блоги Ладижина

Блоги Ладижина
Скакодуб Андрій 29 марта 2014

Фарс. Проститутки. Консервація.

нотатки про сьогоднішню сесію...
Валерій Іванович пішов… у довгострокову відпустку. Пішов формально з посади, а по факту ніхто нікуди не йшов. Електорат мера може спати спокійно. Мерія до цього часу знаходиться «под чутким руководством» людини, що стала мером з освітою в 9 класів, зварника, що перевернув місцевий колгосп і вже 14 років має маленький бізнес в Ладижині. Він має всеньке місто. Місто Ладижин –це бізнес цієї людини.
Валерій Коломєйцев – це не зварник, не єгер, це людини із-за якої плачуть горючими слізьми медики та педагоги, пенсіонери та молоді мами, що кружляють колясками містом, ветерани КП «Нептун» та «За чисте довкілля». Мер-заочник, який підкорив собі місто. Сьогодні реально всі, як мантру повторюють, що без нього місто загнеться, що тільки він і ніхто інший зможе нас врятувати. І скажу вам, що вірить йому дуже велика частина міста. Вірить сліпо, не розбираючись, де лайно, а де правда. Вірить так, що ладні йти на заклання заради нього…
… Сьогодні була сесія. Вперше за останні років 5 мав можливість відбути її повністю.
Фарс –це м’яко сказано. По пунктам.
Олександр Гуцал створює фракцію «Єдність». Це така –собі реінкарнація партії регіонів в місті. Дуже показово, що саме бютівець-батьківщинець Гуцал створив цю фракцію і очолив. Народ повинен знати своїх героїв. У Ігоря Шевченка, який очолює партію «Єдність» в місті Ладижин були сьогодні дуже широкі очі, коли він почув про створення фракції імені своєї партії. Олександру Гуцалу – почесний орден конформіста. Завжди казав, що ментів варто обходити в житті.. або відстрілювати.
Єдність по-ладижинськи, -це Гуцал, Багнюк, Брушницький, Бучко, Гуменна, Ляховченко, Юрченко, Мельник, Шайдюк, Касіян. Поки що не визначились Шубрат. Ковтуненко, Панкратьєв, Максименко та Журба.
Нічого не маю проти цих людей. Вони обрали для себе варіант виживання в цих умовах. Вірніше за них вибрали варіант виживання однієї людини, що призначила себе Богом в нашому селі. Кожний сам по собі мені дуже симпатичний, як лікар, як спортсмен, як гарний чиновник, але в колективному «Зверх-Я» ці люди себе знищують, спотворюють та показують, як прості болванки для деталей.
Голосують за зняття Людмили Бучко. 18 ЗА. 15 ПРОТИ. Одного голосу не вистачає. Людмила Бучко зберігає свою посаду. Її рівень легітимності 15 голосів за, 18 проти. Як з таким рівнем підтримки працювати далі? Але депутати від опозиції голосують далі і підтримують всліпу всі проекти рішень, як нещодавно голосували за автостоянку для Ряби. Команда колишнього мера аплодує. В них ще є кілька місяців імунітету. Ще кілька місяців, а тоді можливо місцевий боженька повернеться в крісло і буде консервація.
Виступає Тетяна Завальна, яка прожила кілька місяців на майдані. Надривним голосом апелює до сумління більшості в 15! голосів. Деякі з чиновництва сміються, а деякі вголос намагаються закрити їй рота. Майдан для більшості в 15 голосів! –це пусті слова.
Не вистачило одного голоса. Хтось зі своїх продав, не проголосував, не підтримав. Той, з ким в розвідку ходити не можна. Той, чиє життя не варто і п’яти копійок, настільки він ниций. Можна зрозуміти депутатів від більшості. Можна зрозуміти їх позицію. Жодних претензій до них. Як зрозуміти того, хто зрадив в потрібний момент? Кілька політичних проституток роблять важливий вигляд і виблискують посмішками. Цих проституток я привів в політику. Я дав їм політичне та громадське життя, тому маю право так їх називати.
Наприкінці сесії лунає гімн України. Вперше за останні кілька місяців не чую, щоб хтось співав. Всі стоять мовчки і чекають, коли він скінчиться. На привітання Ніни Бурлаченко «Слава Україні!» кілька чоловік тихенько бурчить під носа «Героям слава!». В Ладижинській міській раді не в фаворі герої та громадяни України. Сірість та безликість. Конформізм та пристосуванство. Політична проституція. Фізичні особи в фаворі, що правильно голосують. Хтось казав, що їм заважає міський голова, який тримає в руках раду і затикає всім рота. Коломєйцева не було. Хто заважав сьогодні є незрозумілим. Виявляється навіть Людмила Бучко не гірше за колишнього мера може тримати всіх депутатів.
«Я хочу тут жити, а не стріляти, я хочу тут жити, а не вмирати», - співає Скрябін. В Ладижині консервація совка. Баламути і їм подібні отримали ще один шанс на реінкарнацію. Біля кордону ворожа армія чекає наказу йти на Захід. Колишній мер підписав угоду півроку тому з Рособщемаш, яке працює на оборонну галузь цього ворога. До чого тут ця організація і до чого тут Заболотний? Мер їде на танку з Росії на свою посаду. Чиновникам пропоную підготуватись, бо вони втратили шанс на консенсус за цей тиждень. Кожний, хто має за душею грішки, хто крав, повинен вже готуватись на вихід. Той, хто працював чесно, хто не заплямував себе нічим, може йти по життю з гордо піднятою головою.
Слава Україні! Героям слава! Революція переможе!


