блоги Ладижина

Блоги Ладижина
Громадський люстраційний комітет 27 января 2017

Розслідування: е-декларування / Журналістські розслідування. Частина 1.

Рейтинг подарунків чиновників та нардепів. Наші гроші
Готівка, будинки, квартири, машини – подарунки, зазначені в деклараціях посадовців. Дарувальники, як правило, батьки або діти. Їхні імена зазначені в деклараціях, от тільки пояснити – звідки гроші на такі дарунки багато чиновників не в змозі. Мар»яна Мотрунич для програми «Наші гроші з Денисом Бігусом» склала рейтинг найбільш обдарованих державних посадовців.


Рейтинг чиновників, яких потішили готівкою і нерухомістю у 2016 році. Наші гроші
Українським чиновникам ніхто не дарує банальні тостери чи листівки, зазвичай їм несуть мільйони готівкою та елітні будинки чи квартирі.


Нерівний шлюб. "Слідство.Інфо", Юлія Брик
В розслідуванні Юлії Брик для 111-го випуску програми "Слідство.Інфо" від 28.12.2016:
Про бідного і скромного головного податківця Харківщини і його дружину-мільйонерку, бізнес якої, навіть сам чоловік знайти не може.


Недержавні таємниці СБУ.СХЕМИ, Олександр Чорновалов
СБУ засекретило електронні декларації своїх працівників, посилаючись на державну таємницю. Навіть Національне агентство з питань запобігання корупції, яке має їх перевіряти на корупційні ознаки, не має доступу до цих документів. Журналісти-розслідувачі неодноразово знаходили ознаки невідповідності зарплат стилю життя окремих публічних співробітників спецслужб. Що може ховатися за грифом «державна таємниця», у розслідуванні програми «Схеми», спільного проекту Радіо Свобода і телеканалу «UA:Перший».


«Бідні» родичі. Слідство.Інфо, Олександр Гуменюк
В розслідуванні Олександра Гуменюка для 110-го випуску програми "Слідство.Інфо" від 21.12.2016:
Про розкішний спосіб життя волинських митників і типові способи викачування грошей з підприємців на кордоні.


Нелегальне ранчо на березі Дніпра. Наші гроші
У програмі журналістських розслідувань "Наші гроші. Досудилися" – щоб зрозуміти реальні масштаби прірви між заявленим очищенням судів та реальністю, не треба далеко ходити – варто лише звернути увагу на столичних "захисників" Феміди, для яких самих закон не працює.


Суддя Київського апеляційного адмінсуду не задекларував будинок на 712 квадратів в охоронній зоні Дніпра. Наші гроші. Досудилися. Марина Ансіфорова
Суддя Київського апеляційного адміністративного суду Ярослав Василенко не відобразив у своїй декларації будинок на березі Дніпра площею 712 квадратних метрів. Про це йдеться у сюжеті Марини Ансіфорової для програми «Наші гроші. Досудилися».


Операція Ліквідація?. Слідство.Інфо, Олександр Курбатов
В розслідуванні Олександра Курбатова для 110-го випуску програми "Слідство.Інфо" від 21.12.2016:
Про трагічну загибель поліцейських внаслідок перестрілки в селі Княжичі. Чому версія керівництва МВС про загибель підлеглих розвалюється на очах і що насправді сталося в ту драматичну ніч на Київщині?


Троє суддів. Переатестація. СХЕМИ, Сергій Андрушко
З 2017 року розпочинається відбір суддів у найвищий – Верховний суд України. Хто буде їх відбирати? Вища кваліфікаційна комісія суддів України. Вона сформована після Майдану і вже мала змогу себе показати, коли проводила масову переатестацію суддів, що були призначені указами Януковича, а також суддів апеляційних судів Києва та області. Ми стежили за цим процесом.


Вартові мрій."Слідство.Інфо", Євгенія Моторевська
В матеріалі Євгенії Моторевської для 111-го випуску програми "Слідство.Інфо" від 28.12.2016:
Про розкішну святкову гулянку київських податківців і незграбні виправдання з цього приводу керівництва ДФС.


