блоги Ладижина

Блоги Ладижина
Ладижинська громадська рада 16 апреля 2014

Відкритий лист до в.о. міського голови Л. Д. Бучко

Шановна Людмила Дмитрівна!


Як нам стало відомо, земельна ділянка загальною площею 0, 50 га під влаштованою автомобільною стоянкою по вул. Будівельників в місті Ладижин використовується з порушенням чинного законодавства ( без правоустановчих документів, без укладеного договору оренди), в зв’язку з чим виконавчий комітет Ладижинської міської ради звертався неодноразово до інспекції сільського господарства у Вінницькій області для здійснення перевірки дотримання вимог земельного законодавства щодо законності використання земельної ділянки.
Вважаємо, що в даному випадку в діях осіб, які захопили земельну ділянку, є явні ознаки злочину, передбаченого частиною 1 статті 197-1 Кримінального кодексу України (Самовільне зайняття земельної ділянки), адже внаслідок таких дій завдані збитки територіальній громаді міста Ладижин та державі, зокрема, не сплачувалась орендна плата та земельний податок.
Дана ситуація не може залишитись без належного реагування Ладижинської міської ради, а тому найближчим часом в негайному порядку слід визначити розмір збитків, які завдані внаслідок незаконного зайняття земельної ділянки, а ви зобов’язані звернутися в суд з відповідним позовом про відшкодування збитків та звільнення земельної ділянки.
Також нам незрозуміло, чому до цього часу виконавчий комітет ніяким чином не реагував на таке порушення, а працівники Ладижинської міської ради допустили службову недбалість, коли в центрі міста захоплюються земельні ділянки.
Крім того, слід також зупинити проведення аукціону щодо продажу на конкурентних засадах права оренди на вказану земельну ділянку, адже розміщення в даному місці автостоянки суперечить громадським інтересам.
Слід також додати, що виділення земельної ділянки під автостоянку повинно відбуватись виключно за результатами проведення громадських слухань через залучення всіх жителів міста Ладижин.
Враховуючи все вищевикладене, просимо Вас, в негайному порядку забезпечити:
- визначення розміру збитків завданих внаслідок самовільного зайняття земельної ділянки площею 0, 50 га під автостоянкою по вул. Ьудівельників в місті Ладижин;
- підготовку та звернення в суд з відповідним позовом про відшкодування збитків та звільнення земельної ділянки під вказаною автостоянкою;
- зупинити процедуру проведення аукціону щодо продажу на конкурентних засадах права оренди на вказану земельну ділянку;
- винести питання про облаштування автостоянки в центрі міста Ладижин на громадські слухання.


Голова ради управління ГО
«Ладижинська громадська рада» А.В. Скакодуб

лист 14 квітня переданий та зареєстрований в загальному відділі міської ради.
Коментарі:

15.01.2017 - 08:29 #1Francissic

    Додайте коментар:

 
Ім'я (обов'язково)
Email: (обов'язково)
captcha

Теги форматування

Смайли
 
 

Коментарі

Як ми шукали Апетит
01.03.2024 Igorqpd: Каждый из нас любит почитать СМИ или посмотреть Ют...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
23.02.2024 KennethLit:
К О Л Я Д К А
31.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
Якщо ви хочете завести собі блог на нашому сайті
30.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
30.01.2024 StevenDep:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
16.01.2024 Isaaclop:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
14.01.2024 GustavoSag:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:


Автори