Коментарі:

29.03.2014 - 01:10 #1nina
Людмила Бучко нічого не має до тієї дисціпліни, яка була в сессійній залі під час сесії сьогодні. Їхній рудий зомботвор( наш великий кормчий) був замічений ладижанами при проведенні наради, тобто сеансу зомбування підконтрольних зомбі(працівників міськвиконкому, які отримують заробітню плату з нашого бюджету та провладних депутатів) в 8-40 ладижинського часу, прямо перед входом в приміщення Ладижинської міської ради. Увійти в середину покі що не наважується, але незабаром це вже відбудеться! Знов влізе до того поганого корита!
29.03.2014 - 02:34 #2Народ
Як показують подіїї останьої доби їхній рудий увійде до міської ради навіть раніше ніж може собі уявити ніночка.
29.03.2014 - 08:56 #3nina
Він звідти ніколи не виходив. Він за наш рахунок (10 посадових зарплат получив за те, що пересидить у куточку) мости наводить, зробивши таким чином ще більше протистояння в Ладижині між тими хто підлизався та має не дуже обгризену кістку кинуту через барське плече та тими хто не їсть недоїдків. І певно лише я це бачу. Всі остальні сліпо-глухо-німі!!!!
29.03.2014 - 12:05 #4антифашист
Андрей-мэром станет тот кого выберет народ а не майдан из 100члв. И то что Бучко поддержал кто то из оппозиции-значит у них есть свое мнение и не голосует по команде. Поинтересуйся чистой и правильной жизнью Денисюк у прометеевцев - как она деребанила деньги с аджубеем-а она кандидат на секретаря
И о чистой и непорочной воровки завальной которую ее бывший зять мент отмазывал. Ее пребывание на майдане все обнулило? Я проив титушек-но если человек имеет свое мнение и искренне верил регионам-ему засьрелиться? Тогда законодательно создайте резервацию для тех кто был в регионах и кпу и кпсс-и нашивки раздайте как гитлер евреям.
29.03.2014 - 21:14 #5Народ
антифашист
в даному випадку наші "борці за справедливість" хочуть вибрати в.о. мера 19 голосами жителів міста. Вчора вони на бумазі вже розподілили всі головні посади в місті і тут таке розчарування. А у народа свято))) Памятаю в газеті пару років тому була стаття: "Головошич знову програла." Актуально сьогодні)))
29.03.2014 - 22:45 #6антифашист
Интересно кому какие портфели раздали? И есть еще интересный факт-работа головашич в штабе регионалов в тростянце. И еще-ее дружба с калетником и орден от него за сдачу рыжего. Она ложиться под любого кто дает деньги.
29.03.2014 - 23:40 #7pasa28
Щодо мантри ти правий!!! Як не намагаюсь переконати людей що незамінних людей не буває- переконую 1 з 8. Мене такий результат розчаровує. І наче живем не в африці, всі мають доступ до тв, інтернету, спілкуємось один з одним, знаєм хто чим дихає, а ККД низький.
29.03.2014 - 23:53 #8антифашист
Нужен новый-не рыжий и не людка. Кто? Магера-Анущенко-Волковский-Юрченко????
1.04.2014 - 20:55 #9Anonim
Андрій Скакодуб! Я частково з вами згоден! Як було б добре, якби усі депутати та міський голова не входили ні у які партії, які дають напрямок. Як би ж у нас люди були індивідуальні! а так - то партійні інтереси, то домовленості... а своєї думки немає. Серед усіх депутатів 5 чи 7 чоловік, які ще про щось думають, думають про інших, не тільки про себе, мають раціональність у своїх думках та діях. Інші - це антилогіка. ЯК ЇХ ВИБРАЛИ?
Люди це бачать уже не один рік (у нашому місті) і мовчать, бо самі ж їх обрали. Тому про яке майбутнє ми можемо говорити?
2.04.2014 - 11:49 #10nevajno
