємство (і відповідно, колектив, який на ньому працює) і вважає нас за своїх - це якась маячня. Знайшов економічних діверсантів. Ремонтники ночами і вихідними обслуговують і ремонтують обладнання, щоб у наших оселях було тепло і була можливість користуватись електричним струмом! І цей колектив, ці люди, заслуговують поваги і вдячності, а не епітетів Скакодуба. Хай згадає, яким був Ладижин до будівництва ТЕС, і порівняє.
На тему "молодих карьєристів" з 22-х річним стажем роботи на ТЕС чого ж ти мені в очі не сказав? А як Сірко, сховав від нас очі і втік? Скільки ти на одному місці максимально пропрацював?
І, по-третє, як назвати те, що ти скопіював без мого дозволу мої фотографії і виклав на сайті? Як юрист кваліфікуй?
1.10.2014 - 11:11 #9Pyatkovskiy
Я бачу на цьому сайті формується ота п'ята колона, яка тільки плюндрує й принижує гідність справжніх патріотів міста й України.
Яким чином енергетики працюють і покривають пікове навантаження, тільки їм і Богові відомо. В такі скрутні для країни часи, ми бачимо їхню роботу- не має відключень світла, безперебійно подається гаряча вода, думаю не винекне проблем і з опаленням.
Не вже краще було б псевдопатпріотам , на зразок Скакодуба, якби місто та й вся країна кожен вечір пориналася на декілька годин в пітьму?
То чи не є оці так звані опозиціонери, справжніми союзниками Путіна, які з радістю погоджуюються сіяти серед людей невдоволення соціально-економічним становищем і заклікають до нових майданів та повалення влади.
Наскільки мені відомо долею дірявих будинків мав ,би опікуватися ще один герой майданів пан Сутик, його округ , і саме він мав би подумати про людей.
Чому Скакодуб не згадує його в свої опусах? Чи він боїться розділити з ним відповідальність?
Чи не пірова перемога мера з тими 30 000 000 мільйонами? Колы борг ЖКХ 29 мільйонів, то не краще було б зробити взаємозалік?
Звичайно розумнім було б підтримати рішення й надаті допомогу міліціянтському батальйону , але за рахунок виділених коштів для самооборони не відомо для чого. Яка не воює на сході й відмовляється охороняти квіти та лавки.
Але звинувачувати колектив ТЕС, гірше того обзивати його, лаятися на нього брудною лайкою, поважна й вихована людина не може, не повинна, не має права!
Всі працівники до одного , виконуючи свої робочі обов'язки, не залежно від політичних переконаннь, гарантують мирній країні комфорт та затишок в оселях.
Звичайно можна критикувати конкретних осіб, але не за аби що, а за конкретні дії, а не за те , що Віктор Піча побував в Європі. Якщо в цих політиканів залишилась хоча б крапля совісті, то вони мали б зняти цей матеріал з сайту й вибачитися перед перед перед ним
3.10.2014 - 21:56 #10nina
В матеріалі Скакодуба читко сказано срана ТЕС, а не срані прцівникі ТЕС. Коли вже навчитеся читати? А ТЕС справді тільки старіе, нічого не модернізується. Ще при Якушині говорилось про заміну палива на ТЕС, але віз і нині там. Кожен вважає, що лише він патріот ТЕС і Ладижина, але ТЕС тільки продається та перепродається і ніхто цьому не заважає. А на мою думку, ця ТЕС буде використана до останнього та порізана на металл. Ось ваш патриотизм чим закінчиться.
4.10.2014 - 01:18 #11aleksandr
ЕШ АНАНАС И РЯБЧИКА ЖУЙ - ДЕНЬ ТВОЙ ПОСЛЕДНИЙ ПРИХОДИТ БУРЖУЙ (Ахметов)............ ИСТОРИЯ ПОВТОРЯЕТСЯ ?!
5.05.2015 - 22:47 #12ОЛЕГ
ПППР
5.05.2015 - 22:49 #13ОТ ОЛЕГА
Viktor, ЧТО ЗНАЧИТ
п.2 За будинки з дірявими дахами ДТЕК оплатила 30 млн грн.

ПОЧЕМУ ДТЕК ПЕРЕДАЕТ ДОМА С ДЫРЯВІМИ КРЫШАМИ? РАЗВЕ ОН НЕ ДОЛЖЕН ИХ ОТРЕМОНТИРОВАТЬ А ПОТОМ УЖЕ ОТДАТЬ ГОРОДУ?

п.3 Борг Добробута за надані ТЕС послуги - 29 млн (на сьогодні).

ПО СОСТОЯНИЮ ДЕЛ ЗАВЕРШОННОГО КАПИТАЛЬНОГО РЕМОНТА НЕСКОЛЬКИХ ДОМОВ, СТАНОВИТСЯ ПОНЯТНО, ЧТО ДТЕК КИНУЛА ЖИТЕЛЕЙ ГОРОДА И ТЕ 24 ДОМА КОТОРЫЕ
ДТЕК ДОЛЖНА БЫЛА ОТРЕМОНТИРОВАТЬ РЕМОНТИРОВАТСЯ УЖЕ НЕ БУДУТ?

ПОСКОЛЬКУ ОПЛАТЫ 30 млн грн. - ДОЛГА 29 млн грн. = 1 млн грн. ОСТАТОК НА КАПИТАЛЬНЫЙ РЕМОНТ?

ВИТЬКА, ЧТО ЗА ЕРУНДА ПОЛУЧАЕТСЯ?

    Додайте коментар:

 
Ім'я (обов'язково)
Email: (обов'язково)
captcha

Теги форматування

Смайли
 
 

Коментарі

Як ми шукали Апетит
01.03.2024 Igorqpd: Каждый из нас любит почитать СМИ или посмотреть Ют...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
23.02.2024 KennethLit:
К О Л Я Д К А
31.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
Якщо ви хочете завести собі блог на нашому сайті
30.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
30.01.2024 StevenDep:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
16.01.2024 Isaaclop:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
14.01.2024 GustavoSag:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:


Автори