Вінниччина політична

Вінниччина політична події та судження

Новини

 

13 вінничан-нардепів у магічний день 12.12.12 прийняли присягу

http//lad.vn.ua/2012/uploads/images/default/banner701.jpgСпеціально чи випадково, але в останній магічний день тисячоліття – 12.12.12 тринадцять наших земляків у новій Верховній Раді поклялись на вірність Україні та її народу серед них був і депутат від 17 виборчого округу Григорій Заболотний.
До контролю виконання депутатами від Вінниччини цієї присяги протя­гом найближчих 5 років «33-й канал» запрошує всю громаду області, що голосувала, обирала і вибрала цю «чортову дюжину» своїх представників у найвищому законодавчому органі країни.

Нагадаємо, що мандат довіри від земляків 28 жовтня отримали Петро Порошенко, Микола Кате- ринчук, Григорій Заболотний, Олександр Домбровський, Оксана Калетник, Григорій Калетнік, Ігор Калєтнік, Геннадій Ткачук, Віктор Жеребнюк, Микола Джига, Олег Зарубінський, Володимир Продивус та Михайло Герасимчук.

А головною інтригою ще до внесення кандидатури Миколи Азарова на повторне обрання прем’єром стало переманювання та вербування регіоналами для своєї більшості саме мажоритарний. І нашим вінничанам також у ці дні робляться серйозні ділові пропозиції. Зокрема, вже відомо, що деяким із свіжообраних нардепів від Вінниччини зателефонували із закодованого номера і... пропонували порозуміння, співпрацю та «інвестиції» - від $500 тисяч за одне результативне голосування до 5 мільйонів за входження у більшість! А якщо голос когось із вінничан стане тим самим «золотим» 226-м за друге прем’єрство Миколи Яновича, то ціна такого одноразового натискання на кнопку може сягнути навіть тих 5 мільйонів «уїв» за раз! Чи стане хтось із наших земляків перебіжчиком, «тушкою» або «золотим голосом» України - буде відомо вже найближчими днями. А поки що зимовий «призов» у фракцію Партії регіонів триває...

КПУ вже заявила, що комуністи оптом у більшість не підуть. А якщо й підуть, то вимагатимуть за це серйозні відступні грошима та посадами - натякають аналітики, Тому під прицілом рекрутів від ПР опинилась і група-фракція Петра Порошенка у Верховній Раді, яка, за останніми даними, вже має 23 «шти­ки» (були сподівання на 31).

- Я вважаю, що Прем’єром має бути нова людина з масштабними поглядами і досвідом роботи в реальній економіці, — заявив нардеп від Вінниччини Григорій Заболотний. - Хто це буде, ми вирішуватимемо у вівторок о 16.00 на зібранні незалежних депутатів. Бо давати відомому персонажу другий шанс можна було б, коли країна і люди відчували в своїх кишенях гроші, покращення в економіці та перспективу України в цілому. А так стає лише гірше, і країна вже стоїть на краю економічної прірви.

- Хто буде сидіти з вами поряд?

- Ще не знаю, але хотілось би, щоб поруч були перевірені часом люди - Петро Порошенко і Олександр Домбровський.

- Ви підтримуєте персональне голосування?

- Так, бо інакше для чого було обиратись в Раду? Ми ж прийшли сюди працювати, а не руками махати чи бути маріонетками в чужій грі.

Про результати голосування наших земляків у перший день роботи нової Верховної Ради читайте в на­ступному номері.

Роман Ковальський, «33-й канал»
Комментирование данной новости запрещено.

Остання бійка першої сесії- постраждала ялинка
16.12.2016 Pharme330: Hello! cdegcbb interesting cdegcbb site! I'm reall...
Власний погляд 07.02.13: Григорій Калетнік
16.12.2016 Pharmg659: Hello! deeddef interesting deeddef site! I'm reall...
Остання бійка першої сесії- постраждала ялинка
21.04.2014 Pharma104: Hello! dgkabdf interesting dgkabdf site! I'm reall...
Вінницький депутат блокує Верховну Раду
21.04.2014 Pharmg530: Hello! bddgfbc interesting bddgfbc site! I'm reall...
Григорій Заболотний поки що не вніс жодного законопроекту та депутатського запиту
15.01.2013 Олег: Славко, а я не лише про Ладижин, мені за всю держа...
Група Порошенка підтримала Соркіна заради стабільності національної валюти
14.01.2013 111: "Тому ми підтримали призначення Ігоря Соркіна...

Коментарі повністю >>

Голосування

** Яку парламентську партію ви підтримуєте? **
Описание: Яку парламентську партію ви підтримуєте?
Партію регіонів (11)
Батьківщину (16)
КПУ (4)
УДАР (7)
Свобода (45)
Жодну (34)
Не знаю (2)

Всі результати

Найбільш коментовані

» ВИЩИЙ СУД ПОЗБАВИВ МАНДАТІВ ДВОХ ДЕПУТАТІВ
Коментарів 0, останній - 16.02.13
» Чечетова непокоять шкарпетки свободівців
Коментарів 0, останній - 11.01.13