блоги Ладижина

Блоги Ладижина
Ладижинська громадська рада 27 октября 2013

Ладижинська громада оголошує конкурс на здобуття вакантної посади міського голови

Громадська організація «Ладижинська громадська рада» (скорочене найменування «Ладижинська громада») останнім часом отримує десятки звернень від жителів міста Ладижин з приводу зміни місцевої влади міста. Особливо гострими є питання, що стосуються посади міського голови міста Ладижин.

В 2015 році відбудуться місцеві вибори на яких місто Ладижин зможе обрати депутатів місцевої ради та міського голову міста Ладижин, тому з 2015 року посада міського голови міста Ладижин стане вакантною.

«Ладижинська громада» має своє бачення щодо розвитку міста Ладижин, має свою стратегію розвитку міста Ладижин на наступні 20 років. В складі нашої організації є люди, що прожили ціле життя, є експертами в тій чи іншій сфері суспільного життя, тому ми вже сьогодні можемо передбачати, що потрібно місцевій владі міста Ладижин робити сьогодні, які програми та рішення слід приймати. По кожному напрямку розвитку міста ми маємо свою програму та бачення.

Ми не є політичною організацією і політичні авторитети в лапках для нас не є апологетами істини, тому ми є незалежними ні від політичних ні від будь-яких інших факторів та обставин.

Ми вважаємо, що висування кандидатів на посаду міського голови на такій ранній стадії дехто може назвати передчасним, але на нашу думку, кандидат повинен працювати на громаду вже сьогодні, а не за 2-3 місяці до виборів. Місто повинно мати чіткі орієнтири, адже ситуація, коли думкою виборців маніпулюють за 1-2 місяці до виборів є неприпустимою. Не є секретом, що програми кандидатів пишуться з колін і не витримують жодної критики.

Для потенційного претендента на посаду міського голови головним пріоритетом має бути народна програма розвитку міста, адже сьогодні реально є час поговорити з кожним виборцем в місті, проаналізувати всю ситуацію в місті тощо.

Пріоритетом для нас є розвиток міста, а не лобіювання вузькопартійних інтересів, тому ми вирішили прийняти рішення про оголошення конкурсу на здобуття вакантної посади міського голови міста Ладижин в 2015 році.

Запрошуємо всіх, хто має бажання стати головним менеджером міста в 2015 році, до співпраці. Кожну пропозицію ми розглянемо і у випадку, якщо наше бачення розвитку міста буде збігатись, ми підтримаємо цю людину.

Тій людині, що згодиться очолити місто, ми обіцяємо повну підтримку, - правову, організаційну та будь-яку іншу допомогу.

На початковому етапі ми оголошуємо перший етап конкурсу в якому висувати кандидатури може кожний житель міста незалежно від політичних вподобань, соціального статусу, релігійних віросповідань, віку тощо. Нашим кандидатом може стати як представник влади так і представник опозиції. Головним критерієм для нас є професіоналізм та вміння працювати в команді.

Всі ваші пропозиції щодо кандидатури міського голови просимо залишати в цій гілці залишивши коментар на електронну пошту: sobor24321@ukr.net через скайп: garlem20101 або за телефоном: 097 22 950 22

Строк прийняття пропозицій - до 1 грудня 2013 року.
Коментарі:

28.10.2013 - 23:55 #1Василь
Особисто я пропоную на майбутню посаду мера Скакодуба Андрія. Мої аргументи: 1.Молодий 2.Енергійний 3.Честний 4.Не розбещенний владними посадами 5.Безпартійний 6.Наявність дієвої команди 7.Вміння працювати в команді 8. Має свою стратегію розвитку міста Ладижин на наступні декілька років 9.Юридична освіта, що дуже важливо !0.Відсутність інших гідних кандидатів від опозиційних сил.
30.10.2013 - 20:07 #2klim
У меня вопрос; во первых, во всех направлениях развития города у Вас есть программа???
Приветствую! А как с программой ознакомиться? ГДЕ? Далее; Ваша организация имеет право выставлять кандидатов в МЕРы? Следующее: Кто регистрирует мнимых кандидатов?
У вас есть такое право? Далее; какой у Вас статус прав, если вам безразлично кто станет главой
города, лишь бы идеи совпадали. КАКИЕ??? Идеи развития города! Как это понимать?
Может город вы будете расширять за счёт своих коттеджей?
И ещё вопрос; Что значит умение работать в команде??? Значит, МЕР обречён вашими
рамками, как работать???
У меня есть много вопросов! Ответ дайте хотя бы на озвученные.
И потом, я выставляю свою кандидатуру на МЕРа, - сомневаюсь, что согласитесь.
Ведь я - самостоятельный!!!
21.03.2014 - 16:01 #3nina
На жаль, а можливо на добро, кандідата так ніхто і не запропонував. Крім сарказма, я нічого тут не побачила. Так вийшло що вибори мають бути позачерговими. Історично склалося так, що вже є конкретні критерії за якими, можно опрілілится з кандидатом на міського голову. Не обовязково щоб він прий

    Додайте коментар:

 
Ім'я (обов'язково)
Email: (обов'язково)
captcha

Теги форматування

Смайли
 
 

Коментарі

Як ми шукали Апетит
01.03.2024 Igorqpd: Каждый из нас любит почитать СМИ или посмотреть Ют...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
23.02.2024 KennethLit:
К О Л Я Д К А
31.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
Якщо ви хочете завести собі блог на нашому сайті
30.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
30.01.2024 StevenDep:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
16.01.2024 Isaaclop:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
14.01.2024 GustavoSag:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:


Автори