блоги Ладижина

Блоги Ладижина
психолог Олена Червончук 15 июля 2013

Наше здоров’я залежить від наших думок

Душа і тіло взаємопов’язані. Будь-які зміни душевного стану такі як радість, гнів, любов змінюють наш фізичний стан. А якщо погано нашому тілу наприклад через хворобу то й душі нашій невесело.
Живучи у доволі непростий час, ми часто переживаємо стреси, складні життєві ситуації. Для деяких людей це проходить безслідно. Але є люди вразливі, які сприймають все близько до серця. Наш душевний стан може впливати на стан нашого здоров'я. Всі ми, усвідомлюємо це чи ні, будуємо власне тіло. Стресові фактори негативно впливають на нервову систему. Нервова система в свою чергу впливає на весь організм в цілому. Це визнає навіть офіційна медицина. Вже ні для кого не секрет, що від сильного хвилювання у людини може піднятися тиск, розболітися голова. Дуже часто хвороба це симптом що маскує глибоку психологічну проблему. Наші люди в більшості своїй абсолютно не вміють справлятися зі стресом. Проте від стресу потрібно позбавлятися, скидати його, щоб він не накопичувався і не підточував сили організму. На початку 1970-х років ізраїльські медики, провівши обстеження 10 тисяч осіб, що страждали серцево-судинними захворюваннями, встановили наступне:
1. хворіють переважно ті, хто живе в стані тривоги і та схильні до стресу
2. за інших рівних умов ті з пацієнтів-чоловіків, у кого благополучне сімейне життя, виявили вдвічі меншу захворюваність, зокрема, стенокардією, ніж ті, хто вказував на брак любові і тепла в родині.
3. часто хворіли і нещодавно овдовілі чоловіки і жінки, тобто знов-таки ті, хто позбавлений був любові і підтримки.
Перегляньте своє ставлення до життя, зробіть мислення більш позитивним, і ви побачите, наскільки краще стане ваше загальне самопочуття. І пам'ятайте, що будь-яка думка матеріальна, навіть негативна. Так що, намагайтеся завжди думати про позитивне і хороше.

    Додайте коментар:

 
Ім'я (обов'язково)
Email: (обов'язково)
captcha

Теги форматування

Смайли
 
 

Коментарі

Як ми шукали Апетит
01.03.2024 Igorqpd: Каждый из нас любит почитать СМИ или посмотреть Ют...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
23.02.2024 KennethLit:
К О Л Я Д К А
31.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
Якщо ви хочете завести собі блог на нашому сайті
30.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
30.01.2024 StevenDep:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
16.01.2024 Isaaclop:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
14.01.2024 GustavoSag:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:


Автори