блоги Ладижина

Блоги Ладижина
Микола Горбій 10 июля 2015

15 років правління Валерія Коломєйцева - крах наших сподівань

В нашій місцевій газетці, я б її назвав «Голос мера», адже «Ладижинською» назвати важко – спробуйте хто-небудь помістити якусь критичну замітку щодо місцевою влади – дзуськи, надрукували плани міського голови щодо наведення порядку в місті.
Читати досить забавно і навіть смішно. По-перше Валерій Іванович видає себе тим, що не знає речей очевидних для жителів міста. Адже сам вже багато років фактично не живе в місті та і на роботі майже не буває.

Виявляється, він вважає, що в нас немає базару на вулиці, як у Немирові. А він у нас є і Немирівський проти нашого відпочиває – там можна проїхати по вулиці вільно, а у нас по середам і суботам не проїхати, навіть відповідні знаки стоять.
Очевидно під керівництвом Валерія Івановича Ладижин незабаром переплюне Київ – там не змогли впоратись з каштановою міллю – а в нас подолають, там торгують бабусі на вулицях – а ми своїх призвемо до порядку.

Особливий перл – виявляється, якщо прибрати бабусь з їхнім нехитрим товаром, то Ладижин стане схожим на яке-небудь німецьке чи французьке містечко. Можливо, за тонованим склом свого джипу він баче якийсь інший, сюрреалістичний Ладижин? Невже все це сіре, роздовбане, необлаштоване і є європа? То чого нам туди рватись?

Дуже символічною, мені здається, є площа перед «Енергетиком», де полюбляють торгувати злощасні бабусі. Колись, коли Валерій Іванович балотувався вперше, то було гарне затишне місце. Невеликий фонтан, гарні лавочки, сучасна тротуарна плитка. Думаю, ладижинці тоді голосували дружно за Коломєйцева, сподіваючись, що він зможе все містечко облаштувати так, як біля «Енергетика».

Крах наших сподівань – через 15 років жалюгідна, обшарпана площа, і в місті майже нічого не змінилось. Жаль…
P.S. Щодо проведення пікетів. Думаю площа біля фонтанів, час 12-13 година будні дні. Але можливо людям зручно в вихідні. Нехай висловлюються.
Горбій М.І.

    Додайте коментар:

 
Ім'я (обов'язково)
Email: (обов'язково)
captcha

Теги форматування

Смайли
 
 

Коментарі

Як ми шукали Апетит
01.03.2024 Igorqpd: Каждый из нас любит почитать СМИ или посмотреть Ют...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
23.02.2024 KennethLit:
К О Л Я Д К А
31.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
Якщо ви хочете завести собі блог на нашому сайті
30.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
30.01.2024 StevenDep:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
16.01.2024 Isaaclop:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
14.01.2024 GustavoSag:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:


Автори