Вінниччина політична

Вінниччина політична події та судження

Новини

 

Олександр Домбровський пояснив, чому вінницькі депутати-мажоритарники не голосували за «пенсійний закон» комуністів

http//www.smela-city.org.ua/uploads/news/344/imgfull.jpg

У вівторок, 2 квітня у Верховній Раді одним з найбільш дискусійних став розгляд питання про проект Закону № 1063, поданий на розгляд представниками Компартії України, що стосувався пенсійного віку, страхового стажу та умов виходу на пенсію.

Як відомо, проект у першому читанні набрав 220 голосів при необхідних 226. Проголсували за нього 11 регіоналів, 91 нардеп від “Батьківщини”, 38 членів фракції “УДАР”, 31— від “КПУ” і 13 позафракційних.

Із депутатів-вінничан законопроект підтримали, природно, комуністи Оксана Калетник та Михайло Герасимчук, перший віце-спікер Ігор Калетнік, а також член фракції «УДАР» Геннадій Ткачук та представник Батьківщини Микола Катеринчук.

Не голосували за цей проект, зокрема, незалежні депутати Олександр Домбровський, Григорій Заболотний та Петро Порошенко.

- Законопроект про відміну пенсійної реформи, підготовлений депутатами від КПУ, був у переліку тих, які парламентські комітети не рекомендували розглядати. Суть у тому, що законопроект комуністів – абсолютно недосконалий, він тягне ще більше проблем, ніж сама пенсійна реформа, – пояснив свою позицію та точку зору колег народний депутат Олександр Домбровський. – Навіщо голосувати за такий закон? Є законопроект щодо відміни пенсійної реформи, розроблений депутатом від опозиції Людмилою Денісовою, – він досконаліший і гармонійніший. Сьогодні (3 квітня) Рада мала його розглядати. За цей законопроект ми б проголосували. Я не змінюю своєї позиції щодо пенсійної реформи – її треба відміняти! І ми за це обов’язково голосуватимо. Але треба прийняти саме той закон, який дійсно буде спрямований на благо пенсіонерам, – сказав Олександр Домбровський.

«Черговим фарсом комуністів» назвав вчора проект закону ніби то про відміну пенсійної реформи інший позафракційний народний депутат Ігор Єремеєв.

- Ми чудово знаємо для чого комуністами внесений цей закон. Вони навіть знали заздалегідь, що він прийнятий не буде, адже більшості не вистачає голосів, – зазначив Єремеєв.

На його думку, комуністи вимагали посади для своїх людей у вищих органах влади, фактично використовуючи як «козир» в перемовинах з Партією регіонів законопроект про скасування Пенсійної реформи.

- Депутати повинні бути чесними перед українським народом! Пенсійна реформа недолуга і її потрібно скасувати. Вона поставила на межу виживання мільйони українців. Але не припустимо використовувати таке важливе соціальне питання в політичній грі, як це зухвало роблять комуністи, – сказав Ігор Єремеєв.
Комментирование данной новости запрещено.

Остання бійка першої сесії- постраждала ялинка
16.12.2016 Pharme330: Hello! cdegcbb interesting cdegcbb site! I'm reall...
Власний погляд 07.02.13: Григорій Калетнік
16.12.2016 Pharmg659: Hello! deeddef interesting deeddef site! I'm reall...
Остання бійка першої сесії- постраждала ялинка
21.04.2014 Pharma104: Hello! dgkabdf interesting dgkabdf site! I'm reall...
Вінницький депутат блокує Верховну Раду
21.04.2014 Pharmg530: Hello! bddgfbc interesting bddgfbc site! I'm reall...
Григорій Заболотний поки що не вніс жодного законопроекту та депутатського запиту
15.01.2013 Олег: Славко, а я не лише про Ладижин, мені за всю держа...
Група Порошенка підтримала Соркіна заради стабільності національної валюти
14.01.2013 111: "Тому ми підтримали призначення Ігоря Соркіна...

Коментарі повністю >>

Голосування

** Яку парламентську партію ви підтримуєте? **
Описание: Яку парламентську партію ви підтримуєте?
Партію регіонів (11)
Батьківщину (16)
КПУ (4)
УДАР (7)
Свобода (45)
Жодну (34)
Не знаю (2)

Всі результати

Найбільш коментовані

» ВИЩИЙ СУД ПОЗБАВИВ МАНДАТІВ ДВОХ ДЕПУТАТІВ
Коментарів 0, останній - 16.02.13
» Чечетова непокоять шкарпетки свободівців
Коментарів 0, останній - 11.01.13