блоги Ладижина

Блоги Ладижина
Ладижинська громадська рада 30 июня 2016

Соціальна кампанія "Місто без обмежень!"

Пропозиція до співпраці!
ГО «Ладижинська громадська рада» та ініціативна група «Ладижин без обмежень!» до якої входять ладижинці з особливими потребами, оголошують про початок соціальної кампанії «Місто без обмежень!».

Метою соціальної кампанії є проведення моніторингу доступності ладижинців, що мають особливі потреби, до інфраструктури міста Ладижин на предмет її пристосованості для людей з обмеженими фізичними можливостями й інших маломобільних груп населення(МГН).
Основні цілі моніторингу:
- визначення архітектурної доступності об'єктів державної інфраструктури соціальної значущості ( управління та відділи Ладижинської міської ради, правоохоронні та судові органи, місцеві органи державної виконавчої влади, фонди, центри, вокзали, лікарні, школи тощо);
- визначення архітектурної доступності комерційної інфраструктури (магазини, банки, аптеки, оптики, медичні кабінети, сфера послуг тощо);
- визначення доступності місць культури й відпочинку (парки, пляжі, музеї, театри, зони відпочинку й розваг тощо);
- аналіз реалізації державної та регіональних політик у сфері створення безбар'єрного середовища;
- підготовка звіту про реалізацію статті 9 (“Доступність”), Конвенції ООН із прав інвалідів у місті Ладижин;
- підготовка пакету пропозицій керівництву Ладижинської міської ради, спрямованих на реалізацію стандартів ЄС у сфері захисту права на вільний доступ і переміщення ( міська комплексна програма);
- створення “Проблемної карти доступності Ладижина” для надання повноцінної інформації про безбар'єрне середовище людям з обмеженими фізичними можливостями з занесенням результатів аудиту кожного дослідженого об'єкта. В карті планується зазначити ті місця, які є недоступними для людей що пересуваються на інвалідних візках (відсутність пандусів, заїздів до будівель та місць загального користування). Обєкти, що відповідають всім стандартам доступності, отримають відповідну наліпку від організаторів соціальної кампанії, яка буде означати, що відповідний заклад, установа, організація і т.д. відповідають стандаратм ЄС щодо доступності.
Велике прохання не бути байдужими та повідомити про такі місця, якщо вони вам відомі!
ГО «Ладижинська громадська рада» та ініціативна група «Ладижин без обмежень» запрошує до співпраці активістів організацій інвалідів, представників громадських організацій, які займаються захистом прав людей з інвалідністю, а також усіх зацікавлених ладижинців до співпраці. Формується група активного партнерства для реалізації соціального проекту кінцевою метою якого буде розробка комплексу заходів на місцевому рівні, спрямованих на реалізацію стандартів ЄС у сфері захисту права на вільний доступ і переміщення ладижинців з особливими потребами по місту Ладижин.

Організація надасть методичну інформацію про проведення моніторингу й усю необхідну допомогу, а також візьме на себе фінансування заходів, спрямованих на реалізацію соціальної кампанії. Після закінчення проекту буде проведено прес-конференцію з публічним висвітленням результатів проекту.

Координатор проекту: Олена Червончук

Засоби зв*язку: 096 48 51 658

Електронна пошта: che-olena@yandex.ua

    Додайте коментар:

 
Ім'я (обов'язково)
Email: (обов'язково)
captcha

Теги форматування

Смайли
 
 

Коментарі

Як ми шукали Апетит
01.03.2024 Igorqpd: Каждый из нас любит почитать СМИ или посмотреть Ют...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
23.02.2024 KennethLit:
К О Л Я Д К А
31.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
Якщо ви хочете завести собі блог на нашому сайті
30.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
30.01.2024 StevenDep:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
16.01.2024 Isaaclop:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
14.01.2024 GustavoSag:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:


Автори