ЦРУ. Хто допустив скандальне будівництво ТРЦ на станції метро у Києві
Як Кличко та компанія забудовують столицю торговими центрами за кошти киян, і які це негативні наслідки може мати для Києва.


Власник мережі заборонених гральних клубів - екс-працівник МВС та водій нардепа. Наші гроші (ТВ), Надія Бурдєй
Потужна мережа незаконних гральних клубів “В мережі” оформлена на екс-працівника МВС та водія нардепа-сусіда заступника міністра МВС, йдеться у розслідуванні Надії Бурдєй для програми “Наші гроші з Денисом Бігусом”.


Зелені чоловічки та блакитне паливо. "Слідство.Інфо", Валентина Самар
В розслідуванні Валентини Самар для 111-го випуску програми "Слідство.Інфо" від 28.12.2016:
Хто насправді зрадив країну? Фірма депутата-втікача Олександра Онищенка видобувала і постачала газ до окупованого Криму. Але чи можливо було це без дозволу вищого керівництва України?


Головні слідчі тікають та брешуть, бізнес глав НБУ мовчить про крадене. Наші гроші
Кандидати на крісло директора Державного бюро розслідувань плутаються в показах, брешуть комісії та тікають від журналістів.


Безбідне життя керівництва Житомирщини. CorruptUA, Тарас Боросовський
Отримати в подарунок трикімнатну квартиру в Києві, або за спадком маєток в Козині по сусідству з будинком Петра Порошенка, чи заволодіти десятками чи сотнею гектарів землі. На цьому перелік «здобутків» керівництва Житомирської облдержадміністрації не завершується.


CorruptUA Валютний матрац Хомка: як мыський голова Рівного за зарплату купив будинок, позашляховик та має мільйони гривень готівки
За останні десять років міський голова Рівного Володимир Хомко та його дружина разом заробили 2,6 мільйона гривень. Ще 770 тисяч гривень подружжя мало на рахунках. За роки мерства Володимир Хомко зміг побудувати будинок за 900 тисяч гривень, придбати спочатку новеньку «Skoda SuperB», а потім «Hyundai Santa Fе». Щонайменше 340 тисяч витратив на власну виборчу кампанію. А ще разом із дружиною заощадив вдома готівки в доларах і євро на суму 2,9 мільйона гривень за теперішнім курсом НБУ.


Гройсман продав своїй дружині нерухомості на 8 мільйонів. Сайт «Декларації»
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман продав фірмі ТОВ «Магігранд» нерухомість на суму 8,03 млн грн. Про це повідомляє «Харківський антикорупційний центр» з посиланням на внесені Гройсманом зміни до декларації про доходи.
Бенефіціаром «Магігранду» є дружина голови уряду Олена Гройсман.


24-річний прокурор задекларував нерухомості, транспорту і грошей на півмільйона доларів. Сайт «Декларації»
Прокурор Вишгородського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури Київської області Дмитро Михайлик виявився власником розкішної столичної квартири та коштовного транспорту. Про це свідчить декларація прокурора за 2015 рік, внесена у реєстр НАЗК.


Люстратор 7.62. В яких умовах служать бійці на передовій
Чому високопосадовці не можуть забезпечити військовослужбовців якісним одягом та взуттям? Попри рекордний бюджет, виділений на головне військове відомство, волонтери постачають необхідні речі та продукти на передову за кошт небайдужих українців та бійців.

    Додайте коментар:

 
Ім'я (обов'язково)
Email: (обов'язково)
captcha

Теги форматування

Смайли
 
 

Коментарі

Як ми шукали Апетит
01.03.2024 Igorqpd: Каждый из нас любит почитать СМИ или посмотреть Ют...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
23.02.2024 KennethLit:
К О Л Я Д К А
31.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
Якщо ви хочете завести собі блог на нашому сайті
30.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
30.01.2024 StevenDep:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
16.01.2024 Isaaclop:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
14.01.2024 GustavoSag:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:


Автори