Андрей, я чего-то не понимаю, ты весь такой честный, справедливый...так чего ты боишься, почему ты боишься комментарии людей, которые высказывают своё мнение, в принципе как и ты, как и все? Не удаляй комментарии, которые не совпадают с твоими интересами.
2.04.2014 - 12:03 #11skakodub
Я відкрию тему, де можна буде задати любі питання в коректній формі і навіть виставлю туди деякі документи.
2.04.2014 - 12:08 #12nevajno
Цих проституток я привів в політику. Я дав їм політичне та
громадське життя, тому маю право так їх називати.
Андрій, а не дуже голосна заява? Кого ти міг
привести в політику? Тай взагалі, що ти в житті зробив корисне для суспільства
і для міста? І громада вже давно чекає від тебе каяття, скільки ти вкрав будучи
головою партії "Батьківщина" в м. Ладижин і за що тебе з позором
погнали з тієї партії. І ти ще розповідаєш що когось привів в політику. Таких
самих злодіїв? І не потрібно видаляти коментарі. Вибач, але я не помітила, щоб ти коректно висловлювався.
2.04.2014 - 12:16 #13skakodub
От на ці та інші запиатння я і дам відповідь. багатьом вона не сподобається.
2.04.2014 - 12:35 #14skakodub
Ви забули написати. що я за партійні гроші собі хату побудував. Якийсь неповний компромат.... Мушу вам сказати, що ваш господар отримає в любому випадку все, що має по повній програмі і ваші дописи нічого не змінять.
2.04.2014 - 17:23 #15whou
Дійсно, цікаво Андрій, кого ти привів в політику? І що означає привести людину в політику? Це відкрити і проводити курси, семінари, школи по політпрсвітленню чи як?
2.04.2014 - 22:42 #16антифашист
Андрій-насправді,кого ти виплекав та випустив у велику політику? Чому мовчиш? І тоді який з тебе учитель та наставник? І відносно партії-ти був керманичем Батьківщини? І чому вийшов чи тебе попросили?
2.04.2014 - 23:33 #17jim
Андрій, коли ти до живеш до віку дідулі Міткова, то в такому віці ти зможеш балакати та розповідати що ти когось привів в політику, комусь дав політичне та громадське життя. Зараз ти настільки політично молодий, що дійсно твої заяви викликають посмішку, не більше. Ти зараз сам робиш перші політичні кроки. Тож самооцінка в тебе завищена. Ти трошки спустись з небес на землю. Так що не ображайся, працюй, будь ближче до народа. Успіхів.
2.04.2014 - 23:59 #18skakodub
Я не бажаю робити ніяких політичних кроків. Я ніколи нікуди не просився. Я завжди намагався втекти від політики, але вона мене вперто чомусь переслідує в житті. Ті сторінки в житті, де у мене була політика я вважаю сірими та непотрібними. Багато прізвищ в міській раді серед депутатів сьогодні не було б. Це факт.
3.04.2014 - 12:30 #19антифашист
Андрію-конкретне запитання кого ти привів і хто проститутки? Думаю ти не просто написав а якщо ні скажи-що просто пропіарився. І такий бла бла як усі рижі і головашичі з шевченеами

    Додайте коментар:

 
Ім'я (обов'язково)
Email: (обов'язково)
captcha

Теги форматування

Смайли
 
 

Коментарі

Як ми шукали Апетит
01.03.2024 Igorqpd: Каждый из нас любит почитать СМИ или посмотреть Ют...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
23.02.2024 KennethLit:
К О Л Я Д К А
31.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
Якщо ви хочете завести собі блог на нашому сайті
30.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
30.01.2024 StevenDep:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
16.01.2024 Isaaclop:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
14.01.2024 GustavoSag:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:


Автори