блоги Ладижина

Блоги Ладижина
Ладижинська громадська рада 6 июля 2016

Дослідження «Проблема збору та утилізації (переробки) сміття в Ладижині та прилеглих районах»

Протягом останніх кількох місяців громадська організація «Ладижинська громадська рада» проводила своє власне дослідження на тему: «Проблема збору та утилізації (переробки) сміття в Ладижині та прилеглих районах», результати якого буде презентовано за кілька тижнів на громадському міському сайті «Новини Ладижина».

Метою проекту був аналіз ситуації зі збором та переробкою сміття в Ладижині та територіальних громадах, що прилягають до міста Ладижин.

В рамках дослідження було:
- проінспектовано кілька десятків офіційних сміттєзвалищ, перевірено дозвільні документи на відведення цих сміттєзвалищ;
- заактовано місцезнаходження до двадцяти стихійних сміттєзвалищ, що знаходяться в місті Ладижин, на території Ладижинської міської ради та території інших сільських рад;
- проведено соціологічне дослідження «Екологія в місті Ладижин» в рамках якого оцінювалось питання, пов’язані зі збором, сортуванням та утилізацією сміття в Ладижині;
- зібрано всю можливу інформацію, що стосується проблеми сміття в Ладижині та навколишньому регіоні через отримання інформації за інформаційними запитами;
- Проаналізовано вітчизняне законодавство, що стосується збору, сортування та утилізації (переробки) сміття, а також український досвід по вирішенню цієї проблеми, досвід вирішення цієї проблеми в інших країнах.

Дослідження може стати основою для розроблення місцевих регіональних програм вирішення проблеми сміття і в т.ч. є основою для будівництва сміттєпереробного заводу поблизу міста Ладижин, який має обслуговувати місто Ладижин та громади прилеглих 2-3 районів Вінницької області.

З цією метою матеріали дослідження будуть також презентовані Ладижинській міській раді, Вінницькій обласній раді та іншим органам місцевого самоврядування для прийняття управлінських рішень.
Орієнтовне поширення дослідження - до 25 липня цього року.

З будь-яких питань, пов’язаних по питаннях дослідження можна звертатись або на ел.адресу:sobor24321@ukr.net або за телефон 0975102196 , Юрій Васільєв – керівник дослідження (проекту).

    Додайте коментар:

 
Ім'я (обов'язково)
Email: (обов'язково)
captcha

Теги форматування

Смайли
 
 

Коментарі

Як ми шукали Апетит
01.03.2024 Igorqpd: Каждый из нас любит почитать СМИ или посмотреть Ют...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
23.02.2024 KennethLit:
К О Л Я Д К А
31.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
Якщо ви хочете завести собі блог на нашому сайті
30.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
30.01.2024 StevenDep:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
16.01.2024 Isaaclop:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
14.01.2024 GustavoSag:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:


Автори