блоги Ладижина

Блоги Ладижина
Ладижинська громадська рада 15 января 2014

Проблеми підприємців міста буде вирішувати громадськість, а не влада

Звернення підприємців міста Ладижин з приводу здачі звітів за електроенергію в сусідній район.
До мене, як до керівника громадської організації «Ладижинська громадська рада» звернулись підприємці міста Ладижин, що мають торгові точки з приводу примусової здачі звітів в сусідній Тростянецький район. Всього в зверненні 18 підписів.
Підприємці вимушені кожного місяця їздити в смт. Тростянець та возити показники електроенергії (звіти) та здавати їх в Тростнецьким РЕМ.
Цю проблему наша громадська організація вже ставила в листопаді місяці минулого року і міська рада навіть вирішила звернутись до голови Вінницяобленерго з відповідним зверненням, але як виявилось до місцевої влади Ладижина не дослухались, тому підприємці звернулись в нашу організацію, напевно. як в останню інстанцію.
Найближчим часом ми адресуємо наші звернення голові Вінницької ОДА, голові Вінницької обласної ради, прем’єр-міністру України, Президенту України та будемо вимагати в найкоротші терміни вирішити цю проблему. У випадку невирішення проблеми застосуємо інші методи впливу, як акції протесту. Видно в Тростянці та Вінниці давно не було ще й економічних акцій протесту, які викликані тупими, недолугими та ідіотськими рішеннями керівників Обленерго.

голова ради
управління громадської організації «Ладижинська громадська рада»
Андрій Скакодуб
http//lad.vn.ua/blog/uploads/images/autors/otskanirovano_15_01_2014_18-13_2.jpg
Коментарі:

15.01.2014 - 23:55 #1Веталь (Виталий Сутык)
По моему нужно в городе собрать подписи что бы Тростнецький РЕМ вообще ликвидировали, и открыли этот отдел в Ладыжине. Пусть к нам катаются на работу. Нужно еще спросить у наших безответственных по отношению к закону и жителям - руководителей города, куда деваются из города маломошные (старые) силовые трансформаторы, взамен которым, ставятся более мощные, новые. За счет бюджета города покупаются, а потом ДАРЯТСЯ Тростнецьким РЕМ. Замечу что такое оборудование как силовые трансформаторы, дарятся в частную а не государственную компанию. Это как к примеру мобильному оператору ЛАЙФ за деньги города строить GSM вышки, или авто заправочным фирмам мира дарить деньги для строительства авто заправочной станции у нас в городе, что бы те потом на нас зарабатывали. Кто на этом опять наживается? Анущенко Пашу и его наставника Коломейцева это почему то не тревожит . Может быть потому, что они опять таким вот образом заботятся о жителях нашего города и его достатке. Хотя мер даже типа возмущался на сесии "почему это возят отчеты". Но вопрос как видится не решен.
27.02.2014 - 12:12 #2HE MEDIK
27.02.2014 - 12:35 #3kolega
Случайно зашел на сайт, ознакомился. Засканируйте «рахунки», откройте в Paint, поменяйте данные, распечатайте и проплатите. Бюрократическая машина даст сбой. В них в базе одни данные, по их же счетах – другие. Погонят инспекторов принимать отчеты на местах. Вам похер, показания счетчика соответствуют, «рахунки» проплачены.
Сколько вы платите за киловатт ? Далеко не как граждане, по 28 копеек. Пускай свои деньги и отрабатывают. Нормальная оргтехника, и врагу жопа. А еще возьмите Васю Когаля и поездьте и посмотрите как живет и что ест начальник Тростянецкой РЕМ, это модно.

    Додайте коментар:

 
Ім'я (обов'язково)
Email: (обов'язково)
captcha

Теги форматування

Смайли
 
 

Коментарі

Як ми шукали Апетит
01.03.2024 Igorqpd: Каждый из нас любит почитать СМИ или посмотреть Ют...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
23.02.2024 KennethLit:
К О Л Я Д К А
31.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
Якщо ви хочете завести собі блог на нашому сайті
30.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
30.01.2024 StevenDep:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
16.01.2024 Isaaclop:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
14.01.2024 GustavoSag:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:


Автори